Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansade

Hon dansade vid vattnet som hon alltid gjort förr
(nej igen)
som vita flingor faller tårarna från kinden
(snälla, inte mer)
sjung med mig
(jag kan inte)
ge mig din hand
(jag törs inte)
hon kan visa dig vägen
(jag är rädd)
till landet som vi drömt om
(en gång för alla)
kom, jag är här för dig
(du lovar?)


Kom




Fri vers av fannen
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-08-21 18:52



Bookmark and Share


  Samndra
snyft, va ja älskade den här! Blir ett bokmärke!
2006-08-26

  Lollan_
vackert..
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum