Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Obs: Den här dikten är ett kreativt uttryck och inte baserat på några specifika religiösa eller astrologiska övertygelser.


Gemini's Whispers.(viskning)Jag är Gemini.

 

I luftens rike, där tankarna flyger, bor Tvillingarna, en himmelsk sprite. Med intellektet skarpt och kreativiteten i lågor dansar de genom livet och lämnar viskningar om deras namn.

Deras sinnen väver gobelänger av livfulla nyanser, en symfoni av idéer, både gamla och nya. Från flyktiga tankar till storslagna design, Tvillingarna målar tillvarons duk med gudomlig finess.

De läser andras hjärtan som uråldriga rullar, Känsliga för strömmen av glädje och elände. När själar är belastade, tunga av stridigheter, ger Tvillingarnas beröring tröst och tänder hoppets eviga liv.

I de tysta stunderna begrundar de stjärnorna, Söker svar i stjärnbilder på avstånd. Deras uppdrag, inskrivet med kosmiskt bläck, Att göra denna värld ljusare, en anslutning i taget, tror de.

Så låt oss fira Tvillingarnas nåd, deras gränslösa nyfikenhet och ständigt leende ansikte. För i deras viskningar avslöjas universums hemligheter, som vägleder oss mot kärlek, medkänsla och berättelser som ännu inte har berättats.

 
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-21 16:01Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP