Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

Jag reser mig i enkel tacksamhet
och sträcker upp mot himmelen
mitt ansikte och sträcker mina händer
mot Dig som kraft till arbetsdag mig sänder.

En lovsång inombords i hemlighet.

Tack Gud för nattens sömn och att Du tänder
min dag och ger mig lust att leva den.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 1516 gånger
Publicerad 2006-08-21 07:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vilken härlig morgonbön
till Stor-Pappa...
2007-02-21

    Eva Olsson
Mycket fin!
2006-12-08

  rebecca d
enkel tacksamhet...det vackraste som finns
2006-11-26

  hawkeye
Vad denna berörde mig....
2006-08-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

En verkligt fin morgonbön som jag skall komma ihåg. Inger kraft och hopp. Hälsar vännen Fredrik
2006-08-21

  karamellen
En ärlig, enkel bön om kraft för dagen. Den sparar jag! Tack!
2006-08-21

  Bodil Sandberg VIP
En bön som gör mig varm inombords!
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP