Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Livet enligt Rig, 1-82

1
Vi alltså jag Rig slog ner han. Rob tittar på. Det gör han jämt. Inte hårt. Han var gammal. Ibland räcker det att peta så däckar gubbarna. Men han ville vara kaxig. Sånt tål vi inte. Dom måste för fan begripa att vi inte gör så här för att det är så jävla kul utan för vi måste bara måste. Han rasade ihop och himlade med ögonen. Vi gick snabbt igenom fickorna som vi brukar. Gamlingar har nästan alltid kontanter. Dumma jävlar. Han hade inte mycket. Bara för det sparkade jag han på kuken. Han märkte inget. Rob såg på mig sådär som han brukar typ förvånad och imponerad men han är så ung typ 15 jag 18 om två månader. Han sa Kan inte jag få göra Rig? Jag sa nej. Han får suga av och sånt. Det är hans grej. Gubbarna gillar hans looks. Mig skiter dom i. Ibland gör han bend over. Men det kostar. Fast inga unga. Bara äldre kanske inte gamlingar fast dom är enklast. Vi har så vi kan äta. Men inte till öl. Får inte längre. Rob säger jag blir konstig när jag dricker. Vi plankade från Råcksta till Hässelby Gård. Vi sover där så länge det går. Dom bygger om på torget. Vi behövde inte snatta den dan. Det var inte så kallt för det är mitt i augusti. Men vi fryser jämt. Rob ser ut som en alv. Jag kan inte vara utan Rob. Fast jag gör det aldrig med han. Vi sover alltid tätt. Jag har alltid velat sova med nån. Bara sova. Han brukar bli hård. Aldrig med gubbarna.

2
Idag regnar det. Söndag. Rob vill jag berättar. Om och om igen. Varje kväll. Han berättar inget själv. Skolan? säger han när jag undrar och ser på mig som jag är dum i huvet. Han bor ingenstans. Har ingen pappa. Ingen mamma. Han minns ingenting. Han får ljuga så jävla mycket han vill bara han stannar hos mig. Annars måste jag nog döda han.

3
Idag tar pengarna slut. Vi måste jobba. Smiter iväg innan bygg jobbarna kommer. Dom är griniga som fan. Jag visade till slut ansiktet för den stöddigaste och han bara ryggade och slutade jävlas. Rob tycker inte jag ska ha luva typ rånar luva. Jag vill inte att folk ser. Folk blir rädda för mig och flyr sen farsan brände sönder ansiktet och jag ser farlig ut jag vet. Rob säger jag ser ut som fantasy. Han tror det var en olycka. Det sa jag åt han. När jag pratar låter jag som elefant säger Rob. När jag ler försöker le för det gör ont ser jag ut som horror fantasy säger Rob. Drog runt i Hässelby Gård och snodde pålägg. Platta saker gömmer man lättast. Kollar alltid sista datum. Gamla pålägg kastas ändå. Om det inte är ica säger Rob. Vi väntar med jobb tills det blir mörkna.

Plankar till Bandhagen. Varmt på tåget och trångt. Rusnings tid. Vi blir varma. Går in på ica. Jag snor. Vi går tillsammans genom kassan. Rob betalar en snickers. Han säger Tack så mycket och så vill han ha kvitto. Rob vet hur man uppför sig. Alla tror på han. Vi går in på Gateau nära t banan och Rob frågar snällt om det finns gammalt bröd över som han kan få. Det finns det. Utanför sushi baren äter vi upp allt snott med bröd och blir liksom lite varma. Vi hinner äta innan ägarn kör iväg oss. Rob hänger på mig en stund. Det tycker jag om. Jag säger han måste skita. Kanske han får bend over jobb. Jag ger han pappers näs dukar och följer med till buskarna. Han är hård i magen. För lite fibrer säger han. Vad fan är det? Jag tycker om hans runda choklad bruna häck. Läcker choklad. Så går vi upp på gång vägen och där ser vi dom. Korta och breda. Säkert jätte gamla. Gubbe och kärring. Släpar på shopping vagn.

4
Det är Yoda och hans kärring. Jag lovar. Fast jag ser inte öronen. Vi behöver era pengar säger jag så högt och tydligt jag kan. Yoda glor snett på mig. Kärringen säger lågt Var försiktig. Yoda säger Du som ser så stark ut borde väl kunna skaffa ett anständigt arbete. Jag stannar upp. Rob iakttar mig. Jag sliter av mig huvan och ler. Skriker med elefant rösten Vem skulle ge mig jobb? Kärringen ylar och Yoda himlar med ögonen och rasar. Rob skrattar. Förbannade jävla människor skriker det i mig. Jag vet jag vet jag vet jag ser ut som fan och låter som fan. Vi muddrar dom i röran. Nästan ingenting. Jävlarna har kort. Jag sparkar Yoda. Han märker inget. Dom ser ut som liten skräp hög när vi vesslar iväg. Vi stannar i en dunge. Skrattar lite och är snart inte andfådda. För lite säger jag. Alldeles för lite. Rob säger Jag får väl suga. Vi vilar bland buskarna. Till slut går solen ner. Vi går till thai köket som ligger typ för sig själv och hänger en stund.

Vi ser han kommer vaggande. Han är stor har stor mage och en liten och tjock. Han luktar illa Rig säger Rob. Han är hundra spänn säger jag. Gubben hejar. Han köper kyckling nånting. Frågar Rob om han också vill ha. Rob nickar. Gubben flinar åt han. Vi hakar på han en bit. Rob äter snabbt. Ger mig resten. Shitt gott. Gubben går in bland buskarna och lossar liv remmen och drar ner gylfen. Jag känner gubbens piss stank ända till mig. Rob ser vädjande på mig. Jag nickar åt han. Rob sätter igång. Jag hatar gubbens stora händer som far runt i Robs hårda svarta lockar. Han ska inte få göra sådär. Dom håller på i evigheter. Gubben stönar och säger Krama aschlet som du brukar. Rob gör det med choklad händerna. Jag svär tyst. Gubben låter som han tänker spy när det går för han. Jag vill bara döda han. Rob spottar och grimaserar. Gubben andas ut stryker han på kinden. Han letar fram en hundring Här! säger han. Rob tar den snabbt och stoppar den i bak fickan. Gubben kramar han i häcken. Det räcker! säger jag. Gubben skrattar och tänker ta min luva. Rob och jag tok springer iväg. Rob spottar och grimaserar. Han luktar illa. I Turhörnan Högdalen köper jag cola åt han. Rob sköljer munnen. Det här räcker inte säger jag. Rob suckar Jag vet Rig.

5
Vi går ner mot sim hallen. Hänger utanför och väntar. Frågar några äldre vad dom tycker om Rob. Ingen bryr sig. Rob hänger på mig en stund. Han vet att jag tycker om det. Till slut är det en som ser kåt ut. Förskott säger jag. Han ser inte så gammal ut. Smal. Jag tvekar. Han kanske är farlig. Så han ger mig två hundra. Han ger mig en till när jag tvekar och tar med sig Rob till bilen jag tror det är en typ hem gjord hummer. Innan ser han argt på mig Du ger fan i att filma mig med mobilen! Man jag har ingen mobil. Jag ställer mig i vägen så han inte drar iväg. Försöker inte titta. När jag försöker ser jag ändå inte så mycket. Tror jag. Försöker inte se. Rob säger att vi ser med hjärnan. Därför ser alla olika. Alla har olika hjärnor. Jag ser inte för jag vill inte. Jag vet inte var han får allt ifrån. Han är nog en alv. Till sist står bilen alldeles stilla. Jag knackar på taket hårt. Rob kommer ut och knäpper byxorna. Han ser ner i backen. Gubben kommer ut på andra sidan. Fast egentligen är han inte gubbe än. Han flinar. Hejdå säger han. Hejdå säger Rob lågt. Gubben kommer runt och sätter sig i förar sätet vevar ner rutan Vill ni åka nånstans? Nej! säger jag snabbt. Rob ser ner i backen. Han ser varm ut. Jag fryser som vanligt. Kom Rig säger Rob och drar iväg med mig. Vet du vad han sa? frågar han. Jag vill inte veta nånting! säger jag argt. Rob ser ner i backen medan vi går till t banan.

Vi plankar tillbaka till H-gård. Rob sitter mitt emot och bara ser på mig. Vi blir lite varma. Vi behöver inte jobba imorgon säger han i Centralen. Jag nickar. Vad vill du göra då frågar jag när vi åker från Alvik. Jag vill bada säger han. Jag stirrar på han. Jag vill det säger han igen. Jag då? säger jag för jag undrar ju. Han tittar på mig och ler. Du också Rig säger han och ser glad ut. Jag skakar på huvet Men jag kan ju inte. Jodå säger Rob. Vi köper nya kallingar och sånt först. Han blir sådär ivrig som jag tycker om. I morgon säger han. Bygg jobbarna har gått för länge sen. Vi letar upp våra filtar. Vi delar på pizzan vi köpte billigt av Ali som alltid är snäll. Vi köper kallingar och tröjor i morgon säger Rob och letar i mina ögon efter svar. Jag blir liksom varm av pizzan och dricker upp colan. Jag går och pissar. Rob följer med. Han vill hålla åt mig. Jag hummar okej. Rob kramar mig hårt när vi lägger oss. Det tycker jag om. Är du en alv frågar jag. Jag ser att han tittar på mig i skenet från värme ljuset. Han nickar efter en stund och ser mig le bakom luvan. Han tar den försiktigt av mig. Jag låter han göra det. Jag visste det säger jag. Han kramar mig igen och han blir hård.

6
Det är mörkt och kallt när Rob väcker mig. Han lägger handen över det som är kvar av min mun. Fot steg. Han hyssjar tyst. Inte bygg jobbare. Ljus från en fick lampa. Hans hand smakar gott. Stegen försvinner. Han ryser lite och kryper närmare och jag frågar Vad sa han? Han i bilen? Utanför sim hallen? Rob stönar Jag kan hjälpa er sa han. Rob somnar om. Alla som är så nära han blir typ glada. Jag är gladast av alla. Han sover på min arm som han brukar. Jag måst alltid massera den efteråt. Han tycker om mina muskel armar. Strax innan jobbarna kommer vaknar han som om han visste. Han sträcker på sig springer upp och pissar så det ryker. Jag sätter mig upp och tar på luvan. Pissar. Tänker på bada. Vi äter upp prins korvarna och Rob får all cola. Vi gömmer filtarna och smyger iväg. Det är kallt. Plankar och kurar i varm t bana. Två hundra nitti kvar säger Rob. Vi kliver av i Farsta. Jag måste skita. Rob också. Vi hittar några bra buskar. Plankar tillbaka till Centralen byter till blå linjen. Åker fram och tillbaka tills det blir dags att dra till Vällingby igen. Rob köper kallingar och tröjor på Dressman rea. Jag snor. Vi går tillsammans genom kassan. Alla tror på Rob. Dom ler.

7
Jag märker att jag luktar sunk väldigt mycket sunk när vi byter om i sim hallen. Rob luktar alltid gott. Jag vill inte ta av mig luvan. Rob är ivrig. Jag tar av luvan. Rob vill tvätta den men jag nekar. Ungarna skriker när dom ser mig. Jävla människor skriker det i mig. Vuxna tappar andan. Jag försöker inte se dom. Men höra måste jag. Jag överraskar Rob med schampo som jag snodde på Åhlens. Han blir sådär glad. Jag tvättar mig noga överallt. Duschen är lika varm som Rob. Rob börjar sjunga. Jag skrattar fast det gör ont. Rob ser oroligt på mig och blir glad att min kuk har halv stånd. Hans står på en gång och jag tittar bort och skrubbar mitt långa ljusa hår så det svider. Vi sitter en kort stund i bastun. Ansiktet tål inget. Sen kollar Rob i duschen att jag är ren särskilt håret. Han känner på mina muskler som han tycker om. Han skrattar lite Du är så vit Rig. Jag tycker om hans händer. Vi kastar våra sunkiga under kläder och tar på nya. Rob är sådär glad. Alvigare än annars. Han hänger på mig i rull trappan till fiket i Vby centrum. Han säger vi har råd. Han frågar om det finns tårt bitar som är lite gamla som vi kan få billigare. Hon säger Javisst. Man kan inte säga annat till Rob och vi har varsin cola och tårt bit. Jag sitter med ryggen åt alla och tar av luvan. Såförbannat gott. Jag blir varm och sömnig vill sova. Rob ler och hans lockar blixtrar. Han är alv. Rig säger han Jag ska visa dig nåt. Han skakar dom sista dropparna ur cola burken. Vad är det du ska visa? undrar jag. Han har så många hemligheter. Kom säger han och kränger på skinn jackan som jag snodde åt han förra månaden. Den passar precis. Höll på att åka fast. Jag tar på luvan och dun jackan som gör att jag ser ännu biggare ut än jag är säger Rob. Kom säger han. Vi måste gå en bit säger han och är glad. Jag tycker om när han är sån.

Vi har gått en massa länge och solen tittar fram lite. Där är det säger han och pekar på en massa små hus. Koloni stugor säger han. Vi går en liten bit in i området bland små hus och viker av till en stuga som är gul och ligger vid ett staket mot skogen. Han letar och hittar en nyckel som passar perfekt. Jag får gå in först. Det är kallt luktar gammal sur rök. Bädd soffa berättar Rob och visar. Han kollar om det finns gasol till elementet. Det blir snart varmt. Ska vi bo här? frågar jag. Han rycker på axlarna Kanske. Hur vet du om det här? undrar jag. Han rycker på axlarna och öppnar en cola burk. Det är sånt han inte pratar om. Rob berättar aldrig nånting. Vi delar på den. Han skakar ur dom sista dropparna och öppnar bädd soffan. Du får plats i den säger han. Det stämmer. Den är sjukt kall. Luktar inte så gott. Han lägger sig bredvid på min arm. Han luktar rent. Jag tycker mer om när han luktar Rob. Han reser sig och ser glad ut rotar i en låda och hittar en liten mjuk burk med lång pip högst upp. Jag går på dass säger han. Jag ser han har ribba. Jag vet vad han vill.

Men jag kan ju inte berätta bara kan inte. Rob kommer tillbaka. Han är sådär ivrig. Han tar tag i min hand och drar upp mig ur sängen. Han hänger på mig en stund. Varför vill du inte med mig? undrar han. Jag suckar. Jag kan ju inte berätta. Är det för att jag har andra frågar han och ser olycklig ut. Jag stönar och kan inte säga nåt. Jag gör det för du säger åt mig att göra det Rig. Han kramar mig Jag gör det för dig. Det är inte det! säger jag. Jag ser på medan han klär av sig. Han börjar försiktigt klä av mig. Han får göra det. Jag tycker om hans händer. Han blir glad när han ser min ribba Jag gillar att den lång och smal har alltid gjort det. Han smörjer in den med stora händerna. Han lägger sig på rygg i soffan. Jag gör som han säger. Det vill aldrig sluta gå för mig i han. Rob sjunger och jag runkar av hans böjda tjocka choklad kuk och slickar i mig hans tjock vita sats. Du smakar så gott säger jag. Rob kramar och kramar mig. Till sist somnar vi.

8
Jag är trött när Rob väcker mig. Jag vaknade hela tiden. Rob levde varje gång. Han är glad. Sträcker på sig. Han luktar Rob igen. Är du trött undrar han. Hummar ja. Han stryker mig över ansiktet så att det känns skönt. Jag tyckte om igår säger han. Jag suckar. Jag kan ju inte berätta. Han ser oroligt på mig. Jag tyckte också om igår säger jag. Mycket. Han går på dass i mörkret. Jag väntar tills han kommer tillbaka och så går jag. Det ljusnar försiktigt. Det är daggigt och dimmigt alldeles tyst. Rob går i nya tröjan och kokar vatten och rotar i skåp och lådor och hittar te påsar. Vi delar på ett paket sport bröd. Varför är du så tyst frågar han. Jag suckar. Jag ser på han. Jag vet inte om jag ska berätta säger jag. Rob blir på sin vakt. Du tycker om igår säger han. Jag också säger han och häller ångande vatten på te påsarna. Fan också säger jag och vill gå därifrån. Du gjorde väl det? frågar han. Ja säger jag och ser han i ögonen Mycket Rob mycket. Ingenting får hända dig. Ingenting. Rob stirrar på mig Vad skulle kunna hända? Jag stönar och sträcker ut benen under bordet och kramar hans. Rob reser sig långsamt och kränger av sig tröjan som passar exakt. Jag blundar och stönar. Så tar han av sig resten och lägger sig i soffan. Vi gör som igår säger han allvarligt. Jag jämrar mig och vet inte vad jag ska göra. Kom Rig. Jag reser mig. Han blir glad när han får sin på min bula framtill. Vi gör som kvällen innan. Och jag blir trött. Rob kramar och smeker mig och jag somnar.

9
När jag vaknar sover han ännu. Jag väcker han och han kramar mig hårt och får ribba. Jag kramar hans choklad häck. Han trycker sig mot mig och suger sig fast på halsen och det går för han nästan på en gång. Ingenting kommer hända mig säger han sedan. Jag hummar försiktigt. Kan vi inte ha ett riktigt jobb undrar han. Jag fnyser Skulle jag jobba på McDonalds kanske säger jag. Rob skrattar Då skulle folk kräkas innan dom börjar äta. Han skakar på huvudet och skrattar igen. Jag skrattar jag också fast det gör ont. Jag kan inte bli arg på Rob. Vi hatar båda McDonalds. Jävlas alltid med oss. Rob blir allvarlig. Tvätta fönster typ säger han. Han nickar Man kan det. Eller dela ut reklam säger han och nickar igen. Har man jobb måste man bo nånstans säger jag. Rob skruvar på sig och stoppar in handen under min tröja så det känns varmt. Jag vill bo med dig säger han. Jag är ingen som har jobb och bor säger jag och försöker resa mig. Rob håller fast mig. Varför hänger du med mig? frågar jag. Du räddade mig säger han som jag var dum i huvet.

Jag minns han stod där i ringen och dom runtikring gjorde ap ljud och puttade han och jag bara sopade bort dom och en skit sparkade mig och jag slog ner han hårt skit hårt och dom andra bara sprattlade iväg och lämnade skit högen kvar som jämrade sig. Och jag såg Rob. Jag blev liksom mjuk. Rob såg in i mina ögon och han svalde mig. Vi bara stod. Jag är Rob sa han tillslut. Jag bara stirrade. Han sträckte fram handen. Jag vågade inte ta den. Vad heter du sa han. Rig. Och så log han. Varför har du luva sa han. Jag bara stirrade. Får jag se dig sa han.

Jag vänder mig mot Rob i sängen Du spydde! Rob stönar och himlar sig Vad är det med dig? Det var alltihop bara alltihop! Det var det! säger han som om det är ju. Jag blir arg Varför ljuger du? Du behöver inte ljuga för mig! Rob är tyst. Varför hänger du med mig egentligen frågar jag. Rob rycker på axlarna Du har räddat mig. Och vågade. Du visade dig du vågade det. Vadåvågade säger jag argt. Du är bara modig säger han. Han trycker sig mot igen. Men jag är ful? Ja Rig! skriker han. Ditt ansikte. Ditt ansikte är fult! Du vet ju det. Du räddade mig Rig! Du ska alltid rädda mig. Jag vet det! Och sluta tjata om ditt jävla ansikte! skriker han. Jag skiter i ditt fula ansikte! Fattar du inte det? Han kramar till riktigt hårt och jag vill bara gå därifrån. Han blir hård och andas varmt på min hals. Jag kan bara slåss och råna säger jag. Rob stönar försöker vända mig på rygg låter han göra det. Jag vill inte vara med nån annan fatta det! skriker han och typ pressar ner mig i madrassen. Jag tycker om det och kramar hans choklad häck. Han sjunker ihop på mig och snorar i min hals. Jag tycker om det också. Han märker att jag blir hård. Han stödjer sig på armarna ser in i mina ögon försöker ta av luvan. Nej säger jag. Han sätter sig upp på min hårda kuk. Jag kramar hans varma häck. Han blir glad spottar i näven och smörjer in min hårda långa smala. Han trär på sig och gungar gnyr och börjar sjunga håller om mina händer som kramar choklad häcken. Det går för mig och han lutar sig fram och jag känner hans varma sats på magen hur han kramar och kramar min kuk som bara vill stå och jag kommer igen och välter mig över han och tror jag dör han sliter av mig luvan och slickar och slickar mitt ansikte så jag gråter och hans händer överallt överallt. Jag vill inte vara med nånannan! skriker han. Jag halkar liksom ur han sjunker ihop på han och flåsar i hans hals som luktar Rob och gör mig lugn. Han välter över mig på rygg slickar ansiktet och jag vill dö bara dö aldrig vakna mer aldrig nånsin vakna mer bara minnas dethär. Bara du alltid säger han lugnt. Sen somnar vi.

10
Det har blivit nästan mörkt när Rob väcker mig. Bara sju säger han och kramar mig hårt. Inte kväll än. Vi har ingen mat kvar. Finns nåt i skåpen undrar jag och gäspar och sträcker på mig. Vi kan käka gröt säger han och håller i ett paket havre gryn. Vi har ingen mjölk säger jag och klär mig för att pissa. Rob räknar pengar. Vi har så det räcker till mjölk och lite till. När jag kommer tillbaka är Rob på väg. Vart ska du? skriker jag. Handla säger han förvånad. Mjölk. Själv? Ska du gå själv! skriker jag Det får inte hända dig nåt jag följer med! Rob himlar med ögonen Vad är det med dig! Skärpning! säger han. Jag klär på mig. Rob surar stänger elementen släcker låser. Vad skulle kunna hända undrar han missnöjd. Vet inte! Vet inte! säger jag argt Men ingenting får hända fattaru! Han skakar på huvudet. Vi går hela vägen till Vby köper mjölk och sylt. Han hänger med huvudet. Vi har inga pengar kvar säger han på väg tillbaka. Det hände inget säger han i stugan.
Jag tänder elementen sätter vatten på spisen. För att jag var med säger jag skarpt. Han himlar med ögonen. För att jag var med! skriker jag Därför hände ingenting! Sen farsan gjorde dethär så har det hänt konstiga saker. Bara är så. Det var ju en olycka säger Rob och hejdar sig. Jag stönar och skriker fan fan fan i mig. Han tar mig i armen och säger Eller hur? Jag vet inte om jag ska berätta säger jag. Vad är det inte vill berätta frågar han. Var det en olycka eller? frågar han. Jag stönar Alltså alltmöjligt jag vet inte om jag ska eller om jag inte ska men måste kanske måste berätta. Vattnet idiot kokar på spisen. Rob ställer sig och gör gröt. Jag stryker han över skuldrorna luktar på hans lockar Alltså det är så här. Rob rör ner grynen i vattnet och rör om. Så här är det alltså farsan tog mig från det jag var liten. Rob stelnar till. Jag växte ju och försökte säga nej och till slut var jag stark så jag spöa han. Det var då han brände mig så att ingen skulle tycka om mig. Rob vänder sig om och ser stor ögt på mig. Är det sant nästan stammar han. Jag nickar. Vad sa polisen? frågade han. Jag suckar Han är polis!

11
Rob vet inte vad han ska göra och hans alv ögon är större än nånsin. Gröten säger jag. Han vänder sig och jag känner värmen från hans choklad häck. Det är inte klokt säger han. Det är fan inte klokt. Han rör och rör stänger av värmen Jag vet inte hur jag ska säga. Rob tar av mig luvan kysser det som är kvar av min mun Jag andas djupt för inte börja lipa. Det är så här fattaru säger jag och kramar han försiktigt. Ska vi inte äta frågar jag. Rob blir ivrig och dukar. Sätt dig säger han och slevar upp gröt åt mig. Jag andas djupt och skedar på sylt och häller i mjölk. Alltså det är såhär fattaru säger jag och ser in i hans mörka vakna sorgsna ögon Det är så att dom jag har legat med har dött. Rob spärrar upp ögonen. Jag var aldrig med. Inte mitt fel. Det var inte det. Jag rycker på axlarna Det bara hände. Utom farsan förstås. Den fan lever. Tror jag. Han som lärde mig allt skönt blev på körd och dog på sjukan efter några dar. Han köpte en mask åt mig för att slippa se mig. En mask med snygga läppar. Han hade långa snygga naglar på vänster hand på andra kort kort klippta för han gillade gräva i skitan min när han sög av mig. Han visade mig mycket. Tyckte mycket om han. Sen killen som blev knivad rätt i hjärtat. Han var inte riktigt klok. Han vill jag skulle knyt näva han hårt medan han runkade av sig. Mager och dyster. Och han som gav mig fem hundra varje gång för att suga av mig inne i stan i hans jätte hem. Han bara dog. Tror jag i alla fall. Han bara försvann. Kostym kille. Luktade alltid parfym eller nåt men jag fick inte tvätta mig och Definitivt Inte han sa så Definitivt Inte Kuken min flera dagar innan. Inte byta kallingar heller. Förra veckan råkade jag på han som inte ville ligga med mig bara jävlas. Han som flinade när han såg dig Rob du vet. Fattar du inte varför han är med dig flinade han. Jag sa inget. Han är ju för fan svart! skrek han. Han är bara med dig för du ser jävligare ut än han sa han. Var det därför du hängde med mig? frågade jag. Han blev shitt förbannad men vågade inte ge sig på mig. Han vet jag är starkare. Jag har spöat han. Jag ser på höger nävens ärr. Rob är inte svart sa jag Han är choklad läcker choklad. Minns du?

Rob stirrar på mig över gröt fatet Har din farsa gjort allt detdär? skriker han. Dödat dom? Är det sant? Är det det? Så hade jag aldrig tänkt att det var gubben så jag rycker bara på axlarna. Du tror han försöker med mig frågar Rob med sorgsna ögon. Du behöver inte vara rädd säger jag Bara jag får vara hos dig. Ät nu så inte gröten blir äcklig säger jag. Rob äter och tänker Var bor han gubben din? frågar han och ser noga på mig nästan lite farligt. Inne i stan. Rob hummar Det är därför du inte vill åka dit säger han och nickar. Jag rycker på axlarna Stan är ändå inget för oss. Rob skrapar det sista ur grytan. Bor han ensam? frågar han och ser allvarligt på mig. Jag tror det jag har inte haft koll på fyra år säger jag trött. Det är fyra år sen han brände mig alldeles innan jag fyllde år. Rob betraktar mig noga. Jag tror dig säger han till slut daskar händerna på låren reser sig och plockar ivrigt undan. Jag sitter kvar och ser på tar på mig luvan. Rob ställer sig bakom mig med sin varma kropp. Jag ska göra mig ren sen ska vi jobba. Han kramar mina axlar så hans värme flodar in i mig. Han värmer vatten i stora grytan och går på dass. Jag känner mig lite skraj. Rob verkar plötsligt så vuxen så bestämd. Varför berättar han inget själv tänker jag medan grytan sakta börjar ryta på plattan. Rob kommer tillbaka vackrare än nånsin. Han är glad och blandar kallt och hett i tvätt fatet klär av sig naken sjunger och tvättar sig överallt. Det stänker. Jag vill raka mig säger han. Jag himlar med ögonen. Du får torka av mig säger han och får stånd. Jag ler bakom luvan och hittar en köks handduk. Ta av dig luvan säger han. Jag suckar och gör det. Han slickar ansiktet medan jag försöker torka. Ingenting får hända dig säger jag lågt. När jag är med dig kan ingenting hända säger han. Jag ställer mig på knä och torkar hans runda choklad häck och djupa skåran och slanka ben och hårda krokiga kuk och mättade kulor och han har tätt tätt hårt krulligt svart hår runtikring. Han andas flämtande och hans varma händer smeker mitt ljusa långa hår. Vi jobbar först säger han och reser mig upp. Jag pressar det som är kvar av min mun mot hans nacke. Vi jobbar först säger jag in i hans kind.

12
I Alvik på hem väg i kvällen säger han Jag vill ha vin Rig. Jag stirrar på han Vin? Vart ska jag få tag på vin? Han skrattar Jag har leg. Jag stirrar på han Har du? På riktigt? Han rotar i fickor och hittar Titta! Jag läser och fattar ingenting fattar ingen ting Du är ju typ femton! Eller? Rob skrattar sådär som jag gillar Fyllde i april. Jag stirrar på han Jag är förfan arton hur kan du vara tjugo? Rob rycker på axlarna och ser på mig. Jag fattar ingenting. Han är choklad men heter som en vanlig svenne. Och han är tjugo! Jag tittar på han Du berättar ingenting! Ingenting berättar du! Han rycker på axlarna Spelar roll. Det blir så varmt i mig att jag tar av luvan och en bit bort ser jag hur jävla människor nästan svimmar. Rob stirrar på mig Vad är det med dig! Jag andas och tar på luvan igen Jag fattar ingen ting! Är ditt leg på riktigt? Klart det är! säger Rob irriterat. Jag bara skakar på huvudet och fattar ingenting. Rob säger att han vet en krog han kan köpa en flaska vin från. Jag tänkte fråga hur han vet men bryr mig inte för han berättar ingenting iallafall. Vi har hur som helst tjänat bra ikväll säger han Iallafall jag. Vi kliver av i Vby och vi går en stund och han ber mig vänta utanför och kommer ut med en öppnad flaska som han säger heter butelj eftersom det är vin och vi går hela långa vägen i mörkret till kolonin. Flaskan har han i skinn jackan nära bröstet Det får inte bli kallt vinet. Vem bryr sig. Men jag säger inte det.

13
Sex hundra femtio kronor kvar säger han i stugan. Han hänger med huvudet Jag vill tvätta mig jag vill det. Jag ser han är lessen. Jag hämtar vatten och ställer det på köket. Rob går och skiter. Jag fattar ingenting. Rob kommer tillbaka lessen Jag vill inte mer. Han ser på mig sådär allvarligt Jag vill bo med dig och göra typ okej saker tvätta fönster typ eller dela ut reklam eller bara annat. Jag tittar på han när han klär av sig Jag fattar ingenting Ingen Ting! Rob suckar grimaserar åt kallingarna som han slänger i ett hörn Tänk inte så mycket! Han tvättar kuken och häcken särskilt noga Du får torka mig. Jag gör det och han får stånd och jag känner hans varma händer i håret. Han luktar Rob på fel sätt igen och klär sig och letar glas och häller upp mycket vin till sig bara lite till mig Du blir så konstig annars. Jag skakar på huvudet Du berättar aldrig nånting! Rob stönar Jag berättar bara det som är viktigt eller hur? Att jag vill vara med dig bara med dig. Han dricker en stor klunk Du har ljugit för mig! Om olyckan som inte var olycka! Om alla döda! Vem är det som inte berättar? Han sliter av mig luvan innan jag hinner göra nåt. Jag tittar bort och han tar tag i huvudet med båda händer och vrider ansiktet mot sig Vem är det som inte berättar! Jag sliter mig loss tar på luvan ingen. Jag kan inte tänka längre vet bara han har rätt. Rob dricker ur glaset häller på mer. Vi är så tysta.

Rob tar mig försiktigt om hakan och lyfter Se på mig. Jag gör det. Rig om inte du hade varit med i kväll hade jag inte vågat göra det jag gjorde. Vi har tjänat bra vi har det du och jag. Jag ser ner i vin glaset och tänker Varför har jag blivit sån att ju mer jag tänker ju mindre fattar jag? Jag skakar på huvudet Var ska vi bo! Kan inte bo här eller! Dricker ur vinet men Rob hindrar mig till mer. Var bodde du Rob? Kan vi inte bo där frågar jag elakt. Rob grimaserar Vi kan bo hos dig. Jag bara Gubben hatar mig och jag hatar han och han kommer döda dig fattar du ingenting! Rob fyller på mer åt sig ser argt på mig Var bor han!? I stan sa jag ju! Han ser argt på mig igen Ja men var? Jag suckar Atlasgatan längst in nästan längst in. Rob kollar om jag säger sanningen tömmer glaset fyller på mer Jag vill vara med dig ingen annan fattaru. Jag ser ner i tomma glaset. Fattar du! säger han igen. Jag ser han är typ röd eller rosig eller nåt skakar på huvudet Vad ska jag göra då? Bara vänta på dig tills du kommer hem eller? Rob tar en stor klunk Jag vill vara med dig Rig bara med dig. Vi kommer på nåt vi gör det du och jag vi ska göra det. Han tittar på mig igen undrar Atlasgatan? Jag nickar. Rob gäspar ger mig resten av vinet bara en liten slatt Jag är trött. Han sträcker på sig och hans långa hals är smidig choklad läcker choklad. Rig jag är bara trött så trött så trött. Jag vill vagga han. Kan du inte bara natta mig Rig och han tittar på mig så jag måste göra det bara göra det. Jag gör det.

14
Shit! Rob vaknar och är skit sur Varför lät du mig dricka allt detdär? Vafan ska jag ha dig till? Jag bara tittar på han frågar så snällt jag kan Vem är det som blir konstig av drickat du eller jag? Rob svär tror jag för jag hör inte riktigt vad han säger. Rob svär igen tydligt Jag har ju sagt eller har jag inte det kanske att jag inte vill vill inte hålla på såhär mer! Jag suckar bakom luvan Du ser ut som smält choklad. Rob sprattlar ilsken upp och jag tar fast han och låser armar och ben hårt men inte elakt. Han blir lugn och hans choklad häck blir mjuk varm mot låret och han luktar Rob och jag frågar snällt Kan jag släppa dig? Bara lite säger han och jag gör det och han kränger runt i mina armar och suger sig fast på halsen och slutar andas. Han lossar läpparna stönar Jag är idiot! säger han i en utandning som luktar vin gubbe. Ja säger jag. Rob sjunker ihop för han vet jag håller han så han inte faller. Jag lyfter han. Han håller mig om nacken och andas som om han håller borta gråt. Jag är idiot säger han. Jag vill inte vara med nån annan än dig säger jag och vaggar han. Han tar av mig huvan och slickar mig i ansiktet. Jag tycker om det. Jag tycker om allt han gör.

Hans tunga är sträv som hos katten Sixten jag hade hemma som jag hittade i en snara en morgon. Gubben bara flinade. Han visste jag älskade hon. Rob hämtar andan Jag är en idiot. Du är bakis säger jag. Rob suckar. Ja Sixten var katta. Rob tar sig ner i min famn och håller mig hårt om midjan Jag ska dela ut tidningar dn och svd och alla andra. Jag bara stirrar på han. Jag ska det! säger han igen. Jag bara skakar på huvudet Mitt i natten? Fattar du vad som kan hända? Är du inte riktigt klok? Rob rycker på axlarna Ingenting händer ingenting alls. Du är inte klok! säger jag igen och ser arg ut fast det är cool att han inte är mes. Jag har ju berättat börjar jag säga. Rob klämmer till om midjan och ser på mig med bak fulla ögon Jag tror dig jag gör det men inget kommer hända. Jag hänger med armarna Jag måste gå med dig. Rob skrattar Nej nej du ska vara hemma och sova. Hurfan ska jag kunna göra det när du är där ute? Mitt i natten? Ensam! Rob klämmer åt igen och pussar mig överallt i ansiktet och slickar och slickar. Jag kan inte bli arg på han. Det är nästan så att jag blir mes när jag tänker på vad han ska göra utan beskyddare alldeles själv Du är inte riktigt klok! Rob tar mig försiktigt och stadigt om nacke och huvud med båda händer Nu när jag vet är det ingen fara. Jag blir varm. Han pussar och slickar mig i ansiktet Nu när jag vet. Och jag börjar ju inte i morgon okej. Han stönar hänger på mig jag lyfter han och lägger ner han i sängen han blundar och andas som han just dök upp från havet han är inte hård jag lägger filten på hans choklad jag vet inte vad jag ska göra utan han. Han slår upp ögonen Får jag vara ledig? Jag nickar.

15
Rig! Han skriker fast jag ligger intill. Han trycker sig mot mig är hård så det gör nästa ont för jag är piss nödig. Jag gör mig fri stönar och älgar ut i morgon kylan. Rob går nästan ikull mig när han är på väg ut och jag vrider upp elementen på max sätter på vatten lägger mig i värmen efter Rob och så kommer han och svär kryper ner hos mig så nära det bara går. Rob andas varmt varmt på min hals så jag nästan bränns Vi alltså jag ska jobba idag. Han hummar sanning Idag i Kista gallerian. Jag stönar och han bara Jag vet jag vet men jag är inte rädd när du är med. Jag suckar Deras liga där är inte att leka med dom håller ögonen på allt. Jag vet säger han och rycker på axlarna. Rob håller mig försiktigt men stadigt och varmt om huvudet Jag har kunder där jag har det. Bra bra bra betalt jag lovar. Jag bara tittar på han för jag undrar ju hur han vet men jag vet att han inte berättar Det har du inte berättat. Han rycker på axlarna Var bara där. Jag bara tittar på han Ska jag bara vara där? Rob rycker på axlarna Bara vara där! Då vågar jag. När ska du dela ut tidningar? Rob suckar När jag har alltså vi har fått ihop pengar så det räcker. Jag fattar ingenting men på nåt sätt vet jag han har rätt han har det. Han tar mina händer och placerar dom på sin choklad häck När du finns med vågar jag. Jag gör det.

16
Rob har dragit med en skit snygg kostym nisse. Jag ser en liten miss nöjd kille skit unge spanare mager som krusar mellan borden på Kista gallerias McDonalds och sen kommer hit till Waynes Coffee. För han har sett mig alltså min huva och spanar in mig Får jag sitta här? Jag nickar okej Vill du ha kaffe? Jag ger han femti och han kommer tillbaka med max kaffe och växel Behåll det. Han tittar ner i kaffet och han kollar på mina axlar och mina armar dricker lite Jag är inte vem som helst. Inte jag heller säger jag. Han tittar in i mina ögon Jag menar det jag gör det. Jag också säger jag. Jag ser hans trötta ögon han sover inte han äter inte han är ingenting Du får följa med mig. Han skrattar försöker skratta Mannen! För en stor kaffe? Jag nickar. Han tittar på mig Ta av luvan. Jag skakar på huvudet Du får följa med Rob och mig. Han spärrar upp ögonen Rob? Jag ser att mitt kaffe nästan är slut Fyll på mer det är gratis lite lite mjölk i också. Han reser sig motvilligt och kommer tillbaka försiktigt med full mugg. Jag tar en klunk Precis som jag vill ha det! Han flackar med blicken ler försiktigt som han döljer med sin egen kaffe mugg. Sorlet runtom döljer oss för världen. Han ser på mig igen ler och jag känner igen det. Jag var sån när jag var fri från gubben Tack vad heter du? Han stelnar till ljuger Jeffrey. Okej Jeff säger jag Du följer med oss du får äta du får sova du får vara ifred för Rob och jag bryr oss bara om varann fattaru! Jeff kollar noga noga om jag säger sanningen. Tillslut nickar han. Jag frågar Hur gammal är du? Sjutton ljuger han. Jag är Rig.

Rob typ slingrar tillbaka stirrig men lugn. Hämta te utan nånting säger jag strängt till Jeff och han gör det på en gång. Du dröjde länge säger jag. Två tusen fyra hundra säger Rob. Han hade kompisar. Han hänger med huvudet. Jeff kommer tillbaka med rykande te. Rob andas in dofterna ser på mig Vad vill han? Jag rycker på axlarna Han bara dök upp. Rob skakar på huvudet viskar Han langar! Jeff sätter sig upp försöker se elak ut Det är slut med det! Det är det! Han är en skit han är det. Rob säger Han hör bra också. Jag ser på Jeff inifrån huvan Vem letade du efter? Han skrattar lågt och stökigt Mannen! Inte fattar du mycket! Jag måste leva eller? Rob stönar Vi kan inte ta hand om alla hem lösa katt ungar vi kan inte det. Jeff spärrar upp ögonen Jag har ju sett dig! Rob stönar Han langar! Han följer med oss! säger jag Vi drar alla tre! Jeff säger ivrigt på väg till Kista t bana Jag har slutat. För han är shit shitshit! Jag håller inte på med sånt mer. Rob är ilsken Du ljuger! Inte! säger Jeff och tyr sig till mig Jag har faktiskt slutat faktiskt! Jussi är en jävla bitch han är det! Rob hån skrattar Man slutar bara inte! Faktiskt inte! härmar han Jeff. Skit i det då! skriker Jeff och vill dra men jag håller fast i han och säger åt Rob att lugna ner sig. Vi plankar och säger inget hela vägen till Fridhemsplan för Rob vill inte sitta med oss. På väg upp till Vällingby tåget skriker Rob Vad har han lurat i dig? Alltmöjligt säger jag lugnt Och han följer med oss. Rob svär och puttar Jeff och Jeff försöker gömma sig bakom mig. Jag tar hårt tag om Robs nacke Sluta! säger jag med hårdaste rösten.

17
Hemma på kolonin stönar Rob sliter av sig skinn jackan och jag sätter snabbt på vatten. Han går på dass men en mjuk spetsig burk och Jeff ser sig omkring i stugan vänder sig till mig med sjukt trötta ögon Vad är det med han? Du får sova på golvet säger jag. Jeff ser sig om Madrass? Finns madrass? Eller? Jag rycker på axlarna Ska fråga. Rob kommer tillbaka ilsken men blir glad att vatten står på spisen. Han klär av sig och jag hjälper han och han blir hård. Jeff stönar Ska ni böga nu också? Du får vara här om du håller dig lugn säger jag hårt till han. Jeff slår ut med armarna Ska ni det? Han drar upp en kniv ur skorna Ni ger fan i mig fattar du det! Jag bara stirrar på han och attackerar och han är för trött för att slåss. Jag andas ut och slänger kniven under sängen Detdär ger du jävligt fan i! Nu drar du! Fattaru? säger jag hårt. Jag går ingenstans skriker han men ser inte farlig ut Vart ska jag ta vägen kanske? Mannen! Svara på det va om du kan! Jeff ser olyckligt på mig Jag stannar! Jag gör det. Han andas som efter en mara. Jag säger på skarpen Du får sova på golvet! Och du gör som vi säger! Fattaru? Jeff grimaserar. Jag tar hårt i han Jag frågade en sak! Jeff nickar ser ner i skitiga golvet Jag fattar. Rob har blandat varmt och kallt och tvättar sig koncentrerat mest fram och bak. Jeff tittar på medan jag torkar Rob uppifrån och ner. Rob sliter av mig luvan och vänder mig mot Jeff. Han skriker till och jag skriker där inne Jävla jävla människor! Jeff gapar Shit! sliter åt sig trasiga jackan och snubblar ut. Jag tar Rob om halsen Gör inte såhär! Gör inte sådär! Aldrig mer! Rob håller andan och ser mesigt på mig Vad är det med dig? Aldrig mer! skriker jag och håller kvar handen som Rob försöker slippa ur. Fattaru? Han är rädd nickar Ja. Jag lossar häftigt elakt greppet tar snabbt på jacka och luva vesslar ut i mörka kylan.

18
Jag går snabbt en bit och ser han sitta hop kurad på en liten veranda. Jeff tittar inte på mig Vad fan är det nu då ditt jävla miss foster? Jag tar hårt och elakt tag i han och släpar han till stugan. Han är rädd och jag puttar in han. Han rasar ihop på golvet Jag är fan inte rädd dö! Inte rädd! Fattaru! Jag sliter upp han och tar tag om hans kinder hårt Du ska äta med oss sen ska du sova på golvet. Släpper han hårt så han dunsar ner på golvet och jag skriker argt till Rob Har du inte börjat laga mat än? Vafan är det med dig? Och du Jeff stinker! Tvättar du dig aldrig? Jag sätter på vatten letar kallingar och tshirt åt han. Jeff bara skakar sitter och tittar ner i golvet Rob snor runt och fixar nåt sorts käk. Dom är rädd för mig och jag blir lugn för det är jag som bestämmer så ska det vara. Jag häller upp tvätt vatten åt Jeff Klä av dig! Han tvekar. Jag reser han hårt på fötter Eller så klär jag av dig. Jeff klär långsamt av sig tittar inte på mig och försöker gömma kallingarna men jag ser dom är skitiga med gammalt blod t shirten solkig och fläckig allt stinker. Fyfan! säger jag och tar försiktigt och slänger allt i soporna. Jeff hänger med huvudet och jag tar hårt i han och ställer han på handduken Ska jag tvätta dig? Eller? Jeff bara skakar på huvudet. Jag suckar och sätter i gång. Rob stirrar på oss och jag skriker åt han Se till maten förfan! Jeff är svart i hår botten men jag skiter i det använder tvätt svampen på beniga över kroppen och Jeff huttrar och lyder. Jag gnider hans skitiga rygg ser gamla märken efter cigarretter och några ganska nya. Han har nytt mjukt hår under armarna och runt kuken. Du är ju förfan snor unge! säger jag. Jeff stönar. När jag börjar göra magra häcken ren den också med gamla bränn märken stönar han och får ribba men jag bryr mig inte. Hans är tjock och rak inte så lång som Robs eller min. Rob stirrar och jag säger snällt Du får tvätta kuken själv. Jeff gör det. Rob stirrar och jag tittar argt på han. Tvättar Jeffs magra ben och omöjligt skitiga fötter med naglar som varulv och med vattnet som är kvar sköljer och gnider jag av tvål gnider han torr och varm trär på nya t shirten och han tar själv på nya kallingarna.

Är du klar? säger jag argt till Rob. Jeff hänger med huvudet typ viskar Jag är inte bög jag är inte det. Imorgon går vi och badar i Vby säger jag. Jag har bara tagit bort värsta skiten av dig. Rob tittar skyggt på mig. Eller hur? säger jag hårt till han. Rob ser bort och rycker på axlarna Visst vi badar hela familjen. Hela familjen. Jag rotar fram Jeffs kniv från under sängen Ta den! Men jag vill inte se dig vifta med den fler gånger. Fattaru? Jeff tar emot den nickar och stoppar undan den. Jag frågar en sak! Jeff suckar Jag fattar! Jag tar den från dig hur enkelt som helst och då får du kvarta hos gubbarna som har sönder skitan din. Fattaru? Han nickar och stönar Jag är inte sån! Jag är inte det! Rob delar ut ravioli och bröd och cola. Jeff äter och somnar nästan. Rob vill inte titta på mig. Jag lägger handen på hans nacke och kramar försiktigt som han tycker om. Rob stönar och börjar nästan lipa Jag är idiot. Jag säger Du är världens bästa du är det. Rob börjar lipa och jag kramar han Jeff tittar på och äter långsamt. Jag är idiot säger han igen. Världens bästa idiot säger jag och Rob skrattar till sliter av mig luvan och slickar och slickar så jag nästan börjar lipa. Jeff slutar äta och tittar och tittar på mig Vad hände? Gubben farsan min. Jeff bara stirrar Jag som trodde min morsa var dåre. Farsan fanns inte. Rob säger Jag har inte heller farsa. Inte morsa heller. Jeff sväljer Jag vet inte vad jag ska säga. Rob ger mig och Jeff mer ravioli och är glad igen. Jeff äter långsamt kollar raviolin och brödet och colan som om det inte är riktigt sant Ingen har gjort såhär förr ingen. Han ser på mig spärrar upp ögonen frågar ärligt Får jag stanna Rig? Jag tar på luvan Bara du gör som vi säger. Jeff ler försiktigt. Till slut ger jag han en filt som han virar om sig och somnar på golvet. Rob och jag städar undan. Rob hänger på mig. Jag kramar han försiktigt Två tusen fyra hundra. Rob andas varmt varmt på min hals För dig och mig. Rob hänger på mig och somnar nästan Jag skiter i allt annat. Han vet jag håller han. Han tar av mig luvan Du är en good guy. Hade jag inte dig fanns jag inte. Han ser mig glad i ögonen Han kommer finnas han också Jeff. Han slickar och slickar. Jag känner han blir hård och jag också.

19
Jag väcker Jeff Vi ska bada idag. Jag ruskar i han för han vill inte vakna. Rob gör frukost. Jeff sätter sig upp i filten ser sur ut Jag måste skita. Rob skrattar. Jeff reser sig har ont överallt Jag måste det. Jag följer han ut och visar vart han ska gå. Han kommer tillbaka sur Jag är så jävla hungrig. Rob skrattar. Jag ställer fram stolen åt Jeff Jag ska raka dig. Han bara stirrar. På huvudet säger jag. Jeff skakar på huvudet Är du inte klok? Du stinker säger jag. Huvet ditt har skit skorpa. Du kommer tappa håret om vi inte får bort den. Jeff skriker Du är inte min morsa! Jag ställer mig nära han Jag är din elaka stor brorsa jävligt elaka stor brorsa. Han grimaserar Hur fan kan ni heta Rob och Rig! Ingen heter väl nåt så sjukt! Jag säger hårt till han Sätt dig! Jag är inte rädd dö! Rob skrattar. Jag trycker ner Jeff på stolen Ingen dör av att bli ren. Jag skär loss en tuss Lukta på den. Gör det. Jeff grimaserar Det är mitt i vintern jag kommer frysa skallen av mig! Jag skrattar Ingen kommer märka nån skillnad och det är plus grader sen ska vi till Vby och bada. Jeff skakar på huvudet Jag kommer inte gå med! Jag trycker till om axlarna och böjer ner hans skalle Sitt still så jag inte skär öronen av dig. Jag fuktar nack håren med gammal mat olja som Rob hittade Sitt still sa jag! Halva vägen upp på skallen äter vi frukost. Jeff surar. Jag tackar Rob med en smaskig puss och Jeff stönar Måste ni böga jämt! Jag daskar han på skallen Nu tar vi resten av raggen! Han stönar Du är inte klok! Du är inte det! Medan Rob värmer vatten och diskar rakar jag klart Du har en jävla fin skalle! Jeff ler motvilligt och jag fuktar en ganska skitig handduk med vatten och disk medel och gnuggar skallen fri från fett. Han jämrar sig Det svider! Jag tystar protester gnuggar mer får bort all ingrodd skit som jag visar han Titta! Ser ut som jag torkat golvet! Skalpen är röd lite blodig här och där. Jag tar friskt vatten på toa papper och torkar rent. Jeff jämrar sig Det svider! Jag plockar fram en gammal luva och ger han Sjåpa dig inte! Låtsas att du är man! Han stryker sig om skallen och grimaserar Jag är skalperad! Det svider! Ingen har gjort såhär förr! Ingen! Det värsta jag varit med om Mannen! Fattaru? Jag behöver inte stanna kvar här! Jag kan dra när jag vill! Så är det! Jag tar hårt inte elakt i han Ta på dig jackan och luvan så går vi!

Rob har packat nya kallingar åt sig och mig och tvål och dusch borsten jag snodde förra gången. Jeff surar men gör som jag säger. När vi kommer ut stönar han Det är skit kallt! Aldrig att jag följer med! Rob och jag travar på Lövstavägen och Jeff följer efter på avstånd och ruffar. I Vby sliter jag i han så han kommer med till badet. Ungarna flyr och gamlingarna tappar andan när dom ser mig på väg till duscharna. Det svär i mig och jag borstar Jeff som skriker att han inte är rädd dö. Gubbarna stirrar och det kommer en typ vakt och undrar. Rob säger så snällt han kan Han är ett lort svin Jeffrey. Vakten säger vi ska sluta föra oljud. Rob säger så snällt han kan Vi är snart klara. Jeffrey gillar inte tvätta sig. Värsta allra värsta jag varit med om! Jeff klär sig men kan inte gömma att han är glad. Vi gör som förra gången och fikar men köper färska bakelser. Jeff somnar nästan. Hemma blåser han upp sov mattan vi köpte åt han Jag heter inte Jeffrey egentligen. Jag säger Det är skit samma vad du heter bara vem du är egentligen. Han stirrar på mig. Fattaru? Jeff hummar och nickar. Han lindar filten om sig och somnar på en gång. Rob har köpt några mjuka burkar med lång pip på apoteket och går med ribba på muggen. Jag vet vad han vill och jag vill också.

20
Jeffs hår har växt ut en bit han är glad sover ofta och länge på sin uppblåsta matta. Rob jobbar i Kista i dag. Jag snodde två mobiler. Rob blev glad. Han köpte kontant kort. Nu kan han ringa när det behövs. Jeff kom inte hem i går. Nu är det nästan kväll och skit kallt alla fryser och jag skriker till han när han öppnar dörren Vad vill du? Stäng dörren! Han hänger med huvet rycker på axlarna och föser in tjejen i stugan. Han andas ut rätar på ryggen ser mig i ögonen Magdalena. Alltså hon heter Mag. Jag skriker igen Var har du varit? Tror du kan vara borta bara sådär utanvidare? Var har du varit? Du är inte min farsa! skriker han. Jag tar hårt elakt i han Jag är din jävligt jävligt elaka stor brorsa! Fatta det! Du ska inte bara vara borta och sen komma tro att du äger allt! Fattaru? Jag skakar han. Hon ska bo med mig säger Jeff och skiter i mig. Jag gillar typ att han inte är mes. Hon ser ner i golvet mager skitig som Jeff var. Jag skriker till han Vem är hon? Jeff ryggar för jag är farlig och hon tar skydd bakom han. Han tar stökigt fram några hundringar Till dig. Jag tar dom argt slätar ut dom ser dom är riktiga. Han tittar rädd på mig Jag vill tvätta mig Magdalena också. Jag frågar snällt Är ni hungriga? Jeff hänger med huvudet börjar nästa lipa. Jag kramar han försiktigt men han tar sig rädd ur famnen. Hej Mag säger jag så snällt jag kan. Hon nickar rädd vill inte se på mig Hej. Jag plockar fram en burk ravioli. Medan den blir varm hämtar jag vatten. Dom sitter tätt tätt på madrassen som är uppblåst när jag kommer tillbaka tar av raviolin och sätter stora grytan på elden. Jag säger lite elakt Du kunde ha dukat! Jeff reser sig hänger med huvudet och kramar mig Jag vet mannen. Magdalena tittar på. Jag föser undan han och ställer fram tallrikar och skedar häller upp ravioli mest till Jeff. Jag sätter mig på lediga stolen och ser på när dom äter. Magdalena är mest hungrig och Jeff delar med sig. Hon somnar nästan. Jag diskar säger jag när dom är klara tar lite varmt vatten och låter resten stå på lågan medan Jeff ordnar för tvätt som jag gjorde med han. Jag hämtar mer vatten. Magdalena skyler sig när jag kommer tillbaka. Jag skrattar Jag bryr mig bara om Rob. Ser hon är sliten väldigt ung nästan inget hår men små bröst. Jeff är snäll med hon. Jag kramar hans magra varma axel och börjar diska. Rob ringer och jag tar rädd mobilen Vad är det?

21
Rob bara flamsar Jag är på hem gång! Tror jag! skrattar och så ringer han av. Jag tänker att han har en timme hem men han kommer innan jag diskat klart. Jag ser han är körd. Han flinar Här! Jag får en bunt hundringar med femhundringar. Han flinar Jag har längtat! Han hänger på mig luktar holk jag puttar iväg han Du stinker! Han bara skrattar Sista dan! Sista sista sista dan! Fattaru? Gör du det? Fattaru? Sistasistasista! Inte imorgon och inte dan efter och inte dan efter det inte efter den dan heller. Sa jag rätt nu? Men sen och sen och sen ska jag dela ut tidningar! Du vet Rig! Dom där som prasslar! Han skrattar och sprattlar och jag tar hinken och hämtar mer vatten. Magdalena bryr sig inte har klätt sig i kallingar och ny t-tröja somnar nästan och Jeff följer hon till dass. Rob bara flinar halv naken och vill klänga men jag puttar iväg han. Han häller det som finns kvar av het vatten i baljan och spär med kall vatten sjunger och tvättar sig Sista dan fattaru? Han torkar sig flinar tar med Klyx till dass precis när Magdalena och Jeff huttrande kommer tillbaka. Jeff tittar glad på mig Jag vill att Mag får se dig så hon vet. Magdalena ser på mig med upp spärrade trötta ögon jag tror inte hon ser nånting så jag tar av luvan hon flämtar och sänker blicken säger Jag är trött. Jag tar på luvan och Jeff kramar mig och bäddar ner hon och sig. Rob kommer tillbaka klampar flinar Sista gången! Fattaru! Sistasistasista! Jag vet precis exakt på pricken precis vad jag ska göra! Så jävlabra! Fattaru! Han vill krama mig men jag puttar undan han. Han liksom ser Magdalena för första gången Vad är detdär? Hon ska bo med oss. Rob rycker på axlarna bara flinar kliar sig klär av sig och lägger sig Kom förfan kom! Jag skakar på huvet Du är inte riktigt klok! Jag måste röja lite. Sov du jag kommer snart. Han flinar Tråk måns! Tråk måns! Jag går till han och ger han en örfil Sov sa jag! Han blir liksom lugn som om han vaknade. Jag ser i hans glasiga förvånade choklad ögon Sov sa jag! Vi pratar imorgon! Han blir ledsen men jag städar undan och ser att han följer mig med ögonen. Jeff och Magdalena ligger tätt tätt på mattan jag tror dom redan somnat. Rob ser på när jag klär av mig och släcker kramar mig hårt blir hård när jag lägger mig intill han. Han börjar lipa och jag kramar han snällt tar av luvan själv.

22
Rob är arg när han vaknar. Jag har varit uppe en stund. Vädrar. Det blåser kallt in stanken försvinner. Jeff och Magdalena kurar sover på låssas. Rob skriker Vad är det med dig! Är du inte klok! Det är skit kallt! Vattnet kokar säger jag lugnt stänger skakar Jeff och Mag Gå upp! Rob vänder ryggen Jag kommer inte gå upp! Jeff reser sig ser i golvet och drar upp Mag. Dom står bara står nära nära varann och typ fryser. Jeff drar Mag med sig ut. Jag ställer fram kopparna te påsarna hård brödet sylten. Rob tjurar. Jeff och Mag kommer tillbaka. Rob skriker Stäng dörren! Jeff och Mag hänger på varann fryser. Mag ser ner i golvet följer Jeff till bordet. Jeff pekar på Rob Vad är det med han? Rycker på axlarna Han blir sån när han blandar en massa skit. Rob vänder sig ilsket om Vafan är det med dig ditt miffo! Jag går elakt till han med en örfil. Rob hinner inte värja sig. Han ser olyckligt på mig. Det finns bara te påsar säger jag snällt till Mag som tittar på med stora rädda ögon. Rob stönar och reser sig hänger med huvud allt. Han är röd där jag slog han Jag är idiot. Jag kramar han försiktigt Du är världens bästa. Jeff stönar Måste ni böga jämt! Jag tar elakt om hans nacke Om du ska stanna här vet du vad som gäller! Mag ser på mig igen och igen men inte rädd Jag vill stanna här får jag det? Jag pussar Rob på kinden kramar choklad häcken och puttar han till dass Klart du får. Jeff ser argt på mig Men du ger fan i henne fattaru? Jag skrattar och ger han en knäpp på skalpen där den är som rödast. Han stönar Du håller jämt på! Är inget heligt för dig? Det är inte det. Ingenting är heligt för dig. Jag har aldrig varit med om värre! Jag drar elakt upp han från stolen håller hårt om hakan Ska du stanna här vet du vad som gäller. Jag behöver inte vara här! skriker han Jag kan gå när jag vill! Precis när jag vill! Jag skrattar Gå du till gubbarna som har sönder skitan på dig! Gör det! Mag har ätit klart lägger sig på mattan och snor filten om sig. Jeff ser på tittar elakt på mig Jag kan det! Precis när jag vill! Jag daskar han på huvudet Visst visst men duka undan och diska först. Han skakar på huvudet smackar och gör det.

Jag går på dass när Rob kommer tillbaka. Han hejdar mig kramar Förlåt Rig. Jag pussar han Du är världens bästa du är det. Jeff stönar högt. Jag överraskar Jeff som diskar med en kram Du är bra du också. Jeff låtsas bli sur Sluta! säger han med snälla rösten.

När jag kommer tillbaka blöter Rob ansiktet skakar av sig som Sixten så Jeff smackar irriterat Vafan gör du Rob! Rob grabbar tag i mig Dethär var sista gången sista gången fattaru! Han kramar mig så skönt att jag blir sten hård. Han sliter av mig luvan och slickar och slickar och får fram Vi har fyra dagar fyra dagar har du och jag sen ska jag bära ut tidningar. Sant! säger han och jag känner han är hård jag också. Jeff blir arg Måste ni böga jämt! Fast han låter inte lika arg som han brukar. Mest som han tycker om det fast han inte vet hur han ska visa det. Mag somnar om som inget hänt. Rob klär mig i luva igen Du är det bästa som hänt mig. Han andas varmt på halsen Jag finns för att du är Rig och Jeff finns för att du är Rig och vad heter hon finns också därför. Hon heter Mag säger jag. Rob pussar mig Du gör att vi finns Mag också. Jeff har diskat klart. Jag kramar försiktigt hans nacke. Rob tar av t tröjan och tar av min. Jeff stönar. Jag ställer mig på knä pussar Robs choklad mage som är hård knäpper loss jeansen och slickar hans krokiga grova som doftar Rob igen och jag älskar det kramar hans runda häck. Rob skrattar som om han sjunger. Jeff lägger sig hos Mag men tjuv kikar tror jag. Rob sliter sig loss lägger sig på rygg och skrattar. Jag näckar ser Jeff som tjuv kikar. Jag tycker om det.

23
Idag gör det inte ont när jag skrattar.

24
Najs bajs! säger Mag och skrattar glad när hon mumsar pann biffar och pasta. Som flugan sa! skrattar hon igen Du fattar? Hon har glada väldigt blå ögon. Det är bara hon och jag för Rob och Jeff jobbar en sista gång i Kista. Inte imorgon men sen börjar Rob dela ut tidningar mitt i natten. Han skjuter det hela framför sig hela tiden. Han är inte klok. Mag klänger på mig typ. Hon känns lika varm som Rob fast annorlunda. Han ska alltid göra allting Sista Gången. Hon vill veta om hon kan hänga på min arm när jag håller den utsträckt. Det kan hon. Hon säger jag är stark grymt stark och säger att det är inget fel på tjejer. Varför gillar du inte tjejer? Är du gubb slem eller? Jag är faktiskt feminist jag är det säger hon. Jag bara skrattar och kramar hon Jag har aldrig varit med en tjej. Ingen lust och prova heller men det säger jag inte. Jag vill tvätta mig säger hon. Jag hämtar vatten och ställer på spisen. Hon tittar glad på mig Du kan få vem du vill du. Jag skakar på huvudet Jag vill bara ha Rob. Är du gubb slem eller? Jag tar av vattnet från spisen och blandar med det kalla Du kan tvätta dig nu. Hon bara Kan du tvätta mig! Jag suckar Visst och tar av t shirten. Hon ställer sig på handduken och andas djupt. Jag tar i som med Jeff och Rob. Hon är faktiskt lite rundare och mjukare nu än från början då hon såg så torr ut. Hon skrattar Du är så stark! Hon vill jag tvättar henne fram. Små brösten känns inte som Robs muskler fast mera som gubbarnas. Men mycket lena. När händerna far över fram sidan så låter hon som Rob som tycker om mina händer. Fast hon känns ändå som Jeff. Alltså inget särskilt. Jag längtar efter Rob. Jag vill tvätta han torka han att han andas på mig som om han sjunger. Mags stjärt är rund och mjuk och fittan ser ut som en sorts blomma och luktar fil och det känns rätt. Det var så länge sen jag åt fil! Så härjad är hon inte. Hon har snälla ben och dock tå naglarna behöver skrubbas och klippas. Du är jätte ung! säger jag hämtar ljummet vatten och häller försiktigt över hon. Hon skrattar och stryker av tvål ger mig en snabb puss på huvan Ta av den! Jag skakar på huvudet. Hämtar mer vatten. Mag är glad. Hämtar mer vatten. Häller. Hon skakar av sig som en katt torkar sig fort. Ska du inte klippa naglarna på tårna? Ser glad på mig Raka mig! På skallen. Ska jag raka bort allt hår? Mag skrattar Jag vill se ut som Jeff.

Jag stirrar på hon Som Jeff? Hon rycker på axlarna Gillar Jeff. Jag städar undan Gillar han dig? Han är snäll med mig. Men han älskar dig. Jag stannar upp Mig? Mag smackar Mäh! Han har sagt det faktiskt. Fattaru ingenting! Fast han är knäpp! Han vill inte säga det. Till dig alltså. Jag fnyser Jag vet att han inte är bög jag bara vet det. Mag visslar och himlar. Jag rycker på axlarna Kanske är det så att han inte säger till dig att han gillar dig bara dig. Mag stönar Mäh! Jeff! Han är snäll! Snäll bara snäll! Hon klär på sig Han vill ha killen bara den som bara bestämmer men är snäll och bara bestämmer fattaru! Hon skrattar Vad kan jag göra åt det? Hon städar undan och gör fint Ska jag köpa nåt? Hon rättar till kläderna Du kan raka mig sen. Jag kollar Havre gryn och lingon sylt och två mjölk och knäcke och sex ravioli och det du vill ha. Jag skriver en lapp ger henne tre hundra. Hon klämmer till om häcken min och drar. Jag vet hon kommer tillbaka.

25
Hej säger Jeff surt när han kommer hem. Tittar storögt på han Var är Rob? Jeff rycker på axlarna. Fan! säger jag Jag bad om en enda liten grej att du skulle se till Rob. Jag tar hårt tag i han Var är han? Han försöker ta sig loss Sluta! Helvete! säger jag och släpper han elakt och ringer Varfan är du? Rob säger lugnt Jag är på tunnel banan på väg hem. Det är lugnt! Jag frågar argt Vad har du gjort? Rob säger lugnt Vi får prata mer när jag är hemma om en timme. Och så lägger han på. Fan! säger jag till Jeff. Han drar upp axlarna Han vet vad han gör. Jag tar ett elakt grepp om hakan En sak bara en sak bad jag om! Jeff är rädd ger mig en bunt hundra lappar Till dig. Släpper han Fan! Slätar ut dom ser dom är riktiga. Jeff ställer sig framför mig Han är borta själv ibland utan att du bryr dig varför bråkar du nu! Vad är det med dig! Han är skraj men inte mes. Jag suckar kramar han försiktigt. Tvätta mig säger han. Jag hämtar mer vatten. Jeff har blåst upp sov mattan och jag ställer hela hinken på spisen. Var är Mag? frågar han. Handlar säger jag. Han tittar noga på mig Kommer hon tillbaka? Jag rycker på axlarna Klart hon kommer tillbaka. Ser han är trött Kom! Jag räcker han handen och drar upp han från sov mattan kramar han hårt Du är bra Jeff. Han börjar nästa lipa och trycker hela kroppen mot mig. Han är huvudet kortare och andas varmt på halsen. Jag tycker om det och lossar försiktigt armarna Du är bra. Han tittar på mig med röda ögon Och varför ska du alltid bråka med mig för då? Jag skrattar och räcker lång tunga åt han För att jag är din elaka jävligt elaka storbrorsa. Jeff försöker bli arg men bara flinar och låtsas ge sig på mig. Jag kramar han och skrattar och då kommer Mag. Hej säger hon glad Jag sa ju det! Sa jag inte det! Hej säger Jeff och är glad Vad sa du? Vad var det du sa? Mag ställer kassarna på golvet Mäh! Sluta! Jeff rotar i kassarna Vad fan är det här? Mag stönar Dummer! Tamponger! Jag är kvinna! Hon daskar Jeff på skalpen. Jag ställer in allt annat i skåpet. Det blev pengar över säger Mag och ger mig kvittot. Jag pussar hon på munnen och ser att det är nästan femti kronor Dom är dina. Mag ler hela hon och klänger sig fast på mig. Sluta! säger jag. Mag skrattar Var inte gubb slem nu! Var inte det! Var som folk! Men det kan du väl inte! säger hon och tar försiktigt av sig jackan jag snodde åt hon. Jag skrattar Nej jag kan inte det. Hon sa Jag ser cool bara cool ut i den!

Jag tar av vattnet från spisen tar av mig t shirten och Jeff ställer sig på skitiga handduken och jag blöter stökigt ner han som han gillar och tvålar in allt snabbt och stökigt. Han får ribba och Mag skrattar Jag sa ju det! Sa jag inte det kanske! Jeff bryr sig bara om mina händer. Han gnäller när jag på ret tvättar öronen Du ska jämt hålla på! Inget är heligt för dig! Stryker av det mesta av vätan från han med mina händer och han skrattar. Sen tar jag hans t shirt och torkar han torr. Jag tvingar den på han Kläder torkar bäst på kroppen. Jämt! Jämt ska du hålla på! Jeff låtsas vara arg men ser glad ut. Mag har tittat på hela tiden och har fniss attack Jag sa ju det! Jeff ser argt på hon Du prat så mycket skit jämt! Mag bara rycker på axlarna Mäh! Han vet! Rig vet! Jeff tittar skyggt på mig. Vi är vänner allihop och Rob är mer än vän för mig säger jag och rycker på axlarna. Bara är så.

26
Rob är skärrad när han kommer Hej! Jag bara tittar på han. Vad är det? undrar han. Smet du iväg från Jeff eller? frågar jag. Jag har fixat med banken så jag får lön på kortet säger han och visar Visa kortet. Tittar argt på han Finns ingen bank i Kista? Rob himlar Vad är det med dig? Inget hände ju! Jag har lur! Igår gick jag turen med hon som slutar nu och det hände ingenting. Finns det nån mat? Jag bara skakar på huvudet Ingenting får hända dig. Mag frågar Räcker en burk eller ska jag ta två? Hon tar två burkar ravioli. Rob hänger på mig en stund gäspar Fan jag är så trött. Ledig i morgon säger jag och håller han. Jag känner han darrar lite fast så kallt är det inte. Jeff dukar. Rob går på dass. Du blir aldrig arg på Rob säger Jeff surt. Jag flinar och kramar Jeff Jag blir väl aldrig arg på dig. Jeff sliter sig loss Jämt ska du håll på! Mag skrattar och klänger på mig Jag vill att du rakar bort mitt hår det är så risigt. Jeff bara stirrar på hon. Jag vill se ut som du Jeff. Jeff känner på sitt korta hår. Jag rycker i min häst svans som Rob brukar göra åt mig Raka bort mitt också. Vem ska raka bort mitt? Ingen! säger dom i mun på varann. Det är långt och ljust men grötar ihop sig under luvan. Mag rör i ravioli kastrullen Jag borstar det åt dig ju. Jag tar fram knäckebröd ställer fram mjölk.

Rob kommer hänger med huvudet Hungrig. Jag smackar irriterat Det är inte som det ska med dig! Rob grimaserar Ska bara äta och sen sova. Jag håller hårt i han Vad har du gjort? Rob stönar Det jag sa! Det gjorde jag! Jag släpper han Du har så många hemligheter! Han skrattar liksom nervöst och ser på mig med trötta trötta ögon Bara sånt som är oviktigt! Du vet det! Han kramar mig Bara sånt som är viktigt är jag öppen med. Jag försöker göra mig fri Ingenting får hända dig! Fattaru! Rob håller fast pussar mig Ingenting kommer hända mig. Rob suckar djupt och jag håller han. Han suger sig fast på halsen länge länge och näs andas smackar loss Bara med dig Rig bara med dig Rig. Jeff och Mag sitter redan ser på oss med stora vakna ögon. Jag vet att dom tycker om att vi älskar varann. Vi äter och Rob piggnar till. Han ser på mig typ ihop sjunken Idag börjar livet. Jag skrattar Det började när du spydde! Rob skrattar Jag fanns inte innan du gjorde mig spy färdig. Jag kramar han för vi sitter i soffan Ingenting får hända dig. Jeff och Mag tittar på. Jag tycker om det. Tycker om att dom är glada.

27
Rob vill vi badar. Det är oktober och bara två veckor tills jag fyller 18 men jag har inte berättat. Det är kallt på väg till Vällingby sim hall. Jeff vägrade att gå med men gör det ändå. Mag är shit arg för att hon måste tvätta sig själv Alla är gubb slem! Jag vill vara med Jeff! Jag rycker på axlarna Visst men ingen annan får tvätta dig än jag. Jeff daskar mig på luvan Hon vill vara med mig! Okej bara med dig bara dig! säger jag. I omklädnings rummet kastar jag skitiga kallingarna. Jeff är glad klär av sig. Rob är långsam och vill ta av luvan. Jag nekar men han tycker jag är löjlig så jag gör det. Ingen skriker eller stönar åt mig på väg till duschen. Jag tittar förvånad på Rob. Rob skrattar och kramar mig hårt i nacken Titta i spegeln! Speglarna är av metall och buckliga. Jag stirrar på han Varfördå? Han vet jag hatar speglar. Han drar iväg mig till en riktigt en Titta! Jag tittar och tittar vänder mig om men ingen finns där. Rob stönar Titta! Jag fattar ingenting Ingen Ting. Ansiktet är inte mitt. Ingen står bakom mig. Och jag tittar inte i fantasy. Jag fattar Ingen Ting. Rob stönar Du är så weird! Jag ser ett ansikte alldeles normalt. Jag andas och andas och sätter mig hårt på stengolvet. Jeff är redan i duschen och väntar på mig jag vet det. Rob försöker hålla mig Sluta! Han typ ramlar på mig och gubbar kommer och drar upp oss. Jag tittar ner i stengolvet. Alla undrar om jag är okej. Ingen har gjort det förr. Jag tittar på Rob Vad har du gjort? Rob är så där glad Det är du som har gjort! Jag andas som i maraton hjärtat bara rusar på Vad har du gjort! Rob pussar mig bara sådär och skrattar Man blir sån av kärlek! Gubbarna grymtar och går. Jeff är glad. Jag tittar igen Jag såg inte ut såhär! Rob bara skrattar Vem bryr sig! Jeff rycker på axlarna Du är okej du är det. Jag vill gå men dom stoppar mig. Rob låtsas bli arg Var inte lort gris! Jeff säger elakt Du stinker! Jag tittar elakt på han Ska du säga! Rob är glad. Jeff skrattar och ställer sig i duschen. Jag fattar ingenting och tittar igen i spegeln. Jag ser ut som folk. Rob sa att vi ser med hjärnan därför ser alla olika. Fast jag är säker på att det är ansiktet som är olika. Jag har mun! Läpparna är bättre än masken. Och jag visste ju att jag inte låter elefant längre och det var länge sen det gjorde ont när jag skrattar. Rob tittar på mig från duschen Sluta beundra dig!

Jag går till duschen och stönar stönar stönar för jag vet inte vad det är! Så fattar jag att ingen ska känna igen mig! Jag bara hänger under vattnet och skakar fast det är varmt. Rob säger irriterat Ska jag tvätta dig eller? Jag puttar iväg han och försöker tvätta bort ansiktet. Jeff bara flinar Ska du bli kändis nu? Är du riktigt ren nu? undrar Rob och kollar med händerna medan jag torkar mig Du har inte tvättat håret! Han puttar mig in i duschen. När jag är klar kommer Jeff Måste kolla! Han far med händerna vid fötterna och längs muskel benen. Gubbarna garvar och en säger Kan du inte kolla mig också! Jeff ger han fingret. Jag vill klä om och Rob bara kastar luvan Du behöver den inte! Jag sliter tillbaks den. Jeff daskar mig i nacken Var inte så knäpp! Dom puttar in mig under fönen så mitt långa ljusa blir torrt. Rob och Jeff hjälps åt med fön och borste Du ska bli fin! Jag tar på luvan när vi går och fikar. Mag säger jag är löjlig. Vet du va! Säger hon och tar hårt om armen Jag fick tvätta mig själv! Bara bara själv! Ingen jävla kärring jävel ställde upp! Alla är så jävla gubb slem! Rob köper tårta. Köper kaffe till mig och cola till Jeff och Mag och te åt sig själv. Jag sitter så jag ser alla och tar av luvan. Ingen bryr sig. Det är cool men samtidigt är ingen rädd för mig. Jag tittar på Rob och Jeff och Mag. Dom är också annorlunda. Mjuka. Rob somnar nästan.

28
Mobilen bråkar Ringer du mig? Rob ser mesigt på mig Inte jag! Jag skriker Hallå! och nån idiot frågar vem hon talar med. Vet hon inte vem hon ringer till? Jag blir alldeles totally kall när hon berättar att gubben dött och allt hans är mitt. Jag måste skriva under säger hon. Jag avslutar och bara står upp. Rob ser på mig som om han visste Rig! Ska du inte ringa tillbaks? Jeff och Mag tittar också fast bara dumt. Jag ringer igen Förlåt jag visste inte vad jag gjorde.

29
Fem år sen jag var här. Vrider om båda låsen. Känner igen. Känns som han är kvar bara ute en stund och kommer tillbaka med bulldozer som krossar mig. Rob håller handen. Jeff och Mag är nånstans. Mitt rum finns inte. Öppnar alla garderober och Rob hjälper mig röja. Vi sparar gubbens hantlar och skiv stång slänger hans kläder allt hans allt som påminner om han. Rob säger snabbt Den får stå kvar! när jag vill kasta en liten kista med en massa papper Du behöver den senare. Vi blir svettiga till slut Vi måste flytta från kolonin säger Rob. Vattnet stängs av sista oktober.

30
Vi flyttar in samma dag jag fyller arton. 17 oktober. Jeff och Mag bara stirrar omkring sig som inget är sant. Jeff skakar på huvet Det är stort jätte stort. Mag bara Jag kommer gå vilse totally! Har jag sagt att ni får bo här? skriker jag. Rob nyper mig. Jag stönar Ni bor här bara ni gör som jag säger. Rob säger bara cool Och mig. Jeff ser elakt på mig Jämt jämt jämt ska du hålla på! Mag blir bara lealös Mäh! vart ska jag annars sova! Rob hänger på mig och jag bara Ni bara tror att ni äger allt! Rob blir typ gele. Igen! Jag håller han Vad är det med dig? Bara lite yr säger han. Vad kan han bli yr av här? Jag håller han stadigt om choklad häcken Du mår inte bra! Rob rycker på axlarna. Jag klämmer till Du gör inte det! Rob stönar kan inte titta ordentligt Är bara lite trött. Jag pussar han Vi går till min doktor egentligen gubbens i morgon. Jag ringer han nu. Rob suckar tycker jag är löjlig.

31
Gubbens alltså numera min doktor Billix tror inte jag är jag men blir lugn när han ser mitt leg och undersökt kroppen min men säger Kanske bör vi ta blodprov och testa för säkerhets skull. Han såg mig senast med fantasy fejset för flera år sen. Innan var han gubbens peddo polare och gillade pilla mig i skitan. Jag säger på skarpen att det är Rob som är viktig. Han suckar och undersöker Rob. Till slut skriver han remis. Vi går hem och jag frågar Nerologen? Neurologen säger Rob. Han suckar Det är hjärnan. Vaddå hjärnan? Rob stryker sig om huvet Det är nåt här uppe som korvar sig. Korvar sig? Rob suckar Nåt fel är det. Har du varit rädd om dig frågar jag. Rob rycker på axlarna Det har bara hänt. Han tittar allvarligt på mig Det är ingens fel. Jag håller han snällt om huvet Jag gör vad som helst bara du blir frisk. Rob blir glad Det vet jag att du gör. Jag blir också glad Du kan göra mig ful igen så du blir frisk. Rob bara blundar pussar mig Du har alltid varit vacker. Jag stönar Det är säkert! Gör mig ful! Jag vet du blir frisk då! Du kan väl försöka. Gör det! Han drar sig närmare mig Det är klart jag blir frisk.

32
Rob blev inte frisk.


Jag slår sönder saker. Jeff och Mag bor kvar men jag vill dom flyttar Alla jag tycker om dör ju! skriker jag. Jeff bara Ge fan i att tycka om mig då! Jag vill bo här! Mag som går i skolan igen Jag också!

33
Jeff kommer hem Fan vad det ser ut här! Svin stia! Varje dag! Du får fan ge dig! Jag bara stirrar på han och allt jag slagit sönder. Han går arg och kommer tillbaks med en sop Sätt igång då! Han skriker. Jag bara stirrar på han sätter mig på en hel stol Kom Jeff säger jag till slut. Jeff kommer försiktigt och tar min utsträckta hand. Jag kramar om han och lutar huvudet mot hans bröst. Jag börjar lipa. Det vill typ aldrig ta slut. Jeff lägger en sval hand på nacken men vet inte riktigt vad han ska göra med den. Jag snorar och tårarna blöter ner hans nya t shirt. Jag torkar ögonen och reser mig. Du stinker säger Jeff. Jag bara tittar på han. Han ser storögt på mig Tvättar du dig själv eller ska jag göra det? Jag börjar lipa igen och Jeff drar försiktigt med mig till bad rummet öppnar duschen som tar evigheter att bli varm. Han klär försiktigt av mig. Jag låter han göra det. Han tar av sina egna kläder och när vattnet är lagom varmt ställer han sig under Kom Rig. Jag gör det och han böjer ner mitt huvud och tvålar in hår och nacke. Jag låter han göra det. Han tvättar mig överallt och får ribba. Han tittar mesigt på mig Jag rår inte för det. Hans händer både tvättar och utforskar. Jag tycker om det. Du får tvätta mig säger han men jag skakar på huvudet. Han tvättar sig snabbt medan jag torkar mig. Han fönar och borstar håret mitt kollar att jag är torr överallt och vi går till Rob och mitt sovrum. Jeff byter säng kläder och bäddar ner mig efter jag kramat han. Innan jag somnar hör jag han samlar ihop krossat porslin och annat bråte.

34
Det har gått flera dagar. Jag har inte haft sönder nånting. Städar lagar mat och sånt. Jeff kommer hem med pengar. Mag kommer hem med läxor. Vi har pengar efter gubben och Robs jobb. Egentligen mycket pengar om man lägger ihop allt. En dag säger Jeff att han ska börja dela ut reklam. Jag springer en runda varje dag tränar med skiv stången gubben hade. Snart är jag stark igen. Nästan varje morgon duschar jag med Mag. Hon tycker om det. Det gör jag också. Ibland får jag ribba men jag nekar varje gång hon vill. Hon bara skrattar Gubb slem. Jeff sover alltid länge. Ikväll kommer Jeff med kudde när jag gått och lagt mig. Han har aldrig gjort det förr. Han är naken som han brukar när han sover. Han väntar. Jag drar undan täcket och han får ribba på en gång och lägger sig med ryggen mot mig. Jag lägger dun täcket om oss och tar han försiktigt om bröstet och drar han närmare. Han andas djupt och jag somnar nästan med en gång.

35
Nästa kväll kommer Mag in Ska jag sova ensam? Ni är gubb slem! Ni är det! Jag suckar och gör plats åt hon på andra sidan. Jag lägger mig på rygg och de lutar sig mot mig. Mag säger tyst Rob sa att vi ska ta hand om dig. Jag sätter mig upp. Han sa det säger Jeff och kramar min muskel arm. Mag smeker mig längst ner på ryggen där Rob vet att jag tycker om. Alla dör runt mig! Jeff bara Bry dig inte. Innerst inne fattar jag att Rob sagt det och jag lipar Fan fan fan! Jag föser dom av mig går upp och klär mig i löpar kläderna som stinker död springer ut i augusti natten. Tillbaka andfådd och totally blöt av svett. Jeff ser argt på mig Fan vad du stinker! Jag föser elakt undan han klär av mig och kastar kläderna i soporna ställer mig i duschen innan den blivit lagom varm. Försvinn! skriker jag åt till Jeff som vill duscha med mig. När han ändå närmar sig tar jag elakt i han och bär ut han i hallen och lämpar av han där. När jag kommer in i sov rummet ligger de tätt tätt och ser på mig med stora ögon. Jag stönar och hänger med huvudet Alla runt ikring dör säger jag lågt. Jeff drar täcket och sidan Kom Rig. Mag hummar Ja gör det och släcker lampan. Jag gör det och Jeff vräker sig stökigt över mig till andra sidan. Jag tycker om att han gör det. Mag slickar mig på axeln som Rob vet jag tycker om. Jag börjar lipa igen. Jeff vill ligga på armen och Mag suger sig fast på axeln och klappar mig på bröstet. Till slut somnar jag.

36
När jag vaknar är jag ensam. Solen bränner. Det är redan efter middag. Jag går upp klär mig pissar går runt och ser att det ser fint ut igen. Jeff och Mag har gjort bra jobb. De har ritat hjärtan på rött papper med sina namn. Jag börjar nästan lipa igen. Gör kaffe och diskar upp efter oss. Precis när jag är klar kommer Jeff Hej Rig! Han är glad visslar Whoa! Du har diskat! Helt näck! Jag skrattar och grabbar tag i han och brottar ner han jätte lätt Då är det inte mer än rättvist att du tar av dig kläderna också. Jag sätter mig tungt på benen och sliter av han t tröjan. Så sätter jag häcken stökigt på hans mage och knäpper upp byxorna. Jag ställer mig upp och drar av han sockor och byxor. Jeff ser lite rädd på mig. Jag säger Ska du inte gnälla om att du inte är rädd dö som du brukar! Du där inte klok säger han bara. Jag skrattar och drar upp han på fötter Kom! Jag lyfter han försiktigt och bär han till sov rummet och sätter mig i sägen. Jag ger han vaselin tuben Smörj in ribban alltså min och kom och sätt dig. Ta den tid du behöver. Han blir allvarlig och hans kuk guppar. Jag räcker han handen Kom. Han är glad smörjer in ribban med varma starka händer som jag tycker om och vill gränsla med ryggen mot mig. Nej! säger jag. Jag vill ha din mys kuk mot mig och vill se dig i ögonen. Jag håller i dig säger jag.

37
Jag har varit och handlat. Mag möter i köket. Du och Jeff! Han har berättat! Jag skakar på huvudet och säger låssas arg Han är en riktig skvaller käring han. Hon ställer sig framför mig När ska du och jag göra det då? Jag bara undrar! Är du gubb slem eller? Ska det inte vara rättvist kanske? Ska det inte det? Du är gubb slem du är det! Jag skrattar och kramar hon. Hon gör sig stökigt fri Jeff gillade det! Jag gillar det också säger jag. Mycket. Han är en riktig love machine. Jag ska fan anmäla dig! Jag skrattar Sa Rob det också? Ni skulle ju ta hand om mig? Mäh! säger Mag och blir alldeles lea lös Det är ju det vi gör ju! Fattaru noll eller! Men jag vill också. Jag frågar hon allvarligt Vill du bo här? Det är Jeff och jag som betalar för plejset och käket allt. Jag vill att du ska bo här. Du ska gå i skolan! Du ska det. Du ska bo här. Det tycker jag om. Men du äger inte plejset! Inte mig! Mag skruvar på sig Mäh! Du är så weird!

38
Var är Mag? Jeff rycker på axlarna. Hon är inte här fast det är kväll. Jag tar paddan från han och ser om hon twittrat eller nåt. Ingenting. Var är hon? Jeff suckar tar tillbaka paddan bläddrar. Går och handlar mjölk och sylt. Kommer hem och ställer in grejerna. Hör på håll Rapport berätta om en skola med döda. I stora rummet sitter Jeff med knäna under hakan. Jeff stänger teven. Han bara stirrar på mig Mag är död! Och två till. Olycka. Bara en olycka! Olycka! Jag sliter paddan från han. Gas explosion i NO sal. Läraren i salen dog och två elever ute i korridoren. Flera skadade. En är Magdalena Kroch säger Risto som ringt runt. Jag tar tag i Jeff Är det Mag? Kroch? Jeff kvider Ja. Satan satan satan! Kan kan inte bo här Jeff! Samla ihop dina grejer! Du kan inte bo här! Jag tar tag i han och drar iväg med han till sina grejer. Han stretar mot gör sig fri Sluta! Jag samlar ihop hans kläder. Vart ska jag ta vägen? skriker han. Jag går in i rummet som bara är fullt av grejer som vi inte vet vad vi vill med och kommer tillbaka med en stor skinn väska Alla dör ju din dumma jävel! Du kan inte vara kvar här! Jag knölar ner allt i väskan. Vart ska jag ta vägen? Vart som helst är bättre än här. Jag vill bo här! Jag går nära han Du ska inte bo här bara för att du inte har någon annanstans att bo! Jag trycker väskan i famnen på han. Den bara rasar på golvet för Jeff vill inte ta i den. Jeff rasar ner på knä Jag vill bo här för du bor här! Du din förbannade jävla idiot! Alla dör ju! Jeff tittar mesigt på mig Jag dör hellre här än nån annanstans. Jag stönar sätter mig på väskan Funkar inte! Det gör inte det! Magdalena! Allt gick så bra! Så jävla bra! Jag börjar lipa. Jeff ställer sig framför mig säger vekt Du vet att jag inte är rädd dö. Jag stönar och tar han om livet och snorar ner hans t shirt. Vi går till hennes rum med Privat på dörren. Där är det stökigt som vanligt. Hon pussade mig och sa Jag har aldrig haft eget rum! Så jag är inte bara gubb slem då? frågade jag. Hon skrattade Bara lite. Jag lipar igen. Nagel lack i färger jag inte visste fanns. Parfymerna som hon måste ha bara måste ha Jag är kvinna! Vi går ut igen stänger försiktigt som när jag kollade att hon sov.

39
Det har gått en vecka. Två klass kompisar kom hit idag Hon Magda sa att hon älskar dig. Jag biter mig i läppen. De börjar lipa och jag visar dom Mags rum som jag inte rört. Jag rycker på axlarna Det såg alltid ut såhär när hon drog till plugget. Hon städade alltid när hon kom hem. Jag börjar nästan lipa jag också Vi duschade tillsammans innan hon gick. Vi går ut i köket och jag bjuder på cola. Vi pratar en stund och till slut frågar jag vad jag ska göra med hennes saker. Linn skrattar till Morsan hennes bryr sig inte. De skakar på huvudet och klappar sig på hjärtat när jag frågar om de vill ha något till minne. Jeff kommer precis innan de ska gå. Åh Jeff! och så kramar dom han och börjar lipa. Jeff kramar om dom och pussar på kinden när de går. Han rätar på sig andas in och ut och räcker mig fyra hundra Till dig. Sen går han snabbt till köks bordet och röjer undan och sätter sig Kom! Jag vet vad du håller på med! Han ser skit arg på mig. Jag sätter mig mitt emot han. Han spänner varje muskel Du jävlas bara så jag ska dra! Jag vet det! Men jag drar ingenstans! Jag gör inte det! Fattaru! Jag skakar på huvet och tittar bort Du är en jävla idiot. Han reser sig Hela veckan har du hållit på! Hela förbannade veckan! Jag reser mig också Helvete! Du jävla snor unge! Du fattar inte du gör inte det hur det är att se på när han jag älskar bara dör! Bara dör! Fattaru! Du ska bara hålla käft din dumma jävel! Jag vill inte se det där mer! Fattaru! Jag drar ut i hallen sliter åt mig jackan och drar När jag kommer tillbaka ska du vara ute!

40
När jag kommer tillbaka är Jeff kvar så klart jag visste det Var fan har du varit Rig? Flera timmar! Jag visar han coop kassen Vad ser det ut som? Det är jävligt lågt att jävlas med mig fattaru det! Jag ställer in grejerna i skåpet utom en lite pappers påse ser han har diskat och gjort fint. Jeff tar ordentligt tag i min arm Jag vet att du gillar mig. Ingen hade gjort som du om du inte gillar mig. Jag gillar dig. Också om jag förvinner här ifrån så gillar vi varann och då dör jag ändå. Fattaru inte det! Jag tar hårt tag i han och säger elakt Då är det väl lika bra jag dödar dig på en gång! Han sliter sig loss. Jag hinner ifatt han i stora rummet. Jag brottar ner han hur lätt som helst och ser in i hans rädda ögon Jag ska kittla ihjäl dig din dumma jävel! Jeff försöker värja sig svär och skriker för han är jätte kittlig. Jag sätter mig tungt på hans hårda mage som andas häftigt och låser händerna mot golvet Fan du börjar bli stark. Han andas tungt är rädd Du är fan inte riktigt klok fattaru det! Jag ler Det är du som gör mig galen. Fattaru det!? Han bara stönar. När han lugnat sig säger jag snällt Jag får kasta skiv stången och hantlarna. Snart vågar jag inte ge mig på dig. Jeff ser mesigt på mig och andas tungt. Du har rätt Jeff. Jag andas och andas Jag tycker alldeles förbannat mycket om dig och mer och mer. Du är jävligt kaxig jävligt stöddig. Det tycker jag om. Du ger dig inte när du slåss för det som är rätt. Det tycker jag om. Du är världens skönaste. Jag andas djupt Förlåt att jag har varit dum. Han tittar på mig. Jag stönar Jag fattar om du inte tror på mig nu! Förlåt mig Jeff att jag har varit dum mot dig. Jag är lessen. Jag är det. Jeff nickar men är fortfarande skraj. Jag lyfter han Fy fan vad tung du är! Han håller mig hårt om halsen och andas varmt på kinden. Jag bär in han i köket Sätt dig på mattan. Jag hämtar påsen och sätter mig mitt emot. Han ser osäkert på mig och jag ler tar fram asken och ber han öppna. Han tar mesigt emot den och öppnar blir förvånad. Jag blir väldigt glad Jeff om du vill fästa ena om halsen min och jag får fästa den andra om din. Han håller upp hals kedjorna Guld? Det är för fan klart det är guld! Jeff ser på mig med stora ögon Så du sparkar inte ut mig? Nej din dumma jävel! drar han närmar och pussar han. Jag ska kedja fast dig här om du försöker dra! Jeff ler så där vackert som jag vet är okej och jätte lyckligt. Han fäster min kedja och jag hans. Jag pussar han Vi är du och jag nu. Jag blir jävligt glad om du vill bo här med mig Jeff. Han blir bara glad och andas tungt Klart jag vill. Han börjar nästan lipa. Vad heter du egentligen frågar jag. Jeff suckar Risto. Risto? Ja Risto! säger han surt. Vad är det för ett namn? Det är finskt! Han ser irriterad på mig Vet du ingenting? Vad flinar du åt? Jag skrattar Ett jävligt bra namn på en så stökig bråkig envis tjurig kåt kille som du säger jag och håller han om häcken och drar han tätt in på mig. Han håller hårt i mig och försöker låta arg Jämt jämt ska du hålla på. Jag flinar Kan du prata finska? Han himlar och säger en lång ramsa som låter som en massa fula ord Okej? Vad sa du? frågar jag. Det vill du inte veta! säger han och låtsas jätte arg. Jag pussar han igen och bär in han i sov rummet.

41
Risto kommer hem och jag går elakt ut i hallen Du ska ge fan i att lämna stek pannan och faten odiskade! Allt sitter fast! Tog en jävla tid och få allt rent! Han hänger av sig Jämt ska du bråka! Jämt Rig! Fast du lovade inte bråka! Jag bråkar inte! Säger bara du ska ge fan i att lämna skiten efter dig! Risto bara Fy fan! och försöker gå ut igen. Jag tar tag i han och håller han hårt. Han försöker göra sig fri men jag låser hans händer bakom ryggen och vi står nära nära varann. Smit inte! skriker jag. Risto ser mesigt på mig Du lovade! Jag bråkar inte säger bara att du inte ska dra utan att göra rent efter dig! Du bråkar! skriker han. Man kan säga snällt! Du bråkar! Jag bara stönar och kramar han hårdare. Du bråkade aldrig med Rob aldrig med Mag! Alltid med mig! Han börjar lipa och kroppen liksom mjuknar. Jag lossar hårda greppet om händerna och kramar han snällt. Han andas tungt. Jag kramar han som jag vet han tycker om Jag saknar Rob och Mag jag också. Risto typ tappar luft och skakar och börjar stor böla. Jag håller han för han typ vill rasa. Han biter mig elakt i axeln och jag bara Jag saknar också dom skit mycket. Jag kan andas ut när han till slut slutar bitas och typ spottar. Jag kramar hans varma nacke Jag har också varit lessen. Då fanns du där och tröstade när jag behövde det och skällde när jag behövde det. Du var alltid stark Risto. Fanns inte du då fanns inte jag idag. Jag tar tag om hans kinder ser i hans gråt ögon Jag har dig att tacka för mitt liv fattaru. Risto bra lipar Jämt! Vi står så en stund med hans lip ansikte nära nära mig. Jag pussar han Fick Rob guld kedja? Nej. Om inte du fanns fanns inte jag.

Jag skrattar Minns du att Rob var elak mot dig i början? Risto bara tittar på mig. Han fattade att jag gillade dig. Svart sjuk! När jag såg hur snäll du var med Mag visste jag att jag bara älskar dig. Jag saknar Rob och Mag men jag är så så så glad att du är kvar hos mig. Risto bara blundar och bölar igen. Jag pussar han. Han smakar god salt. Jag kramar han snällt Vi står så en lång stund. Han andas varmt på halsen och kramar försiktigt min häck. Risto rätar på kroppen gnuggar ögonen Varför bråkar du då? Jag klämmer på hans muskel skinkor och arm muskler Om jag inte kastar skiv stång och hantlar nu totally vågar jag inte sedan. Risto försöker låssas att han inte ler Jämt ska du hålla på. Jag pussar han Jag lovar att jag ska försöka säga snällt. Lovar. Jag kramar till lite hårdare Du då? Vad lovar du? Risto bara stönar Okej då! Lovar inte lämna skiten efter mig. Han daskar in varje ord i häcken min. Jag kramar till lite hårdare igen Ska du ta av kläderna själv eller måste jag göra det. Själv är jag näck och får ribba. Risto bara mjuknar i hela kroppen blundar och ler Du får göra vad du vill med mig. Han lägger armen om halsen för han vill jag bär han. I sov rummet kastar jag han i sängen sätter mig hårt på magen och han skrattar kramar min arm och smeker mig längst ner på ryggen och jag tar stökigt av hans byxor och krånglar bort kallingarna för hans ribba är i vägen. Jag vänder mig stökigt om och sätter mig tungt på magen. Risto skrattar som om han hostar och jag stökar av han t tröjan tar hans händer och låser dem över hans huvud och pussar hans skrattande mun.

42
Idag är dan före Ristos födelse dag. Jag har inte skrivit på jätte länge. Det har varit jul och nytt år mars månaden före påsk. Risto jobbar och jag är bara hemma. Jag lyfter och joggar lagar mat och städar. Risto blir starkare och starkare. Han vill vi brottas. Jag vinner jämt. Han är nästan lika stark som jag men har usel teknik. Det säger jag inte till han. Han fyller 16. Jag ska ge han en mega fin present. Jag vet han gillar den. Jag bråkar inte med han mer än nödvändigt. Han har slutat langa och delar ut reklam. Jag älskar han. Han är huvudet kortare än jag. Han gnäller Jag har slutat växa! Jag har gått kurs för att laga mat på riktigt. Risto är glad Riktigt mat! Jag gav han värsta blötaste puss.

43
Risto kommer hem från jobbet. Inte lika svettig som vanligt för det är inte varmt fast det är juni. Han föser killen framför sig Han Viggo ska bo med oss! Ett tag. Viggo stirrar på mig upp ifrån och ner. Jag säger argt till Risto Du kunde ha ringt! Han vet jag går naken han vet det. Risto bara skrattar. Jag går in i sov rummet och tar på Levi’s. Jag räcker fram handen Viggo? Viggo nickar och ser med stora glada blå ögon på min bara över kropp. Jag ser han sover dåligt. Hans hand är stor varm fuktig och typ smakar på mig. Jag rycker på axlarna Ja det är jag som är Rig. Välkommen. Axlarna är breda men sen är han smal. Bulan på jeansen betyder att han är kort och grov eller lång och grov eller lång smal som jag. Jag tar tag i Risto Grattis du fyller år! Risto typ stönar leende som om det är det löjligaste han hört. Jag drar in han i köket Sätt dig! Han ler rycker på axlarna men han fattar jag har överraskning. Jag ställer fram tårtan häller het vatten i te kannan och säger till Viggo Sätt dig. Risto är jätte glad och räknar alla ljusen. Jag tänder dom ett efter ett och vi tjoar varje gång. Viggo är glad men törs inte titta på mig. När jag tänt alla och alla bara tittar daskar jag Risto på huvet Blås ut dom då! Risto drar överdrivet in massor av luft som Vargen och blåser med möda ut alla och andas in. Jag räcker han kuvertet Present! Risto sliter upp det Du är inte riktigt klok!

Jag ser låssas sträng på han Säger man så? Han stönar Jag är sexton! Jag rycker på axlarna Du får börja övnings köra. Så är det. Allt är betalt. Men du tycker väl det är för för för jobbigt att lära dig alla trafik regler? Minns! Du kan inte köra själv innan du fyllt arton! Du har två år på dig! Risto velar. Jag sliter åt mig inbjudan till kör korts utbildningen Jag lämnar tillbaks! Risto tittar tjurigt på mig Nu bråkar du igen! Fast du lovade! Jag håller lappen över huvudet och Viggo tittar stor ögt på min muskel arm. Risto stönar Vad flinar du åt? Jag smackar ömkande typ Jag trodde väl aldrig att du var sån mes att du inte vågar ta kör kort. Risto blir arg Vad ska jag med kör kort till? Har ingen bil! Jag ömkar han Vi kanske köper eller hyr eller nåt. Vill du ha körkort? Eller inte? Han stönar Fan! och försöker snappa åt sig lappen. Ge mig den då! säger han jätte irriterad. Jag tar han bestämt om nacken Se på mig! Tänker du jobba för kör kort eller inte? Risto stönar försöker komma loss men det går inte Fan för dig! Ja ja ja jag ska försöka! Jag klämmer till Vaddå försöka? Du ska jobba för att få det! Risto försöker ta sig loss Jag ska ta det där jävla kör kortet! Släpp mig! Jag släpper han. Han andas ut ser mesigt på mig Jag lovar. Jag gör det. Jag ger han lappen och han pussar min hand. Jag vänder mig till Viggo Du ser vad jag får stå ut med varje dag, Han bråkar hela tiden! Risto stirrar med öppen mun på mig Va? Han har förstås sagt till dig Viggo att jag bråkar med han. Viggo nickar leende. Risto stirrar Fy fan vad elakt! Jag nickar till Viggo Du hör! Viggo skrattar. Risto som äntligen fattar att jag retas försöker gömma att han flinar Du är så jävla elak! Du är det! Jag skrattar och grabbar tag om hans huvud och drar han över till min sida av bordet så hans arm nästan mosar tårtan pussar han Grattis! Risto låssas vara arg och håller hjälp lös upp armen full av tårta. Jag tar tag i muskel armen och mumsar Gott! Jum jum! Viggo skrattar och Risto bara stönar och ler sitt vackra leende.

44
Viggos kallingar sockor och tröja kastar jag och han får välja nya friska. Jag visar han rummet som Risto gjort i ordning Du säger inte så mycket. Viggo ser ner i golvet andas in och säger i ut andningen Stammar. Du stammar? Han nickar ser ner i golvet. Risto babblar för fyra så det är lugnt. Viggo skrattar och ser glad på mig Långsamt kan jag prata. Lite i sänder. Han nickar ivrigt. Hur känner du Risto? Sen länge. Han skakar på huvudet Langar inte! Han ser allvarligt på mig. Gubbar? frågar jag. Viggo suckar och ser ner i golvet nickar generad Han är annorlunda Risto. Annorlunda? Viggo ser glad på mig Har du gjort allt det där? Jag skakar på huvudet Har inte gjort nånting. Risto gjorde allt själv. För han ville. Risto säger det är du. Jag bara Säger han ja. Kände du Mag? Han nickar Syster. Jag ser förvånad på han Ni liknar inte varann inte alls. Han andas ut Halvsyster. Mamma låg med alla. Jag är äldst. Fyra syskon. Han nickar bekräftande rycker på axlarna Kände henne inte. Inte egentligen. Gillade inte mig. Inte? Viggo rycker på axlarna Snodde hennes kläder. Varför det? Han biter sig i läppen Tycker om dom. Aldrig att nån kan ta Viggo för tjej hur han än klär upp sig tänker jag och säger Vill du se rummet som var Mags eget? Jag har inte rört det sen det hände. Han nickar.

Det luktar lite instängt och lite parfym. Jag öppnar fönstret Hon ville sova med Risto och mig ibland Viggo men hon slutade med det för hon tyckte vi var äckliga som fes i sängen. Viggo ser sig stor ögt omkring. Tittar i lådor och garderober är glad stammar Allt kvar? Jag nickar Ingen vill ha det. Viggo andas in Jag kan bo här säger han i ut andningen och ser vädjande på mig. Han plockar i lådorna synar trosor och blusar i garderoben sniffar på parfymerna och sätter sig mjukt framför spegeln och smink bordet som Mag absolut bara måste måste ha Jag är kvinna! Viggo ser på mig igen Får jag? Jag rycker på axlarna Måste prata med Risto först. Viggo reser sig ivrigt och går före ut i köket Risto! Viggo andas upp hetsad stammar Får jag bo i Mags rum? Risto tittar förvånad på mig. Jag tycker det är okej säger jag. Vad tycker du? Risto biter sig i läppen tittar på Viggo Jag trodde inte att du brydde dig om det där nu. Viggo ser vädjande på han. Jag nickar till Risto. Okej säger han till slut. Viggo rufsar han glad i håret och ger mig en snabb varm kram och försvinner. Jag tar tag i Ristos mysiga kalufs Varför har du inte berättat att han är brorsan? Risto tar sig försiktigt ur greppet Vem bryr sig! Och att han gillar hennes grejer? säger jag. Risto flinar Spelar roll. Tänk om jag gjort bort mig säger jag och tar tag i hans kalufs. Han flinar igen och kramar min hand Du gjorde ju inte det! Jag har känt Mag sen hon var liten. Jag har aldrig sett hon så glad som då hon träffade dig. Hon ville visa. Hon ville det! Hon ville visa att hon är duktig. Risto reser sig och kramar mig Och du credda hon! Hon var så glad. Du fattar inte! Och du ville inte ligga med hon! Hon älskade dig för det! Hon gjorde det. Hon fattade! Fattaru? Hon fattade att du gjorde allt för att du tyckte om hon! Inte för att du ville ligga! Risto nästan lipar och andas ut. Viggo brukar inte krama nån! Han gör inte de! Du är magi Rig du är det. Jag ser allvarligt på han Jag ligger med dig. Han bara stönar som jag var korkast på jorden och släpper mig Du låg inte då Rig! Nu vill jag själv! Är du dum eller!?

44
Risto är glad Duscha med Viggo så städar jag undan! Jag tittar på Viggo som ser ner i bordet Ska jag? Risto nickar ivrigt Jag bäddar åt han i det där rummet du vet. Jag reser mig och kramar Viggos nacke. Han suckar djupt och reser sig ser ner i golvet. Kom säger jag och tar hans hand. Han tvekar att ta i den men gör det. I dusch rummet klär han av sig. Märker att han luktar gammal smuts men inte lika mycket som Risto då för länge sen. Jag frågar Hur gammal är du? Han andas djupt in och säger i ut andningen Sjutton. Han är lika lång som jag. Han är smal överallt utom kuken som är tjock och minst arton med ribba tror jag. Min är nitton och en halv. Rob mätte. Han har liten häck. Jag vill typ vara rädd om den. Breda knotiga axlar. Hans hår tovar sig men hår botten är som den ska. Jag sätter han på pallen Är det okej om jag rakar av håret lika kort som Ristos? Ditt trasslar ihop sig. Han tvekar men nickar ja och jag tar av mig jeansen. Kommer tillbaka med trimmern. Hans kuk är rak och stenhård när jag kommer tillbaka och han stirrar ner i dusch brunnen.

Du har jätte fin kuk säger jag. Han suckar och försöker typ krympa ihop. Jag börjar där fram och han andas som han springer ser han tittar på min långa smala som inte är ribba än. Ser han är jätte smutsig bakom öronen. Jag tycker om hans breda magra axlar. Så är det klart! säger jag och stryker bort rött hår från huvud och axlar och rygg. Viggo blundar och andas djupt. Jag plockar upp tussar som jag slänger i toan och känner hans ögon på kroppen. Jag tycker om det. Jag tar duschen och strilar bort resten av håren. Han stryker sig om huvudet. Jag ler Det är kort. Det växer ut. Du blir jätte fin. Han reser sig och ser blygt ner i dusch brunnen. Hans kuk är sten hård. Jag föser han in under duschen räcker han tvålen. Han ser glad på mig andas in och säger i ut andningen Du kan göra det. Jag stänger duschen och tvålar in huvet och bakom öronen vänder han och tvålar in ryggen som har gamla bränn märken längst ner som Risto. Hans häck ryms i mina händer och jag tvålar in skåran och Viggo stönar. Hans ben är mjuka och smala och vita och fjuniga och vaderna är liksom för stora jätte snygga och jag sätter han på pallen och borstar hans fötter. Breda och korta liksom muskulösa. Naglarna ser för jävliga ut. Jag reser upp han och han ser glad på mig och jag tvålar in hans bröst Du har så läckert hår! Nästan som stajlat! Viggo ler generat. Röda håret åt det svarta hållet har en sträng ner till busken. Du får tvätta kuken själv. Han suckar och gör det. Jag lyfter hans jätte pung och tvålar in där bakom också. Håret fortsätter där och jag vänder han och ser att det går tätt hela vägen runt i skåran till en liten typ solfjäder i slutet på ryggen Du har jätte snyggt hår här nere! Viggo rodnar och rycker på axlarna. Jag lossar duschen och skruvar på ljummet igen. Gnuggar bort skiten bakom öronen och kittlar han under armarna så han skrattar. Jag stryker av tvål och vatten från bröst och mage och hårda varma kuk och skåra och ben och ser att hans fötter måste borstas mer. Men det får bli sen. Jag tar hand duken och gnider han torr. Han blundar och tycker om. Jag torkar av mig Häng upp handduken på tork ställningen så den torkar fort. Viggo gör det ser på mig med glada blå ögon Det var skönt! säger han i en ut andning. Jag skrattar Jag tycker också om det.

45
Viggos kallingar sockor och tröja kastar jag och han får välja nya friska. Jag visar han rummet som Risto gjort i ordning Du säger inte så mycket. Viggo ser ner i golvet andas in och säger i ut andningen Stammar. Du stammar? Han nickar ser ner i golvet. Risto babblar för fyra så det är lugnt. Viggo skrattar och ser glad på mig Långsamt kan jag prata. Lite i sänder. Han nickar ivrigt. Hur känner du Risto? Sen länge. Han skakar på huvudet Langar inte! Han ser allvarligt på mig. Gubbar? frågar jag. Viggo suckar och ser ner i golvet nickar generad Han är annorlunda Risto. Annorlunda? Viggo ser glad på mig Har du gjort allt det där? Jag skakar på huvudet Har inte gjort nånting. Risto gjorde allt själv. För han ville. Risto säger det är du. Jag bara Säger han ja. Kände du Mag? Han nickar Syster. Jag ser förvånad på han Ni liknar inte varann inte alls. Han andas ut Halvsyster. Mamma låg med alla. Jag är äldst. Fyra syskon. Han nickar bekräftande rycker på axlarna Kände henne inte. Inte egentligen. Gillade inte mig. Inte? Viggo rycker på axlarna Snodde hennes kläder. Varför det? Han biter sig i läppen Tycker om dom. Aldrig att nån kan ta Viggo för tjej hur han än klär upp sig tänker jag och säger Vill du se rummet som var Mags eget? Jag har inte rört det sen det hände. Han nickar.

Det luktar lite instängt och lite parfym. Jag öppnar fönstret Hon ville sova med Risto och mig ibland Viggo men hon slutade med det för hon tyckte vi var äckliga som fes i sängen. Viggo ser sig stor ögt omkring. Tittar i lådor och garderober är glad stammar Allt kvar? Jag nickar Ingen vill ha det. Viggo andas in Jag kan bo här säger han i ut andningen och ser vädjande på mig. Han plockar i lådorna synar trosor och blusar i garderoben sniffar på parfymerna och sätter sig mjukt framför spegeln och smink bordet som Mag absolut bara måste måste ha Jag är kvinna! Viggo ser på mig igen Får jag? Jag rycker på axlarna Måste prata med Risto först. Viggo reser sig ivrigt och går före ut i köket Risto! Viggo andas upp hetsad stammar Får jag bo i Mags rum? Risto tittar förvånad på mig. Jag tycker det är okej säger jag. Vad tycker du? Risto biter sig i läppen tittar på Viggo Jag trodde inte att du brydde dig om det där nu. Viggo ser vädjande på han. Jag nickar till Risto. Okej säger han till slut. Viggo rufsar han glad i håret och ger mig en snabb varm kram och försvinner. Jag tar tag i Ristos mysiga kalufs Varför har du inte berättat att han är brorsan? Risto tar sig försiktigt ur greppet Vem bryr sig! Och att han gillar hennes grejer? säger jag. Risto flinar Spelar roll. Tänk om jag gjort bort mig säger jag och tar tag i hans kalufs. Han flinar igen och kramar min hand Du gjorde ju inte det! Jag har känt Mag sen hon var liten. Jag har aldrig sett hon så glad som då hon träffade dig. Hon ville visa. Hon ville det! Hon ville visa att hon är duktig. Risto reser sig och kramar mig Och du credda hon! Hon var så glad. Du fattar inte! Och du ville inte ligga med hon! Hon älskade dig för det! Hon gjorde det. Hon fattade! Fattaru? Hon fattade att du gjorde allt för att du tyckte om hon! Inte för att du ville ligga! Risto nästan lipar och andas ut. Viggo brukar inte krama nån! Han gör inte de! Du är magi Rig du är det. Jag ser allvarligt på han Jag ligger med dig. Han bara stönar som jag var korkast på jorden och släpper mig Du låg inte då Rig! Nu vill jag själv! Är du dum eller!?

46
Det ha gått mer än en månad. Det är varmt och Viggo och jag går nästan alltid nakna. Men han sover mycket. Och lyssnar på musik. Han har egen spelare med lurar och cdar med konstiga namn. Vi duschar nästan alltid tillsammans. Han vill tvätta mig. Det får han. Han har sköna händer som tvättar mig noga. Han bara älskar att tvätta mitt långa hår föna och borsta. Han ser till att jag alltid har perfekt hästsvans. Hans hår har växt ut lite och jag borstar det åt han. Risto går alltid klädd. För det mesta i tajta jeans som blir tajtare och tajtare för han får mer muskler och gormar att han inte blir längre. Hemma vill jag inte han har kallingar under. Han flinar och kallar mig pervo men gör som jag vill. Han börjar teori kurs i september. Det går inte än klagar han Alla vill vara lediga. Ibland har Viggo sminkat sig men bara lite och har Mags trosor med mega bula fram och scarf och går omkring med vita smala ben.

Viggo har tagit på sig jeans och en tjejig blus och gått och handlat. Nya kortet kom idag så han går själv. Jag har gjort ett konto med några tusen åt Viggo och Risto. Han har lite ögonskugga och lite lite rött på läpparna. Mags blusar är för små åt hans breda axlar. Igår följde jag med han till en tjejig butik och handlade. Jag ville betala. Det känns bra att inte behöva sno. Men jag gjorde det ändå. En ljus blå blus som Viggo gillade särskilt men kostade mega. Viggo kramar mig hemma då han fick den. Skrattade och stammade Snodde du den? Risto ska gå till jobbet. Kramar han Var rädd om dig! Fan ta dig om det händer nåt! Han flinar för han vet jag skoj bråkar med han. Kramar hans muskel häck Och våga inte titta åt alla snygga grabbar som flörtar med dig! Han skrattar Sluta! Jag kramar lite hårdare Dom är inget att ha! Ingenting alls! Risto bara skrattar Sluta! Jag blir allvarlig och tar han snällt om kinderna Är det okej att jag knullar med Viggo idag? Han smackar och tittar irriterat på mig Har du inte gjort det än? Jag stirrar på han Jag vill du säger det okej! Han tar sig loss från mina händer Är du dum eller! Han är som jag! Det var aldrig skönt innan du gjorde det! Han börjar nästan lipa Fan också! Jag måste gå. Jag kramar han så där som han tycker bäst om Det är det snällaste nån har sagt till mig. Risto kvider gör sig fri pussar mig och drar. När Viggo kommer hem lastar vi in allt i skåpen och kylen och frysen. Får tillbaka extra kortet och jag kramar han extra varmt. Han fattar. Jag hjälper han av med kläderna och får ribba. Viggo också. Han rodnar. Sen gör vi som Risto och jag gjorde första gången.

47
Risto kommer hem alldeles dyng sur. Viggo och jag har duschat och dricker vatten i köket för det är jätte varmt. Risto släpper väskan på golvet och fyller ett öl glas med friskt vatten som han dricker ur i ett enda drag. Han flinar till Viggo Blev det samma mega fiasko som när Rig låg med mig första gången? Jag bara stirrar på han smackar och vänder mig till Viggo Du hör hur han bråkar med mig! Så här är det varje dag! Vet du! Det gick för han två gånger på raken precis som du Viggo. Sen! Sen låg han på sängen och flämtade som en fisk på land! Jag måste ge han konst gjord andning! Det är sant! Risto lutar sig mot bänken och flinar Fy fan vad du ljuger dåligt! Han ser på Viggo Tyckte du om det? Viggo nickar ivrigt. Jag reser mig hastigt och utmanar Risto Vad trodde du? Risto stönar leende Sluta! Jag tar tag i han och kramar som han tycker om och slickar han på halsen Du smakar så gott! Risto stönar Jag är svettig! Jag krånglar av han blöta tröjan och slickar hans hår lösa bröst Jum jum jum! och smeker hans våta rygg. Risto skrattar lyckligt Du är så pervo! Vaddå? säger jag Du duschade innan och fräscha kläder! Klart att du smakar mums mums! Jag tar ett överraskande grepp och välter ner han på golvet sätter mig stökigt på bröstet och krånglar av han jeansen. Jag pekar på jätte bulan i kallingarna och säger till Viggo Titta vilket pervo! Jag sliter av han kallingarna och han låtsas protestera. Jag smakar på ribban Jum jum jum! Du är en härlig kryddig kött bulle! Risto bara ler så där vackert och kramar min häck. Jag lägger mig på han och välter han över mig kramar hans häck. Han sjunker ner på mig och slappnar av. Vi ligger så en stund och jag smeker hans rygg muskler och muskel häck. Ser att Viggo har jätte ribba där han sitter vid köks bordet. Jag klappar Risto i häcken Kom! Vi duschar! Du har kladdat ner mig! Han stönar flinar glad Mitt fel kanske? Är det? Han reser sig som om han inte vill. Jag tar stadigt grepp om hans ribba Kom!

48
Varför rakar du dig Rig? Därför! säger jag. Risto och jag har klivit ur duschen. Vi har tvättat varann. Risto gillar att tvätta mina ben kuken och häcken. Han gör det noga väldigt noga. Jag tycker om det. Du skär ju dig bara! Jaha? säger jag. Det är onödigt! Jag ser på han i spegeln med rynkade ögonbryn Det är nåt irriterande som surrar runt mig varje gång jag rakar mig. Det är onödigt att raka sig säger Risto irriterat. Tycker du det Fjunis tycker du det. Jag kletar lite lödder på hans näsa. Han skakar på huvudet Var inte så barnslig! Det är inte roligt. Du har så rätt Fjunis säger jag och kramar han så han får lödder i hela ansiktet. Jag ska sluta vara barnslig Fjunis säger jag och kittlar han. Sluta! säger Risto men kan inte låta bli flina med hela ansiktet. Men det är jätte jätte jätte bra att du ser på och lär dig hur man gör. Men du behöver inte raka dig än på tio elva år. Jag vänder han mot dörren och kramar hans skinkor med löddriga händer och puttar Stick iväg nu då Fjunis. Risto går och han har glad ribba.

49
Jag knackar på hos Viggo. Dörren står lite öppen som vanligt. Risto jobbar i hettan och jag har gjort klart i köket. Jag svänger upp dörren. Viggo hör inget för han har musik i öronen. Han sitter i sängen i bara siden blus för det är varmt. Jag är naken som vanligt. Han får syn på mig blir glad och tar ena proppen ur örat och räcker mig den. Jag går fram och lyfter han över till andra sidan sängen så jag får plats. Han skrattar och får ribba. Jag proppar örat och han börjar om låten. Det konstigaste jag hört! Jag tittar frågande på han. Han flinar och räcker mig cd fodralet. Piano Concerto no 2 Sergey Prokofiev. Jag tittar frågande på han igen. Han rycker på axlarna Bara lyssna! Han börjar om. Jag tar ur proppen när musiken är över. Viggo ler stammar Det var första satsen. Det är inte färdigt riktigt än. Kommer mer. Jag tar proppen ur hans öra Gillar du det här? Han nickar Vad tycker du? Mycket ljud alltså olika ljud ibland fina ibland jobbiga. Jag vet inte riktigt. Tycker du om det? Viggo nickar ivrigt stammar Jag har spelat piano. Spelat? Gör du inte det mer? Han suckar Fick inte mer för kärringen. Bara om jag slutade med tjej grejerna. Sa hon. Din mamma? frågar jag. Han nickar Då drog jag. Vad kostar ett piano?

Viggo säger i en utandning En miljon för de bästa. Miljon!? Viggo nickar. Har du haft en? Viggo skrattar Nej! Miljon för en riktig flygel stammar han. Flygel? Viggo hämtar paddan och visar Alla kallas piano. Flygel är liggande typ. Piano står upp. Vad kostar ett piano? frågar jag. Han rycker på axlarna Hundra tusen. Är det sant? frågar jag. Han nickar Ett bra piano till lagom pris. Jag vill ha ett el piano typ det här. Jag tittar Ett el piano för nästan fem tusen? Han nickar ivrigt Så jag kan öva. Jag har testat. Shopen 4sound i närheten har en. Har du spelat den här? frågar jag? Jag kan piano stämman. Ganska bra faktiskt. Hur då? Hur lärde du dig? Viggo ler Jag har noterna. Fast inte här. Var är dom? Han suckar Hos kärringen. Hämta dom! Viggo skruvar på sig Hon är rätt elak. Jag följer med! Viggo ler Jag vet inte. Du har kanske andra grejer du vill ta hit? Eller? Han rycker på axlarna Jo det har jag. Ja men då så! Då gör vi det du och jag! Om du vill bo här med Risto och mig? Viggo ser allvarligt på mig Klart jag vill! Jag vill jätte gärna att du bor jämt med oss. Inte bara ett tag som Risto sa i början. Viggo ler Vi pratar med Risto när han kommer hem. Jag hummar jakande läser på cd fodralet Sergey vad spelade han på? Viggo nickar ivrigt Flygel! Sant! Flygel har alla ljuden? frågar jag Men inte piano? Viggo ser förvånad på mig och skiner upp Nej! Nej! Han pluggar in propparna i mina öron och börjar om. Efter en kort stund säger han Det där är flygel! Andra ljuden kommer från olika instrument i orkestern. Sen berättar han vad orkester är vad instrumenten heter och vi lyssnar på hur de låter. Till slut lyssnar vi på hela låten. När vi är klara pustar jag överdrivet Nu måste jag vila. Jag sträcker ut på sängen.

50
Jag skrattar Du har ribba igen. Är det musiken eller är det jag? Viggo rodnar och skrattar. Du har inte rört mig en enda gång säger jag. Jag tycker om dina händer. I duschen rör du mig. Du tycker om det! Viggo blir jätte generad. Aha säger jag Du är rädd att det blir jättefontän? Viggo stönar och tittar bort. Jag vänder mig på sida och kramar hans mjuka lår. Viggo suckar. Då är det lika bra vi får det överstökat säger jag Så vi kan gosa. Jag tar tag i hans varma hårda ribba och runkar försiktigt och han är nästan mesamma på väg och jag tar han i mun. Viggo gnyr. Jag andas ut sväljer det sista Jesses! Du höll på dränka mig! Jag ler Du smakar gott! Viggo ser mesigt på mig och jag drar ner han och kramar. Vila med mig nu då! Han vänder sig avvaktande mot mig och jag lägger hans ben över mig. Det är skönt att bara ligga så här. Han börjar nästa lipa Ingen har gjort skönt för mig. Jag pussar han och han pussar tillbaka. Du gör skönt för mig Viggo. Jag välter han försiktigt över mig och han snorar på min hals. Efter en stund stöder han sig på arm bågarna och ser på mig och jag torkar bort en tår som hänger på hans näs tipp. Rig. Han väntar. Ja? säger jag. Tycker du om när jag rör dig? Ja! säger jag Jätte mycket! Om du tycker det är jobbigt ska du inte göra det. Absolut inte. Men när vi duschar tycker du om det. Det märks! Och jag tycker om det. Skit mycket! Jag tycker om när du rör mig. För att du tycker om det! Då känns det bra för mig också. Att ligga så här är jätte skönt! Risto och jag sover tillsammans. Nära! Det är så så skönt! Att ha en varm kropp som älskar så nära det är skönt. Man kan ha sex också. Men behöver inte.

Viggo pussar mig Jag längtar efter dig jämt. Jag pussar han Jag finns jämt här. Krama mig när du vill. Det tycker jag om. Pussa mig. Rör mig. Jag kramar hans sköra rygg muskler och varma små skinkor. Viggo andas tungt. Jag ler Vanu? Är du på gång igen? Jag vänder mig över han Dina händer på min häck. Han gör det och jag spänner skinkorna rytmiskt håller han med ena handen om huvudet och den andra kramar hans magra axel. Det går stökigt för han och jag pussar han överallt i ansiktet. Han grimaserar och blundar. Han nästan lipar. Jag lägger mig på sida. Hans ribba slaknar och vi är sats blöta båda två. Jag slickar han på magen Jum jum jum. Du smakar så gott. Han kramar min muskel arm. Jag smeker hans håriga bröst. Han ser på mig stammar Jag tycker så mycket om dig. Jag pussar han Jag tycker mycket om dig. Vi pussar varann. Jag hör Risto kommer hem Jag måste gå och gosa med Risto säger jag till Viggo och pussar han.

51
I köket hänger Risto mot disk bänken och dricker stort glas vatten. Tjena hjälten min säger jag och kramar han. Risto stönar och flinar Jag ska dricka klart bara Rig! Jag lyfter längst bak på glaset så allt vatten rinner över och ner på han. Han låssas arg Fan också! Jag tar från han glaset Jag har längtat efter dig men du bara längtar efter vatten. Risto ler vackert och stönar. Vad har du på magen undrar han. Viggo säger jag Vi har gosat men jag har sparat allt till dig. Risto tittar förvånad på mig Viggo? Ja vem annars? Två gånger. Jag slickar han på halsen Jum jum jum salt och kryddigt. Risto stönar glad Du är så pervo! Kränger av han t shirten och han låssas protestera. Pussar hans mage krånglar upp gylfen bär han till köks bordet och lägger han där på rygg och sliter av tajta jeansen och krånglar loss kallingarna från hans ribba. Risto skrattar och sträcker upp muskel benen i vädret Du är inte klok!

52
Jag är alldeles svettig efteråt. Sitter på en köksstol. Risto i knät pussar mig. Jag kramar hans rygg muskler och mysiga häck. Jag pussar han Du sa att Viggo ska bo här ett tag. Jag tycker jätte mycket om han. Risto håller mig om kinderna Gick det för han två gånger av bara gos? Jag pussar han Ja. Vad är det för märkvärdigt med det? Jag klämmer till lite extra om han Du tycker inte att en tönt som jag kan trigga det? Risto ler så där vackert Du kan trigga vad som helst. Viggo har aldrig tyckt om det! Sant! Han har bara gjort det för jaduvet. Jag pussar han Trodde du inte han var bög? Risto kramar mina armar Joo det visste jag. Men ingen brydde sig om han. Han kände det. Risto kvider och suger fast på kinden. Jag kramar han om nacken och hans muskel häck. Han smackar loss och hämtar andan Jag tycker också han kan bo här hur länge han vill. Jag håller han om kinderna Allvarligt Risto? Han nickar Allvarligt. Jag pussar han Ligger ni? Risto stönar Ibland fattar du noll! Jag bara Vaddå? Han är jätte mysig. Risto ler så där vackert kramar mina muskel armar Vi vill ha dig! Bara nån som dig! Viggo står i dörren.

Han har blus och ribba. Hur mycket har du hört? frågar jag. Viggo ler lägger huvet på sne stammar Mer än jag borde. Risto vrider på huvet Gick de två gånger? Jag klämmer till lite extra om han. Viggo nickar ivrigt. Risto skrattar Viggo gillar dig! Klart han ska bo här! Jag lossar låstas argt på Ristos famntag och låser hans händer bakom ryggen Du sa inte att han spelar piano! Risto bara flinar Nu vet du! Han skakar överdriver på huvet Måste jag tala om allt för dig? Han tvingar sig loss och kramar mig igen. Vi sitter så en stund och Viggo sätter sig nära och smeker mig över axeln. Vet du? säger jag till Risto Ska vi inte ge Viggo ett hals band också? Risto kramar mig extra snällt och hummar Ja. Jag vänder mig till Viggo Vill du det? Viggo bara suckar och nickar kramar min axel. Har Risto berättat om hals bandet? Viggo nekar. Jag hämtar andan kramar Risto. Jag vet inte riktigt var jag ska börja Viggo. Jag pussar Risto Han tog hand om mig när det var som värst. Sen var jag väldigt elak mot han. Och han skällde ut mig vilken skit jag var. Jag fattade att han hade rätt. Jag har han att tacka för jag lever faktiskt! Jag bad om förlåtelse. Som den fina kille han är så förlät han mig. Jag ville ge han guld kedjan som bevis på att jag älskar han och han tog emot den och han fäste den andra om min hals. Som erkännande att han förlät. Men idag vet jag inte. Jag vet inte var jag står. Idag längtade han mer efter ett glas vatten än mig. Viggo ser förvånad på Risto. Risto skrattar och nyper mig i örat Bry dig inte om han! Han bråkar så här jämt! Jag tar tag i hans händer och låser dom bakom hans rygg Du minns väl Viggo hur glad jag blev när jag hörde Risto komma hem. Viggo nickar och ler. Och när jag kommer ut i köket ser jag att han är kär i ett vatten glas och jag får inte störa! Risto ler stönar och protesterar. Jag klämmer till om Risto Så ser min verklighet ut! Viggo skrattar Det trodde jag aldrig om Risto! Risto ser skit arg på Viggo Tro inte på han! Jag skrattar Viggo är en klok man! Risto som äntligen fattar att jag skojar med han Han bråkar med mig! Jämt! Fattaru Viggo? Viggo ler mot han Jag fattar jag är så glad. Viggo klappar han på axeln Jag tycker också jätte mycket om Rig. Risto suckar och blundar Jag ger upp. Jag gör det. Han skiner upp Jag har present åt dig Rig!

53
Jag ville vi duschade först eftersom Risto smutsat ner mig. Risto flinade och vi tvålade in varann sköljde varann torkade varann. Risto skrattade åt min as löjliga bad mössa men håret tar sån tid att torka. Jag kittlar han Jag vet nån som ser as löjlig ut utan bad mössa! Och håret är egentligen Viggos grej. Present? undrar jag när vi går till köket igen. Risto bekräftar Present. Jag fyller inte år säger jag. Risto smackar irriterat Du får ändå. Vad är det för nåt? Risto tar mig om midjan och klappar mig i häcken Ta på jeansen! När jag kommer ut i köket står Risto med en vit skjorta Ta da! Jag tar den på mig Passar precis! Snyggt säger jag framför spegeln och stoppar in skjortan. Viggo kramar min arm Man ser dina muskler. Han rättar till kragen och jag pussar han. Risto ler och plockar upp en skinn jacka Ta da! Ska jag ha den? frågar jag förvånad. Den ser ut som snygg kavaj fast farlig. Prova! säger Risto och ja den sitter perfekt. Jag lägger blonda häst svansen på höger axeln. Har du köpt den här? Det är för fan klart jag har köpt den! Vad fan tror du? Jag har kvitto om du så gärna vill byta! Jag smyger mig på han lyfter han och kramar hans muskel häck Tack snälla Risto! Tack snälla snälla Risto. Han kramar mig och är glad. Jag ställer ner han ser på han Ska jag ha den här? Vad tycker du Viggo? Båda två bara tittar leende på mig Ja du ska ha den säger Viggo Skinn passar dig. Knäpp bara nedersta knappen säger Risto. Dom har ribba båda två och på nåt vis är det faktiskt jag som syns i spegeln. Ser ut som body guard. Korkad och lojal. Och lite farlig. Jo det är nog jag.

54
Jag har hängt av mig skinn kavajen och skjortan Vad ska vi äta? Risto lägger sig på mattan i stora rummet Lasagne! Det åt vi ju i förrgår stönar jag. Kan jag inte få lasagne? Jag får aldrig bestämma nånting! Risto skakar på huvet Alltid är likadant! Jag rycker på axlarna Vad tycker du Viggo? Viggo ler Din lasagne är jätte god. Jag nickar Okej då. Risto vrider sig på mattan Nu duger det med lasagne! Nu! När Viggo säger det! Så här är det jämt! Jag flinar. Risto smackar irriterat Det är inte roligt! Inte roligt! Jag dunkar näven i bröstet Lasagne mannen måste åter rycka ut för att rädda världen! De tittar förvånade på mig. Bara Lasagne mannen kan rädda mänskligheten undan monstret. Jag tittar utmanande på Risto. Han smackar Vad håller du på med? Ska du bråka nu igen? Jag går steget närmare Vidundrets rytande får blodet att isa sig. Jag dunkar näven i bröstet Lasagne mannen fruktar intet! Jag greppar Ristos fot Hans vrål ekar mellan berg väggarna! Risto försöker dra åt sig foten Sluta! Jag sniffar på foten Monstrets andedräkt luktar fasa! Jag kittlar han under foten. Ge fan i! skriker Risto. Viggo skrattar och slår sig på knäna. Jag dunkar näven i bröstet Lasagne mannen känner ingen fruktan! Jag sätter mig på hans ben låser dom och kittlar han Monstret vrider sig i plågor! Risto gormar och försöker göra sig fri. Jag dunkar näven i bröstet Men Lasagne mannan visar ingen barmhärtighet! Jag greppar hans händer och låser dom mot mattan Lasagne mannen vet att det bara finns ett sätt att tysta vidundret. Ett enda sätt. Jag försöker kyssa han men Risto vrider på huvet. Han andas tungt och vet inte om han ska skratta eller vara arg. Viggo suckar glad Du är inte riktigt klok. Risto ser mig i ögonen Där hör du! Han låssas inte le. Jag kysser han smackar loss Jum jum jum Lasagne mannen har gjort det igen! Mänskligheten kan åter leva i fred. Viggo skrattar och rufsar mig i håret och går till sig. Risto försöker ta sig loss Släpp mig då! Jag ler Jag vann! Jag vann! Pussar han igen och Risto ler och räcker lång tunga. Jag sätter mig upp på hans ben Nå ska du hjälpa mig av med jeansen eller inte! Risto skrattar Gör det själv! Eller bli utan! Säger man så till en super hero? Jag dunkar näven i bröstet Om du inte är snäll får du ingen lasagne så sant jag heter Lasagne mannen. Jag öppnar en burk sur strömming istället. Risto ler och stönar Sluta. Jag reser mig och Risto är glad åt bulan och jag klär av mig.

55
Vi har klivit av i Hallonbergen. Viggos kärring bor här. Han ska hämta noter och lite annat. För gott. Han ringer på och skriker i brev inkastet Öppna! Viggo! Han ringer igen och så kommer hon och öppnar försiktigt. Viggo? Vad vill du? Viggo stönar Öppna! Hon stänger för att lossa säkerhets kedjan. När hon ser Risto och mig vill hon stänga men Viggo håller upp dörren stammar Dom är vänner. Till mig. Det luktar surt av rök och sopor. Hon skakar på huvet Prata som folk! Han går iväg och kärringen frågar mig Är du polis? Hon granskar mig uppifrån och ner. Risto följer henne noga när hon går runt mig Ge fan i det där! Hon skrattar Voj voj voj! Grimaserar Stor gangster! Just det! Stor gangster! Vad annars! Jag ser nog! Jag vet vad jag ser jag! Han drar hem vad som helst! Hon granskar mig. Jag frågar snällt Var bodde Magdalena? Hon blåser ut jätte rök moln fnyser Horan! Lugn! säger jag till Risto som är jätte arg. Viggo kommer tillbaka med trunken full ser ner i golv smutsen. Kärringen skakar på huvet Hur du ser ut! Det blir aldrig karl av dig! Viggo har en snygg blus, tajta jeans om hans lilla häck och har lite rött på läpparna och bara lite ögon skugga. Man ser under bältet att han är man där ovan skymtar man en hårig bringa under tjejiga blusen breda axlar och ansiktet är en glad mitt emellan man och tjej som alla kan gilla. Han klär sig väldigt smak fullt säger jag till kärringen som går i fläckig smutsig morgon rock och hår som stripar hit och dit. Jag är en god mor! säger hon. God! Bästa mor en omöjlig unge kan få! Hade jag inte värk så jobbade jag! Det är så! Hon ser att jag tittar på tomma vin boxarna som står här och där. För värken! Har jag råd med medicin? Har jag det? Har jag råd? Nej jag har inte det! Hon rätar på ryggen pekar Jag har inte fostrat Viggo till det där! Till jag vet inte vad. Jag har inte det! Hon blir plötsligt jätte snäll Nån måste hjälpa mig Viggo! Han biter sig i läppen ser ner i golvet Hej då! Han går och Risto och jag ser att hon vill försöka få stopp på han. Vi håller undan hon. Du! säger hon till mig Du ser snäll ut! Vi stänger om oss och hon öppnar Nån måste det! skriker hon ut i trapphuset Hjälp! På gården andas vi ut. Är du okej? frågar jag Viggo som nickar. Får hon nån hjälp? undrar jag. Viggo ser sorgsen på mig Hon är sån mot alla! Bara är sån. Ser jag ut som en gangster? frågar jag. Viggo skrattar stammar Bry dig inte om hon! Hon gillar vara elak. Hon kände inte igen dig Risto? säger han och skrattar Hon var alltid på han förr! Jämt. Risto skakar på huvet Hel tokig! Hon trodde ju först du var polis! Jag kramar han i nacken. Han gör sig ilsket fri Sluta! Jag rycker på axlarna Du var så bra! Han ler ner i trottoaren Sluta kladda! Jag kittlar han Om du inte är snäll ger jag dig värsta fet kyssen i t banan! Han drar sig undan Håll inte på! Viggo skrattar och söker min hand stammar Tycker du verkligen jag klär mig fint? Jag kramar hans hand Jag tar trunken! Ser tung ut. Jätte fint! Jag gillar hur du klär dig. Och hur du sminkar dig. Du över driver inte. Tar bara fram allt vackert hos dig. Han ger mig en hastig puss på handen.

56
I t banan ringer jag Risto. Han törs inte vara i samma vagn som jag Vi drar till Centralen. Vi ska köpa hals band i guld. Följer du med? Men Risto vill inte. Du kan väl komma och hämta trunken så vi slipper släpa på den? Det vill han Tack snälla! säger jag. Viggo ger den åt dig så du behöver inte vara chicken skit unge. Risto stönar och lägger på. I Fridhemsplan hämtar han. Han är glad skriker Jag köper bakelser! Jag vinkar och nickar. Han går hem.

Vi är hemma! Jag ställer ner kassen. Risto kommer glad bara i jeans utan kallingar Fan vad tid det tog! Jag grabbar tag i han Nu ska du får värsta fet kyssen! Han låssas bråka men kysser tillbaka. Viggo han var snäll han! Han lät mig hålla handen hela tiden! Du skulle se hur alla tittade avund sjuka på mig Åh han får hålla läcker biten i hand men inte jag! Risto ler Snackar skit! Viggo kommer från stora rummet Du har gjort så fint Risto! Jag vill också se och lyfter Risto och bär han Snyggt! Perfekt för att Viggo ska få hals band. Jag ger han en fet kyss ställer ner han Jag har present. Till dig. Risto stönar ler och låssas som det är det löjligaste. Jag grabbar han om nacken och drar ut han i hallen Spegeln! Titta i spegeln! Han rycker på axlarna. Jag packar upp Lee jeans jacka Viggo sa du ville ha en sån. Varför har du inte sagt nåt? Han ler och provar den skrattar Passar jävla! Jag plockar upp luv tröja Den här kan du ha när det blir kallare. Han räcker mig jackan och tar på röda luv tröjan och sliter åt sig jackan Fan! Han skrattar Grymt! Han kråmar sig i spegeln. Jag tar tag i han Sluta nu! Så jävla läcker är du inte! Viggo skrattar och Risto fnyser och flinar Du måste jämt hålla på va! Och så heter det hoodie. Jag håller han om kinderna Nu vågar jag inte släppa iväg dig på stan alldeles själv. Jag måste följa med! Risto stönar leende Vad är det nu då? Du är alldeles för läcker! säger jag Dom kommer hänga i klasar efter dig. Risto skrattar Sluta! Jag håller upp röda etuiet med hals bandet. Risto nickar allvarligt Kom!

57
Risto stönar Du måste det! Viggo rodnar fingrar på hals bandet och tittar bort. Jag suckar Viggo du behöver inte bry dig om vad han säger. Risto tar mig om nacken Du gjorde det med mig! Då! När jag fick hals bandet. Det var så jävla skönt! Det var det! Sant! Jag ser Viggo har ribba Jag gör det skit gärna Viggo men du måste vilja själv. Jag tycker om dig! Shit mycket! Viggo ser ner i golvet nickar säger i utandningen Jag tycker om dig. Jag lyfter Viggo Shit! Du är jätte tung! Viggo flinar och pussar min kind stammar Du är mycket tyngre! Det tycker jag om! Risto! säger jag Du måste komma du också! Risto stönar. Dina händer! säger jag Du måste vara med. Vi går in till Ristos och mitt sov rum som doftar kärlek. Vi byter lakan. Viggo och Risto hjälper mig av med kläder. Jag smeker av Viggos. Risto klär snabbt av sig. Vi är glada. Vi har guld kedjor. Viggo vaselinar noga min ribba.

58
Det har gått en vecka. Fortfarande varmt. Viggo sover med oss varje natt. Han kan inte hålla sig. Han spermar mig nästan varje natt. Både Risto och jag är irriterade. Risto skäller på han Fan! Vad är det för fel på dig! Viggo rodnar och stammar bara nåt konstigt. Risto tar mig hårt om nacken Du får knulla han hel dan! Räcker inte det så får det bli en dag till! Jag rycker på axlarna Kan inte du göra det? Risto stönar Du fattar noll! Var inte så jävla dum! Så han vänjer sig! Knulla han tills han vänjer sig! Fattaru? Vid dig! Fattaru? Fan! Vi har inga lakan kvar! Jag måste gå! Han kränger på sig röda luv tröjan. Jag tar tag i han Var rädd om dig. Sluta! säger han men jag håller han hårdare. Han stönar och slappnar av. Se på mig! säger jag. Han suckar och gör det. Var rädd om dig Risto säger jag allvarligt och pussar han Inget får hända dig. Han ler kort och kränger sig loss. Han pussar mig Jag vet! och så går han tvärt.

Till slut hittar jag Viggo i rummet som är fullt med grejer som jag inte vet vad jag ska göra med. Hopkurad på golvet gömmer han sig bakom gardinen som stänger ute all sol. Jag krånglar bort sammeten. Han har bölat. Sätter mig mitt emot han kramar hans hårda knän. Han vill inte titta på mig. Jag tycker jätte mycket om dig Viggo säger jag lågt och försöker ta hans hand. Han drar sig undan typ. Jag sätter mig lite närmare och pussar hans knän. Han börjar böla igen. Jag särar försiktigt hans ben så jag kommer jätte nära. Han kramar mig till sist och bölar i min axel. Han försöker säga nåt och bara stammar Ingen har tyckt om mig ingen. Han bölar igen. Jag smeker han om armarna magra axlarna pussar hans salta kind. Lägger mig långsamt på rygg på svala golvet. Viggo följer med. Vi ligger så en stund. Han har inte ribba och lugnar sig. Jag smeker han längs ryggen. Han stödjer sig på armbågarna Jag rår inte för det. Han reser sig långsamt Jag kanske ska flytta. Jag går hastigt upp och kramar han Nej nej! Jag vaggar han Kom. Jag drar med han till hans stökiga rum. Han ser jag har ribba och den svänger glatt. Jag lägger mig på rygg. När han vill lägga sig på mig säger jag Nej på sidan. Vänd dig mot mig då! Han gör det och snorar. Dina händer Viggo! Vi ligger så en stund och jag vrider och vänder mig och han känner smeker klämmer överallt. Sen tar jag han som jag vet han älskar. Vi duschar och han gör allt vi brukar göra. Han tvålar in mig överallt fönar och borstar mitt långa ljusa hår och gör en knut den här gången. Viggo är glad igen. Vänta! säger jag i hallen och rotar fram ett kvitto Ta det här och gå till 4sound och hämta pianot du gillar. Han stirrar på kvittot och sen på mig. Jag har köpt det! Du behöver bara visa upp kvittot och säga att jag har betalat det och ditt namn. Han stammar nåt obegripligt och kramar mig hårt och bölar igen. Ge dig nu Viggo! retas jag Fräscha till dig och ge dig iväg. Han kramar mig ännu hårdare och pussar mig i hela ansiktet. Så! På med kläder! säger jag låtsas bestämt. Viggo ler och daskar mig i muskel häcken går och gör sig i ordning.

59
Jag hör Risto komma hem och möter han. Han hänger med huvet och jag kramar han och han bara Aj! Jag släpper han tittar och ser hans läpp är sprucken i gipan. Hjälper han av med jeans jackan. Han har ont. Tar av han svettiga t tröjan Vafan! Risto stönar Olycka! Jag ser med en gång inte olycka Vem fan har gjort det här? Risto bara hänger. Jag skriker åt han Jag frågar en sak! Vem har gjort det här? Risto bara vill jag kramar han Du bråkar igen! Fast du lovade! Jag tar han hårt i armen Vem har slagit dig? Han börjar böla Du lovade! Du gjorde det! Jag kastar undan armen Du har fan inte delat ut reklam! Risto bara hänger bölar Jag får ju ingenting inte ett jävla skit av reklam! Jag slår näven i väggen så han hoppar till Du har langat jävla skit unge! Du har det! Vem fan har gjort så där med dig? Risto bara bölar Fy fan för dig! Jag ser han har ont Förbannade skit unge! Har jag inte sagt att du ska vara rädd om dig! Har jag inte det? Jag frågar en sak! Risto bara är jätte olycklig. Jag bankar i väggen Jag ska döda han! Risto vill typ jag kramar han men jag vill inte. Förbannade skit unge! Risto bölar Du lovade! Du skulle säga snällt! Du sa det! Han tittar på mig som rädd hund valp. Jag skriker åt han När du är en jävla skit unge jävla korkad skit unge är jag din elaka jävligt elaka stor brorsa! Fatta det! Risto tar på sig t tröjan Jag behöver inte stanna här! Jag drar när jag vill! Han sträcker sig efter jackan. Jag rycker åt mig jacka Helvete heller din skit unge! Du går ingenstans! Jag tar elakt tag i hans nacke och puttar han in i vårt rum. Han gör lite motstånd fast det gör ont i han. Kastar han på sängen och drar av han allt och undersöker. Han bölar fast inte så mycket. Jag sätter mig på hans ben Vem har gjort det? Risto gnuggar ögonen tittar inte på mig. Jag frågar en sak! skriker jag åt han Jäva skit unge! Vem har gjort det? Se på mig! Han vill inte. Du är sexton jävla skit unge! Har jag sagt att du ska försörja familjen? Har jag? Nej! Jag har inte det! Och så litar du inte på mig jävla skit unge! Jag älskar ju dig! Men det fattar väl inte du jävla skit unge! Risto bölar igen Du lovade! Jag skriker Håll käft! Du fick kör kort! Du ska börja lära dig! Så du kan köra bil traktor buss last bil va fan som helst. Nu är du sexton jävla skit unge! Du är bra jävla skit unge! Men du ljuger för mig! Jämt! Fan jag kan slå ihjäl dig! Risto bölar har ont Jag vill inte! Han kramar mina armar men jag föser undan händerna. Viggo kommer tillbaka från 4sounds med jätte paket hör oss ser Risto blå slagen Vad har du gjort? Jag skriker till Risto Du ser! Alla ska tro att det är jag som gör det! Är det så du vill ha det? Är det det? Jag frågar en sak jävla skit unge? Vem skyddar du? Svara för fan jävla skit unge! Vem betyder mer för dig än mig? Risto blundar och bölar. Försvinn! skriker jag till Viggo som rädd gör det. Risto stönar och torkar ögonen Han är farlig! Han är det! Jag stönar Han hänger du med? Han får slå dig? Och du skyddar han? Är du inte klok!? Risto stönar för har ont Jag vill inte. Han ser olyckligt på mig Han är farlig. Satan! säger jag och tar snabbt av han guld kedjan. Jag reser mig Packa ihop dina grejer! Och dra! Jag sticker på spring runda. Jag vill inte se dig här när jag kommer hem igen! När jag drar hör jag han böla.

60
Kommer hem efter spring runda. Max svettig. Hör piano klink. I Viggos rum slutar han tvärt och ser lite rädd på mig. Jag säger så snällt jag kan Glad du spelar. Viggo nickar andas för att säga nåt. Jag hinner före Kom! Hjälp mig i duschen! Viggo är inte lika glad som han brukar när jag klär av mig. Jag tar av han blusen Han är kvar eller hur. Viggo suckar stammar obegripligt. Jag tar han om kinderna Var är han? frågar jag så snällt jag kan. Viggo vill inte se på mig. Jag släpper han inte så snällt och öppnar dörren till rummet med all bråte. Risto reser sig och stönar för han har ont. Jag går snabbt fram till han Du skiter i allt jag säger! Din lilla skit unge! Han backar in i väggen Du är så jävla elak! Du är det! han andas tungt och har ont. Jag går närmare Vem är han du skyddar? Som är viktigare än jag? Varför går du inte till han då? Din lilla skit unge! Risto ser i taket bölar Han är farlig! Fattaru ingenting! Rob sa vi ska ta hand om dig! Okej! skriker jag åt han och tar har elakt i armen och nacken och tvingar han in i sov rummet släpper han elakt slänger väskan på han Packa dina grejer! Nu! Han bölar och rör sig inte. Jag rafsar ihop kallingar t tröjor sockor och vinter jacka drar han ut i hallen och packar ner jeans jackan Så! Risto lägger sig på golvet bölar Jag går ingenstans! Jag öppnar dörren och slänger ut väskan i trappen Du ska gå till han som är så viktigt för dig! Risto rör sig inte och jag tar tag i armen han har mest ont i och släpar han ut och stänger. I duschen sitter Viggo och är rädd. Jag stönar Jag duschar själv! Nå! Försvinn! Viggo smyger in till sig. När jag duschar klart går jag till Viggo med fön och borste. Han kurar på sängen. Jag räcker han grejerna och säger hårt Håret! Viggo reser sig långsamt som om han inte vill. Jag sätter mig på pallen andas ut Tänker du ljuga för mig du också? Viggo stönar och stoppar kontakten i väggen. Han sätter igång som han brukar. Jag frågar en sak! säger jag högt. Viggo andas ut Han älskar dig. Jag vet det stammar han. Jag hejdar han Du vet jävla väl vad jag menar. Han suckar Jussi! och fortsätter fast inte lika mjukt som han brukar. Var finns han? Viggo hänger med armarna en kort stund Kista! Han stänger fönen hämtar sin mobil och letar visar mig. Jag ser en tretti åring nånting biffig med tjockt spretigt ljust hår. Jag nickar och Viggo fortsätter med håret. Varför har du bild på han? Viggo stönar Selfie! Han är sån. Gör så där. Tar din mobil och ser till att han finns där. Kollar att den är kvar och så. Han är noga gör knut och jag pussar han. Han suckar ser ner i parketten. Jag lyfter snällt hakan Leta reda på Risto men säg inte att jag har bett dig göra det. Viggo ler försiktigt. Han hejdar mig när jag vill gå Han är farlig Jussi han är det. Jag pussar han Säg inte till han att jag vet. Lova det. Han nickar allvarligt. Jag lämnar han klär mig i gamla kläderna och skorna och tar med luvan och handskar. Viggo ser inte när jag smyger ut. Ser inte till Risto när jag små springer till t banan.

61
Kommer hem när stan precis vaknar. Vagnen med morgon tidningar står vid porten. Jag väntar. Så kommer hon ut och går till nästa. Jag smyger in tassar upp för trapporna öppnar försiktigt. Packar alla kläder mina skor i en sop påse och kastar. Tvättar mig noga. Ser i spegeln. Det syns inte på mig. Smyger in till mig och försöker sova. Kollar händerna. Ingenting. När jag vaknar bränner solen. Det är tyst. Vad väntar alla på? Jag går på toa. Sitter en stund. I köket gör jag kaffe. Läser på aftonbladet.se om blodig uppgörelse mellan kriminella nätverk i Kista. Diskar och tittar in hos Viggo. Han är inte där. Jag duschar. Det ringer på dörren och jag tar på jeans. Risto ser på mig med jätte stora trötta ögon Jag såg dig. Jag blundar skakar på huvet och släpper in han. Han slänger väskan på golvet och kramar mig försiktigt. Han börjar böla mot axeln och klänger. Jag håller han snällt om nacken som jag vet han gillar. Han pussar mig på halsen som han vet jag tycker om. Han smeker bort tårarna som väter mig Jag lovar jag ska dela ut reklam. Lära mig köra bil. Jag lovar. Hans läppar är svullna och blå tiran är elak. Jag hjälper han försiktigt av med t tröjan. Blå märkena ser onda ut. Jag tar han till vårt rum klär av han allt och bäddar ner han. Sätter mig bredvid Du lovar så mycket. Han bölar igen. Jag drar för gardinerna. Risto följer mig med blicken Jag lovar! Jag gör det! Jag säger med ryggen mot han Vi får se. Risto stönar Kedjan kan jag få kedjan? Jag sätter mig hos han Vi får se. Jag vet inte vad jag ska tro. Du litar inte på mig. Och du ljuger hela tiden. Risto stönar och bölar Ingen har gjort så här förr. Ingen! Vill inte vara med nån annan! Jag suckar klappar han på kinden han inte har ont Försök sova.

62
Kommer hem när stan precis vaknar. Vagnen med morgon tidningar står vid porten. Jag väntar. Så kommer hon ut och går till nästa. Jag smyger in tassar upp för trapporna öppnar försiktigt. Packar alla kläder mina skor i en sop påse och kastar. Tvättar mig noga. Ser i spegeln. Det syns inte på mig. Smyger in till mig och försöker sova. Kollar händerna. Ingenting. När jag vaknar bränner solen. Det är tyst. Vad väntar alla på? Jag går på toa. Sitter en stund. I köket gör jag kaffe. Läser på aftonbladet.se om blodig uppgörelse mellan kriminella nätverk i Kista. Diskar och tittar in hos Viggo. Han är inte där. Jag duschar. Det ringer på dörren och jag tar på jeans. Risto ser på mig med jätte stora trötta ögon Jag såg dig. Jag blundar skakar på huvet och släpper in han. Han slänger väskan på golvet och kramar mig försiktigt. Han börjar böla mot axeln och klänger. Jag håller han snällt om nacken som jag vet han gillar. Han pussar mig på halsen som han vet jag tycker om. Han smeker bort tårarna som väter mig Jag lovar jag ska dela ut reklam. Lära mig köra bil. Jag lovar. Hans läppar är svullna och blå tiran är elak. Jag hjälper han försiktigt av med t tröjan. Blå märkena ser onda ut. Jag tar han till vårt rum klär av han allt och bäddar ner han. Sätter mig bredvid Du lovar så mycket. Han bölar igen. Jag drar för gardinerna. Risto följer mig med blicken Jag lovar! Jag gör det! Jag säger med ryggen mot han Vi får se. Risto stönar Kedjan kan jag få kedjan? Jag sätter mig hos han Vi får se. Jag vet inte vad jag ska tro. Du litar inte på mig. Och du ljuger hela tiden. Risto stönar och bölar Ingen har gjort så här förr. Ingen! Vill inte vara med nån annan! Jag suckar klappar han på kinden han inte har ont Försök sova.

63
Risto sitter kvar i köket med halv drucket glas vatten. Jag skakar på huvet Varför sitter du här? Gå lägg dig! Du behöver komma i form. Du får en månad på dig. Risto ser olyckligt på mig Vaddå en månad? Jag sätter mig mitt emot han Sen får du bo på annat håll. Han stönar Var ska jag bo? Jag har inget annat. Jag rycker på axlarna En månad! Han skakar på huvet Rob sa vi ska ta hand om dig. Han sa det! Risto ser elakt på mig Nu fan vet jag inte. Lika bra att jag låtit dig dö! Jag reser mig snabbt och ger han en örfil. Han nästan slocknar för jag slår han på onda sidan. Han börjar böla och snoret rinner. Fan vad jag älskar han! Fast han är en skit. Han ser på mig och ögonen rinner Jag menade inte så! Jag menade inte! Nej! skriker jag Du gör väl inte det! Du säger vad som helst! Gör vad som helst! Du menar egentligen ingenting! Bara bluffar! Och skyddar en skit hög! Han har ont och bölar. Viggo kommer in i köket och ser rädd på mig Vad gör du! Skit i det du! skriker jag. Viggo bryr sig inte om mig tröstar Risto som lutar sig mot han. Rig kastar ut mig säger Risto och stönar mellan bölandet. Viggo ser arg på mig det har han aldrig gjort förr stammar Är du inte klok! Jag svär och reser mig tittar i kylen Jag går och handlar.

64
Tillbaka sitter dom i köket ännu och bara tittar på mig. Jag stönar Vad är det nu då? Viggo andas djupt Om han flyttar så flyttar jag! Jag ställer in två burkar ravioli ovan för disk bänken bland de andra tre burkarna och två halv kilo paket kött färs och passerade tomater och mjölk i kylen. Jag gör det! säger Viggo. Jag öppnar skåpet igen och ställer två ravioli burkar på bänken och tar fram spagetti Det blir ravioli och spagetti i dag. Jag vänder mig mot dom Duger det? Eller är det fel det också! Dom ser ner i bordet. Plus lite vin! säger jag och plockar fram en öppnad flaska alltså butelj som jag köpt svin dyrt på krogen intill Ni får halva glaset jag tar resten. Dom tittar ner i bordet. Jag sätter igång med maten Jag ska sälja! Får nio miljoner för den. Ska köpa en billig i Hässelby eller Farsta eller Bandhagen. Eller nånstans. För två miljoner! För jag kan ändå inte få nåt arbete! Jag ser elakt på Risto Fattaru! Jag öppnar burkarna och tömmer dom i grytan. Bor jag ensam och slipper försörja två snor ungar kan jag klara mig femti år på det som blir över. Fattaru! Jag häller i passerade tomater och värmer på. Jag börjar nästa lipa Han Rob han älskade mig! Han gjorde det! Han gjorde allt för mig! Jag gjorde allt för han! Jag tar fram pastan och tar tre nävar och lägger åt sidan medan grytan sakta börjar koka. Risto stönar Varför finns det inte grön saker? Man ska äta grön saker. Jag tittar elakt på han Räcker inte dina knark pengar till det? Viggo stammar Ska du sälja? Jag går elakt fram till han och han ryggar Jag sa ju det! Sa jag inte det? Jag ska sälja! Vad ska jag med allt det här till? Ensam! Svara på det! Viggo ser vekt på mig stammar Du behöver inte vara ensam. Du behöver inte. Jag rycker på axlarna Vad ska jag med två snor ungar till som låter mig knulla dom mot att dom bor här? Såna finns det hundra! Flera hundra! Behöver jag nån så tar jag hem dom och sparkar ut dom när dom bluffar för mycket. Jag fnyser Viggo och Risto! Skiter väl i mig! Bara dom har tak över huvet. Risto får en månad på sig! Och du med Viggo! Jag tar elakt tag i Viggo och tar av han guld kedjan. Han andas häftigt och börjar nästan böla han också.

65
Morgon igen. Dricker kaffe och bläddrar i paddan. Risto och Viggo sover ihop. De sa jag åt dom. Dom kommer in i köket och ser sig om. Jag har inte gjort frukost åt dom. Ser eländiga ut. Risto är inte så svullen. Fast han har ont. Viggo stammar med röda ögon Får vi äta? Jag fnyser Klart ni får käka frukost. Fixa det du! Dricker det sista loggar ut. Paddan får ligga kvar. Reser mig sträcker på mig och ställer kaffe muggen på disk bänken. Dricker ett glas vatten. Byter om till spring. Risto tittar olyckligt på mig när jag drar. Viggo sitter och ser bara trött ut.

66
Svetten droppar ner på köks golvet när jag kommer hem. Dricker två glas vatten. De sitter med köks bordet fullt med frukost. Viggo bläddrar. Risto ser hela tiden på mig Jag delar ut reklam idag. Jag säger elakt Är det sant? Eller hittar du på? Viggo ser argt på mig. Risto ser ner i bröd smulorna och börjar nästan böla. Jag går in och lyfter. Jag känner jag är stark! Slänger kläderna i maskinen och vrider på duschen. Jag luktar av ansträngning. Men jag vet att Risto gillar det. Han brukar nosa mig överallt. Och tycka om det. Jag släpper ut håret och duschen är skön. Torkar mig. Fönar och borstar. Gör svans. De har dukat av i köket och hjälps åt med disken. Nu på efter middan kommer en värderings man och kollar vad plejset är värt. Ni får hålla er undan från tolv till fem. Alltså bara ut nånstans. De tittar rädd på mig. Jag rycker på axlarna Vi käkar middag sen. Som vanligt. Lasagne. Viggo fingrar på halsen som när han hade kedjan. Risto andas tungt. Jag skakar på huvet och ser att klockan är tio Måste snygga till överallt! Sov rummet och duschen och lilla rummet där tvätt maskinen står och Viggos rum och skräp rummet och stora rummet och köket.

67
Dom kommer strax efter fem blöta och kalla. Det är början på oktober. De drar djupa andetag. Det luktar mat. Lasagnen är snart klar! säger jag som ingenting. Risto håller rädd fram en påse Vi köpte bakelser. Jag biter ihop nickar och tar den. De kommer tillbaka i torra kläder. Lasagnen står på bordet och jag har ställt varsin bakelse åt oss. Och cola. Viggo stönar stammar Det luktar så gott! Han kramar försiktigt min arm. Jag drar mig undan. Jag ställer en skål med tomat gurka isbergs sallad nära Risto. Han suckar och börjar nästan lipa. Jag ger dom varsin stor rykande portion. Viggo ser på mig jätte glad och han vet inte hur han ska göra Jag ville alltid det var såhär. Jag vet inte stammar han Bara såhär typ vi. Han stammar Bord och mat och alla. Han rör försiktigt vid mig. Jag drar armen åt mig. Risto tuggar stönar Shit gott! Han dricker hela colan och hämtar en till i kylen Får jag ta mer? Jag rycker på axlarna nickar Det är klart! Jag kan få tio miljoner för plejset säger jag med axel ryckning. Dom slutar äta. Han sa att han kan ordna en tvåa i för ort åt mig. Jag sa Jag väntar! Men jag sa Hör av dig om du hittar nåt. Jag vill bo ljust inte bara med en massa hus omkring. Två miljoner. Då har jag åtta kvar. Då räcker pengarna nästan i förti år! Förti år! Viggo ser olyckligt på mig stammar Ska du sälja? Han väntar med öppen mun. Jag rycker på axlarna tar en tugga Kanske kanske inte. Vi fortsätter äta och jag säger att bakelsen är jätte god. Dom ser båda ner i bordet och ler bara lite. Vi har ätit upp allt. Är mätta och varma. Men jag berättar inte om tjocka brevet jag hittade i skräp rummet.

68
Det är mindre än två veckor kvar tills jag kastar ut dom. Dom sover med varann. Jag knullar ingen runkar till nät porr. Dom är snälla och bra. Risto delar ut reklam. Tror jag i alla fall. Viggo spelar och städar. Jag lagar god mat lyfter springer. Risto visar vad han lärt om körning. Han är typ gladare. Jag tycker om han. Älskar han. Viggo blandar tjejigt och grabbigt. Jag tycker om det. Igår när jag diskade kom han ut i köket Du visslar Prokofiev! Gör jag? Hans piano konsert stammar han Den vi lyssnade på. Då! Han är glad kramar min axel. Jag visslar igen och lyssnar Ja just det! Han andas ut Du är musikalisk! Kommer du ihåg mer? Jag ställer sista gaffeln i stället visslar på biten som låter som en vagg sång och tömmer ut disk vattnet. Viggo är glad. Jag torkar av händerna och tänker att jag inte är riktigt klok som ska kasta ut dom.

69
Jag har precis gått och lagt mig när de kommer. Nakna med kuddar. Jag stönar blundar Vad är det nu då? Jag vänder ryggen åt dom. Risto suckar Du fyller år i morgon Rig. Vill bara prata om vad du vill göra. Jag vänder mig Det vill ni inte alls! De ser ner i golvet. Viggo har ribba stammar Vi längtar! Risto håller kudden för suckar Vill inte vara med nån annan. Jag reser mig. De stirrar på ribban. Jag säger hårt Är bara kåt! Bara det! Inget annat! Inbilla er ingenting! Viggo ler och jag skakar på huvet. Risto ser mig i ögonen och slänger kudden i sängen Jag älskar dig Rig! Jag gör det! Viggo också! Viggo stammar nåt obegripligt. Jag suckar skakar på huvet Vi får se. Vi får se. De kommer långsamt mot mig och vi kramas.

På morgonen älskar vi igen och Viggo gör sig fin länge och hämtar tårtan. Risto ligger kvar hos mig Jag lovar! Jag gör det! Ska sluta med alla shit. Ska det! Jag ser upp i taket Nu lovar du igen. Risto stönar. Jag ser på han Du gillar det där farliga tuffa langa och du tänker att den där tönten Rig älskar mig ändå vad fan jag än säger vad fan jag än gör den dumma jäveln. Risto blir arg Du fattar ju ingenting! Du gör inte det! Vill hjälpa till! Hjälpa till! Jag fattar vad du menar. Jag gör det! För du har alltid älskat mig. Jag vet det här inne. Han bankar sig i bröstet. Jag är inte kärring! Jag vill hjälpa till! Risto smackar Och Rob sa. Men jag avbryter han Jag vet vad han sa! Jag vänder mig mot han Varför litar du inte på mig då? Risto himlar Du är så jävla dum! Skulle jag stanna här om jag inte litade på dig? Är jag dum eller? Är jag det? Jag kramar hans bringa Du gör vad som helst för en varm säng kuk och lagad mat. Risto kramar min hand Jag gör vad som helst bara jag får vara med dig. Han börjar böla Jag gör det! Jag lägger mig på han och håller han om huvet Jävla skitunge! Jag kan inte låta bli älska dig. Han gnuggar ögonen försöker le och krånglar loss benen och lyfter dom Gör det bara! Gör det! Jag lägger mig på sida igen För dig handlar det bara om knulla. Han blundar spänner alla muskler i kroppen Fy fan för dig! Fy fan! Han sätter sig häftigt upp Skit i det då! Skit i det! Han ser bara olycklig ut och drar snabbt. Viggo kommer tillbaka och möter Risto i hallen Ska du ut nu? Vi ska fira! Risto skriker när jag kommer ut i hallen Han skiter i mig! Den jävla skiten! Sluta! skriker jag åt han Smit! Eller stanna här! Och slåss för det du tror på. Den här gången säger jag inte åt Viggo att leta rätt på dig! Risto stirrar på mig. Jag tar tårtan ger Viggo en puss ser argt på Risto Är du skit unge! Eller ska du bli vuxen! Risto hänger med huvet. Jag går ut i köket och öppnar kartongen Snyggt! Viggo är glad hänger på min axel. Risto sätter sig. Viggo smackar stammar Risto! Hämta presenten!

70
Till Rig

Se till att allt är lugnt omkring dig när du fortsätter läsa.
Det är viktigt!

Du ska få läsa vad jag har gjort. För dig. Jag älskar dig. Finns alltid med dig. Glöm inte det. För du gav mig liv, Rig.

Läs först och se på bilderna sedan, bilderna som finns på stickan i brevet som är märkt 2.

I 3 hittar du papper på att jag överlåter kolonistugan och arrende på dig. Faktiskt allt jag äger får du efter mig. Glöm inte att betala avgiften om du vill behålla stugan.

Precis så börjar han skriva Rob. Fast det är svårt att läsa hans hand stil och alla svåra ord.

71
Det är min födelsedag. Dom är inte kloka. Jag fick sockor och kallingar. Som jag är dement farsa. Jag är förfan nitton. Tårtan är god. Jag sa det är bra presenter. Som jävla dement farsa. Men jag har ju bara trasiga sockor och slitna kallingar. Så det är bra presenter. Risto bara tjurar. Jag säger åt han Skärp dig! Han bara skakar på huvet. Ska du bo här måste du lita på mig Risto! Han stönar Jag gör ju det mannen! Du fattar ju ingenting! Han tar en tårtbit till. Älskar du mig? frågar jag. Risto stönar Är du dum eller! Det är förfan klart jag gör! Jag tar tag om hakan och tvingar han se mig i ögonen Nästa gång vi går ut håller du mig i handen! Risto sliter sig loss Varför ska man böga mitt i stan! Vad är grejen med det! Jag kramar försiktigt Viggos varma nacke Han törs! Han är modig! Han gör som han känner. Skiter i vad andra säger. Viggo drar efter andan och jag ser att han blir stor. Risto skakar på huvet Man ska inte skylta! Jag blir arg och ger han en örfil Skyltar gör vi inte! Vi visar varann! Vi visar varann! Respekt! Fattar du inte det jävla skit unge så kan du dra nu på en gång! Risto andas tungt ser ner i tårtbiten. Har jag inte visat dig kanske har jag inte det Risto att jag älskar dig! Har jag det? Jag tar elakt tag om hakan och vänder upp huvet. Till slut ser han på mig Du har väl det. Jag släpper han elakt Har jag eller har jag inte? Svara förfan! Risto ramlar ihop i en rishög Jämt bråkar du med mig! Så blir han bara tyst. Han andas och ser på mig med våta ögon Jag vill vara med dig. Fan också! säger jag elakt Jag vill ju att du säger! Eller är det bara så! Att du vill ha lagad mat en vass kuk och inget mer? Jag frågar dig? Älskar du mig? Risto bölar. Viggo stammar Sluta nu då Rig! Sluta! Han kramar min axel. Fan! säger jag Jag vill visa alla att jag älskar dig! Skäms du för mig? Är det så? Risto bölar. Viggo ser argt på mig säger i ut andning Du vet han älskar dig! Jag fnyser reser mig och går till Robs brev.

72
Jag gör som Rob säger. Ett i taget. Han vet vad som är bäst för mig. Jag minns att jag ville kasta kistan med papper och Rob stoppade mig. I första brevet i tjocka brevet med jätte stor etta läser jag att han dödade gubben min. Jag kan inte tro på det! Gubben tog ju livet av sig. Fattar ingenting. Med gift spruta. Såg till att det var som själv mord. Han beskriver noga hur han spanat och rekat och allt. Han hackade in på gubbens dator. Lätt. Såg att gubben sparat anmälningar om rån och rån försök som har med mig att göra. Rob tror att han vill skydda mig. Helvete heller! Gubben vill inte jag blir fast för då säger jag allt tror han! På lap topen som Rob köpte kollade jag alla bilder. Rob har sparat allt från gubbens dator och scannat allt som finns på papper. Allt har jag inte läst än. Polis snack som ingen normal fattar. Så mycket fattar jag att gubben sopat igen spår så gott han kan. I sista brevet läser jag att Rob ärver åt mig allt han har. Han ger nummer till advokaten som sköter allt. Han skriver Ta med alla handlingar från det här brevet och ge honom. Vad kan Rob ha som jag får?

73
Idag ska jag titta på en trea i Bandhagen säger jag när vi äter frukost. Dom bara ser på mig typ rädda. Jag tar sista munnen kaffe Vill ni hänga med? Dom tittar på varann. Viggo stammar Varför då? Jag vet att det är sista veckan dom bor med mig. Om jag kastar ut dom alltså. Jag rycker på axlarna Jag flyttar inte på en gång. Mäklarn sa han har ett objekt sa han som kunde intressera mig. En lägenhet alltså. Risto ser på mig jätte lessen Ensam ska du bo där ensam? Jag ser argt på han Om jag måste! Jag vill inte bo med han som skäms för mig! Viggo smackar stammar Sluta! Var inte så elak! Vi älskar dig! Båda! Då åker jag väl själv då! säger jag argt. Risto hänger med huvet. Viggo tröstar han. Jag går och duschar. Fönar själv och gör svans. Viggo ser mig Du fattar inte hur du ska göra! Får jag! Jag suckar sätter mig. Viggos händer! Han andas Vi följer med! Vi ska göra oss fina först. När han ställer sig fram för mig för att kolla tar jag han om nacken och pussar han Tack snälla Viggo! Han liksom stönar och skrattar samtidigt jätte glad. När vi går till t banan smyger Risto sin varma starka hand i min. Jag tar mig loss och lägger armen om hans nacke och klämmer till Jag vill att ni säger om det är en bra lägenhet eller inte. För oss alla! Risto skrattar Sluta och krånglar loss och tar mig i hand. Han är så läcker i jeans och jeans jackan med röda luv tröjan under. Svart hår har han som glänser tjockt högst upp och kort runt öronen. Det är Viggos som stylat han. Jag köpte en maskin som rakar och klipper. Viggo går rak och lyser med smink och grabb. Han har galet för tunn jacka. Jag gnällde lite men han struntar i mig. Jag har inget annat som passar säger han. Det har han. Mössa vill han inte ha fast röda håret ännu är kort. Vi är glada alla tre.

74
Vita väggar och tapeter. Balkong mot skogen. Åt andra hållet tre våningars hus. Det är så ljust! säger jag och är glad. Vill du bo här? Risto stönar Du är så jävla dum! Jag bor med dig var som helst! Sand låda! Jag klämmer till med armen om nacken och säger till Viggo Vad tycker du? Viggo nickar stammar Tycker om! Puttar iväg Risto och kramar Viggo. Mäklarn bara stirrar. Han vet jag är miljonär så han törs ingenting. Han är snygg. Säkert bara ordentlig och tråkig. Jag ställer mig framför han När kan vi flytta in? Han harklar Precis när du vill. Han är lika lång som jag ser lite skraj på mig. Jag har knäppt upp skinn jackan och mina muskler syns under vita t tröjan. Jag tar hans hand och kramar hans överarm Då fixar du allt och vi flyttar så fort det går. Han har några muskler som han spänner för att visa. Jag vet precis. Han vill ha mig. Jag vill inte. Ville bara ha bevis. Risto är glad när vi går till t banan. Jag visar dom runt på ställena Rob och jag var på. Jag ser Yoda och kärringen. Yoda är krokig och har rullator.

75
Vi kommer hem precis när det mörknar. Risto gnäller Jag är hungrig! Jag också! säger jag och plockar fram två Klyx ur köks skåpen. Tar tag i Ristos starka armar Se till att ni är rena! Och duscha! Överallt! Fattaru? Inte tvål där nere! Bara varmt vatten och gnida ordentligt! Vi äter efteråt. Fattaru? Risto är glad. Jag kramar han Visa Viggo hur man gör med Klyx. Risto pussar mig och har skön varm bula i jeansen.

Efteråt ligger jag med Risto och Viggo på var sida. Viggo har tårar Ingen har gjort skönt för mig. Bara du. Risto flinar kramar mina bröst muskler som han vet jag gillar Du vet precis! Jag hostar lite Ni fattar väl eller hur att jag är nitton och ni är snorisar. Dom tittar konstigt på mig. Ni fattar väl! säger jag När jag kullar er peddar jag! Fattar ni inte? Lagen är sån! Viggo smackar irriterat Pedda så mycket du vill! stammar han. Risto as garvar Fy fan vad tokiga dom är! Han klappar mig på magen. Jag rycker på axlarna Jag vet ni gillar det men soss tanterna vet att ni inte vet ert eget bästa och kommer sätta stopp för det! Viggo tittar förvånad på mig Soss tanterna har skitit i mig hela tiden! Risto fnyser Har dom jagat mig alla år jag bott ute? Har dom det? När skit gubbarna höll på? Har dom det? Har dom jagat gubb slemmet? Har dom jagat dig Rig har dom det? Bara du som inte skiter i mig! Risto börjar nästan lipa. Viggo sträcker sig över mig och kramar hans kind säger i utandning Han älskar oss. Jag har kysst dom överallt smek dom slickat dom över allt knullat dom sugit av dom och jag är världens lyckligaste för dom älskar mig. Helt slut är jag. Jag sätter mig upp Nu duschar vi snorisar! Sen äter vi.

76
Jag diskar. Viggo håller om mig som jag sa han ska göra. Han vill ju klänga. Jag tycker om det. Känner hans varma hårda mot häcken. Mot halsen hans varma andning. Han håller om magen så han känner min andning. Ingen har bara litat hundra på mig som han. Inte ens Rob. Det har jag längtat efter hela livet. Han stammar Jag vill hjälpa till jag också. Han lutar sig mot disk bänken och pussar min bara muskel axel. Jag pussar han hastigt och avslutar disken. Ger han en hand duk Du kan börja här. Viggo skrattar Kan jag väl. Jag tar den andra och så torkar vi. Jag pussar han Vad vill du göra sedan? Jag menar när du är vuxen? Han ser mig i ögonen Vene! Nåt ska jag väl kunna göra. Jag rycker på axlarna Musik kanske? Han stammar Spela? Jag nickar Typ. Vi torkar klart. Fat från idag och igår. Bestick. Glas. Kastruller. Fy fan! Tar aldrig slut. Jag hänger våra hand dukar Typ t banan! Du spelar där. Jag följer med det gör jag. Viggo skrattar kramar min muskel arm Du brottar ner dom som inte betalar! Jag skrattar Och en gång till om dom inte fattar hur bra du är! Han skrattar och kramar mig så där nära som bara han kan.

Risto kommer stökigt hem Jag är hemma! Jag går ut i hallen och tar tag i hans muskel häck och lyfter han Äntligen snoris! Jag trodde hu hade rymt! Han skrattar och leker motstånd Sluta! Jag bär in han i köket Fy fan! Du är så jävla tung! Du får sluta träna! Jag sätter ner han på köks bordet. Risto är svettig efter jobbet Jag tränar inte. Jag kränger av han t tröjan Inte? Han rycker på axlarna Det har bara blivit så! Alla muskler. Jag slickar han Du smakar så gott! Han skrattar och skoj puttar undan mig Pervo! Jag tittar på han Lyfter du inte? Risto fnyser Aldrig! Han pussar mig Det är väl som ditt ansikte. Vi tittar båda på Viggo som sätter sig rak stammar Vaddå? Har du märkt nåt? frågar jag. Med kroppen din? Viggo skakar på huvet Kanske att jag kan ta grepp jag inte kunde förr. Jag stirrar på han Grepp? Viggo nickar På klaviaturen alltså. Jag måste fråga igen På vaddå? Tangenterna säger han och ler. Han visar med händerna Och jag kommer ihåg noterna bättre. Och jag gör bättre egen musik. Och så gör du skönt för mig! Han skrattar och rodnar. Jag pussar han. Jag håller för näsan och grimaserar åt Risto Gå duscha nu då! Risto skrattar Jaja pervo! Du får tvätta mig! Kom! Jag följer efter daskar han i häcken kittlar han. Risto vänder sig om och försöker se arg ut Sluta! Bråka inte! Jag vill inte ha bråk! Jag rycker på axlarna Ska jag eller ska jag inte tvätta dig? Jag går före in och värmer upp duschen. Risto försöker vara arg Jag vill inte ha bråk! När duschen är varm kliver jag in Ah! Härligt! Risto stönar Du är fan inte klok! Klä av dig! Jag drar in han i duschen. Risto skriker Viggo! Säg åt han! Jag kramar Risto och Viggo kommer flinar och ställer sig klädd i duschen han med. Risto skrattar Jävla dår hus!

77
Jag har gjort kött färs sås och penne och riven parmesan Vi flyttar om tre veckor! Början på december. De tittar noga på mig lägger ner gafflar. Allt är klart! säger jag Och vi måste köpa möbler. Viggo stammar Nytt? Jag nickar Vi får sätta oss sen och bestämma hur det ska se ut. Smink bordet? undrar Viggo. Vi köper ett nytt om du vill. Han skakar på huvet. Jag rycker på axlarna Då behåller vi det. Risto stönar Jag bryr mig inte. Ja ja säger jag Jag vet att du kan bo i sandlåda men skärp dig för fan och ta ansvar som vi. Risto dunkar näven i bordet Jag tar förfan ansvar! Visa det då! säger jag argt. Risto reser sig snabbt och drar. Jag följer efter och tar tag i han. Jag pussar han överallt där jag kommer åt för han vänder bort huvet Jag älskar dig jävla skit unge och du måste vara med och bestämma. Jag vill inte höra dig gnälla om det ser för jävligt ut. Han försöker värja sig mot pussarna och flinar Ena dan är skit unge och nästa är vuxen. Hur ska du ha det egentligen Rig! Jag brottar ner han sätter mig tungt på magen Kom nu och var med! Du ska vara med och bestämma. Ansvara! Du får säga hur köks gardinerna ska se ut. Risto grimaserar Du är fan inte klok! Du är inte det! Jag lyfter han Fy fan! Du är så jävla tung! Du får sluta äta! Risto klämmer åt med benen om midjan så jag nästan tappar andan Enklare om du slutar bråka med mig. Han kramar mig om nacken och lossar svans knuten och rufsar om i håret Fan! Jag vill alltid vara med dig! Alltid!

Viggo är koncentrerad vid köks bordet. Han ser glad på mig och andas ut Jag tänkte att vi har en ö i stora rummet och små bord runt om! Jag sätter ner Risto Ö? Viggo nickar Typ madrasser med kuddar och små bord runt om så man kan sitta åt vilket håll man vill. På golvet? undrar jag. Alltså soffor utan rygg som en stor säng typ. Med kuddar. Risto skrattar Sitta? Du vill bara klänga. Viggo rodnar. Jag kramar Viggos magra axel Och ny teve och musik runt väggarna? Viggo nickar ivrigt. Rummet är nästan lika långt som kort. Och stort. Matta? undrar jag. Det kan bli kallt på golvet! stammar han. Jag gnuggar näven på Ristos haka Gardinerna då? Hur ska dom se ut? Han stönar flinar Raka! Rätt ner bara! Klämmer till om hakan Koncentrera dig för fan! Han stönar Det ska vara träd på dom! Precis som utanför! Viggo ler och nickar Bra förslag Jag gnuggar lite till och pussar Du kan ju! Visste inte att du gillade nåt så tjejigt som hem inredning. Risto stönar och gör sig fri. Viggo skrattar. Så har vi rummet med extra säng och Viggos smink bord och klaviatur. Nytt bord i köket för det vi har nu har är rangligt. Risto har suttit för mycket på det säger jag och luggar han. Risto sliter sig loss Mitt fel kanske? Är det? Jag nickar Alltid ditt fel! Och nya stolar också. Viggo tittar storögt på mig stammar Väggarna? Vad ska vi ha på väggarna? Jag rycker på axlarna Jag ska sälja gubbens tavlor och shit. Vill inte ha med han. Bestäm du. Jag pussar han. Risto stönar Jag vill sitta i en skön fåtölj! Eller mys soffa! Jag suckar Vi har två fåtöljer. Du sitter aldrig i dom! Viggo bestämmer. Fåtölj kanske inte får plats. Jag daskar Risto på huvet Vill du inte gosa på ön? Risto låtsas bli arg Kan man inte få sitta i fåtölj nån gång? Det kan väl inte vara så jävla svårt! Varför är det fel! Viggo säger jag Du får ordna en sitt pinne åt Risto. Viggo skrattar och Risto smackar irriterat Varför ska han bestämma allting?

78
Vi knackar på hos Ristos morsa för ring klockan är trasig. Risto suckar Det har den varit hela tiden. Sur gubbe öppnar Vem är ni? Han bryter på finska. Risto stammar Är Ritva hemma? Vem frågar? säger gubben och hostar och stinker. Jag ställer mig framför Risto Vem är du? Du är inte Ritva! Sur gubben ryggar lite Hon är inte hemma. Jag puttar han åt sidan. Han bara ställer sig mot väggen som tavla. Risto andas tungt och går före in. Det luktar illa vet inte vad. Risto stannar mig ser mig lessen i ögonen Det var inte så här då! Det var inte det! säger han och vet inte vad han ska göra. Det är mörkt för persienner och gardiner gör allt till rått hål. I köket snarkar kärringen nästan naken på en stol. Risto börjar nästan lipa. Jag kramar han Var är dina grejer? Risto är lessen Jag skulle inte lämnat hon! Jag skakar han Hon är förfan vuxen! Fattar du inte! Vuxen! Vuxna ska ta hand om sina ungar. Ungar ska inte ta hand om sina föräldrar. Allt hans är en jävla röra. Han rotar fram grejer som vi lägger i kassen Hon har fan snott min padda! Jag pussar han Allt det här är då! Fattaru?! Då! Du lämnar det här för gott! För gott! Fattaru?! Sur gubben står i dörren och jag nitar han när han flinar. Vi kliver över han och stänger om oss. För gott! säger jag och håller han stadigt om nacken som han gillar. Vi kliver av bussen i Slussen och jag köper en padda på Götgatan Gör ett fint paket! Det är present till en alldeles särskild. Killen i kassan nickar allvarligt och krusar snöret. Risto håller mig i handen när vi går till t banan. Rusnings tid. Han står med ryggen mot mig het och jag andas varmt i hans hår hela vägen till St Eriks Plan. Han luktar varm tall.

79
Idag flyttar vi. Viggo är i Bandhagen och tar emot allt från ikea och mio och här och från jysk och dux och hemtex. Det är han som beställt allt och vet vart allt ska. Han har fått ett gäng femti lappar att dela ut till dom som bär in grejerna och inte bråkar. Risto och jag tömmer Atlas och lämnar städat åt läckra mörka grabbar från firman Städ. Risto glor så jag daskar han på huvet Glöm det! Han bara flinar och gullar Du är i alla fall bäst Rig. Skärp dig! säger jag. Vi tar till slut t banan till Bandhagen och Risto pressar muskel häcken mot mig i trängseln. Hans hår luktar gott och jag andas varmt på han. I nya hemmet stammar Viggo Alla har varit här! Allt är på plats! Pengarna är slut! Jag kramar han och pussar han Du är bara bäst! Nu äter vi och fixar till sängarna och lämnar allt annat till i morgon.

80
Det är jul aftons morgon. Risto! säger jag över frukost bordet Du får köpa jul gran! Ska jag? Varför ska jag? Därför att du ska! säger jag och ser argt på han Den ska vara lika lång som jag och lika snygg som jag! Fattaru? Risto fnyser skrattat Lika snygg som du? Lika snygg som jag! säger jag Så passa dig jävligt noga med vad du kommer hem med! Viggo skrattar och Risto smackar irriterat. Den får inte kosta mer än åtta hundra! säger jag Fattaru?! Risto är shit arg Var finns det jul granar? Jag vet väl inte var det finns jul granar heller! Leta! säger jag och daskar han på huvet Har du hört talas om in ter net? Webb en? Har du? Blir det pengar över köper du nåt gott!

81
Vi ligger på ön och Risto och Viggo har sett Kalle Anka för första gången tittar på första klädda riktiga snygga granen och har ätit första riktiga hem lagade skinkan och druckit första riktiga jul musten. Jag klämmer till nackarna i arm vecken Jul klappar! Tror inte tomte fan kommer så jag har jul klappar! säger jag och reser mig stökigt. Jag ställer mig framför teven Ta da! och plockar fram två kuvert från bak fickorna. Det första ger jag till Viggo. Han öppnar och läser. När han tittar upp på mig säger jag Piano lektioner en gång i veckan fyra timmar. Ett halvt år. Hon har sett dig spela! Oss har hon sett i t banan. Då vi var i St Eriks plans entre hall. Jag har pratat med hon. Hon sa Strååålande! Jag härmar hon. Hon sa så! Och hon sa att du spelar för mig. Det syns lång väg! sa hon. Viggo rodnar och ler. Du får spela på flygel! Riktig flygel! Du kan fin slipa tekniken. Hon sa du spelar med hjärtat. Så sa hon. Du behöver inte gå om du inte vill. Inte alls! Allt är betalt. Bara om du tror att det blir bra för dig. Gå en gång. Eller två. Eller alla. Vill du ha fler så talar vi om det sen. Första gången är 28 januari. Onsdag. Jag sa att om du är så bra varför ska han gå till dig? Hon sa att hon är typ tränare. Du kan bli hur bra som helst sa hon. Viggo vet inte hur han ska göra. Jag säger snällt Om du vill följer jag med. Risto smackar Dalta inte med han!

Jag kastar mig över Risto och pussar han i hela ansiktet fast han värjer sig Jag daltar ju med dig! Jämt! Viggo skrattar och puttar undan oss. Risto ler men säger låssas arg Kan du inte bara vara normal nån gång? Jag hejdar mig låssas jätte förvånad Ska jag skaffa flick vän? Viggo skrattar och Risto stönar Sluta bråka! Jag kramar och pussar han Vill du ha din jul klapp? Fast då måste du pussa mig hundra gånger! Risto stönar grimaserar jätte mycket för att dölja att han är glad Nu bråkar du igen! Jag lägger mig tungt varmt på Risto och låser hans ben Öppna nu då! Han läser och blir glad. Jag pussar han Du får övnings köra med instruktör två timmar två gånger i veckan till en början på särskilt område. Så länge du vill. Och jag vill inte att du stöter på han! Han är shit läcker! Kanske bästa jag följer med! Eller vad säger du Viggo? Risto skrattar och krånglar loss benen och klämmer åt hårt som han vet jag tycker om Du vill bara följa med för att flörta med han! Viggo det är nog bäst du följer med och vaktar Rig! säger han och pussar mig.

Risto välter runt mig och de reser sig båda två Ligg kvar! säger Risto. De kommer tillbaka med ett jätte paket. Öppna! säger Viggo i en ut andning. Jag hittar en mörk blå kavaj och byxor mjuka och en röd slips som glänser. Jag tittar förvånad på dom Kostym? Risto stönar som jag dummast på jorden Prova den! Viggo ser olyckligt på mig. Jag hämtar vit skjorta tar av mig jeansen byter om och Viggo hjälper mig knyta slipsen När ska jag ha den? Jämt! säger Risto irriterat. Men skinn jackan då? undrar jag. Jämt! säger Risto och ser argt på mig. Viggo är lessen. Jag går ut i hallen och ser mig i stora spegeln. Riktigt snygg! Den sitter perfekt! ropar jag in i stora rummet. Känns skön! Den följer med kroppen. Och känns varm. Jag går in till dom kramar Viggo Det är det finaste jag fått! Nånsin! Tack snälla Viggo! Han trycker sig mot mig och suger sig fast på halsen. Jag tar mig loss och grabbar tag i Risto Ni är inte riktigt kloka! Jag pussar han Tack snälla Risto! Jag gör mig fri och de ser leende på mig. Fan! säger Viggo Vi glömde skor! Risto rycker på axlarna Köper på rean! Jag ser ner på mina löpar fötter vickar på tårna. Dom tittar på mig med stora glada ögon. Jag skakar på huvet Ni är inte kloka! Ni är inte det! Risto smyger sig på mig och tar försiktig av kavajen pussar mig mjukt. Viggo lossar byxorna och Risto tar av mig slipsen. Jag tar själv av mig kallingar och t shirt. De klär av sig snabbt. Jag stänger teven och släcker i taket. Bara jul granen lyser snällt. Jag kastar mig på ön Kom då!


86
Risto försöker ta sig ur mitt grepp Måste du säga det jämt! Jag håller han hårdare Måste! Var enda jävla gång? Hm! säger jag Verkar vara ett fall för Lasagne mannen. Sluta! skriker han Måste du bråka jämt! Jag håller fast han med benen och håller händerna så jag kan kittla han om jag vill. Risto värjer sig Du behöver inte säga varje gång Det skiter väl jag i! Du måste inte säga det varje gång. Jag petar han i sidan så han hoppar till Jag säger det för jag skiter i vilken jävla shit pizza som presenterar jävla shit programmet. Jag vet att han gillar att jag säger så när vi ser på tv. Vi såg på Bond film och jag sa att Det där klarar han aldrig! Nu byter vi kanal! då skrattade han så han vred sig. Eller jag sa jätte allvarligt Det är hårt liv i öknen! när vi såg Oscars oas. Men nu istället för att kittlas kramar och snurrar jag runt med oss på ön. Viggo värjer sig och skrattar. Jag stannar med Risto under mig Inte i morgon men på torsdag drar jag till Örebro. Risto är sur Vaddå Örebro? Vad är det för nåt? Örebro är ett place! Risto stönar Vet jag väl! Åker du själv? undrar Viggo och ser noga på mig. Åker tidigt på morgonen är borta dan efter och kommer hem lördag på dan. Jamen Örebro! säger Risto grinigt Hade du åkt till New York hade jag fattat! Men Örebro! Ingen åker väl till Öre Bro heller!

Jag knäpper han på örat Va fan har jag i New York och göra! Rob alltså Robert Karl Magnus Bengtsson äger en tvåa där. Jag ärver den. Risto stirrar på mig Hette han det? Jag klappar han på huvet Ja det är klart! Viggo tjurar Kan inte vi följa med! Nej! Det är min grej! Risto stönar Vad ska vi göra då? Jag fnyser Skiter väl jag i! Men en sak säger jag bara Inget Runkande! Inget Slöseri! Jag ska ha var enda droppe! Så håll fingrarna borta! Och inget porr surf! Så det händer en olycka. Jag kommer räkna varje droppe. Risto himlar och Viggo rodnar. Risto som låssas allvarlig säger långsamt Du är pervo total pervo! Jag skrattar och knäpper han på örat Ja! Och? En sak till! säger jag och ser på Viggo Släpp inte in nån! Inte en enda! Dom får säga vad dom vill. Säg bara att dom får höra av sig till mig. Risto pussar mig på kinden Varför då? Jag pussar han Lova det! Aldrig nånsin släppa in nån utan att jag har sagt det är grönt. Båda bara tittar konstigt på mig. Viggo rycker på axlarna Visst. Ring mig på en gång om nån vill bråka Risto. Lova det! Risto himlar Ja ja sluta tjata! Jag fattar!
Prosa (Roman) av Staffan Nilsson
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-29 17:52Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson