Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit rik på att älska dig

 

Söndagsmorgonleendet. Huvudet mot en axel (örat mot min t-shirt).

Sovrynkiga nattleendet, sneda glasögonen. Juiceglasets kluckande.

Kuddkompis. Täckesfrände.

Frukostdelare. Hundpromenadssällskap. Kärlekspartner.

 

Dina skatter: kvittona på bänken. Godiset du jag inte ser.

Läppar som aprikos och viskningar av lime.

Pussar som plommon.

Kyssöverlämnare. Handfattare. Skedliggare.

 

Du vardagsälskarinna.




Fri vers av Dan Linder
Läst 989 gånger
Publicerad 2006-08-21 21:44



Bookmark and Share


  Simmerskan
Jag blir alldeles varm av dina \"rosa moln -ord\". Tack.
2008-05-12

  Lady_A
Om jag bara har en kopp svart kaffe och öronen smekta av dina ord en stund om dagen blir varje dag helt enkelt underbar.... Du är min "silverlining"
2007-01-13

  mysanpysan
åååååhhhhh

aaahhhhhhh
oooohohhhh

men
mannen

shiiiiit vaaaaaa braaaaaa

usch, sicken känsla asså
2006-10-21

    rainbow
vackra varma ord som gör en glad inombords.. vem har sagt att varddagslivet är tråkigt? den här dikten är ett enda stort leende!
2006-09-09

  alfa VIP
Ja, här lär du inte ha hjälp av någon
rättstavningsfunktion från något
ordbehandlingsprogram :)

Härliga rader. Titeln är suverän.
2006-08-23

  molly crayons
jaa. full av fina ord. och kärlek.
2006-08-23

  Sanningsägaren VIP
vardagsdanelism
när den är som bäst
bara ler när jag läser denna
min kommentar blir som den
ofta blir när det gäller dina ord
KÄRLEK
2006-08-22

  sol
jag ser ju släktskap mellan dej å propella. förmågan att plocka fram det starkaste.

du ser kärlek i kvitton å de sneda glasögonen...
2006-08-22

  Propella
"Vardagsälskarinna" - vilket jäkla ord!!!! Hela texten är full med ditt signum; små egenskapade Dan-ord att bära med sig och förundras över.
2006-08-22

  Elin S
Ordtrollare är du. Så mysigt fint.
2006-08-21

  Tove Meyer VIP
*fniss* vad underbart mysigt det låter.....
2006-08-21

  Madjori
Härligt, härligt, härligt... vilken underbar vardagsälskarinna du måste ha!
2006-08-21

  Daniel_78 VIP
mmm kärlektsfullt och blirgladavattläsatext,
skulle plokckat Älskarinna på rad tre
för att slippa lilla lilla upprepningen i slutet.
fint.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder