Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då är du med någon du tycker om....


När alltomkring dig blir så vackert!


Det var de vackraste havet jag någonsin sett
Den finaste sol jag skådat
Där satt vi, på stenarna, format likt en stol
Bara du och jag
Antagligen bara för idag

(Jag kommer att komma ihåg denna dag!)




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-08-21 22:07



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Strålande vacker
2006-08-23

  Propella
Jättefint! Och titeln är rent ut sagt bedårande.
2006-08-23

  prinscess VIP
den här mycket vacker
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka