Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Kom ihåg leendet

Ett tajt innehåll kontrar i sus och dus, medan kortare irritationer totalt ärras med ömmare tilltal. De som betyder i mindre sekunder är fridsamma lyckokunder av en oändlig markkontroll. Byggs med in och utåt spinnande ekolod, kanske ett jubel ses i alla kraftfulla inåt styrda ta emot våglängder?

Dessa varaktiga skymundan fortsättningar på livets mysterium, håller oss alla sammansatta med iver och nyare infall som trilskas då ingångar till ögonen förblir helhetliga. Bygger med tätare membran ett minnesliv och här är mitten alltid kontakten som bygger broar till det som tycks vara omöjligt.

Ger vidare den uppåtskruvade fasen av alla dess skiftningar, ett färgspektrum lovar mänskligheten det som inte kopplas i huvudet. Dagens principiella tankeöverföring håller helt klart på att släppa taget om glöden i själva fantasins alla överlämnade nivåer. Ett exempel på den fantastiska formen i framtiden är fungerande och finner alltid favörer som framförhållningen i sitt esse tacklar med inre fossilära friktioner.

Det mindre lämpliga kontravunna arbetssättet vaknar ingående till ljuset som vi serveras med då lugnet befinns i vårt mänskliga beteende. Ett tänkvärt ord som tycker som slappna av före vi ser det tillsynes oklara svaret på det som numera bygger oss i erinran till verkligheten.

Inte minuternas ordkurva men ett litet snopet andetag, så vips bygger ljuset en klarare fas till denna evighet. Mitt i denna livscykel spinns huvudet så det knakar i fogarna, lite mera lugn i frustationen som nästan gav utrymme att leverera det omöjliga budskapet till ett litet leende.
Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-04-20 22:13Bookmark and Share


  Cower At The Man
Du kan använda ord och rytmik for sure, men "äro" är inte ett ord som gör det lättare att ta till sig texten
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP