Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är mitt sätt att stanna upp


Kan dom, så kan jag

Tempo tempo tempo
Svinga dig i ultrarapid
Genom en djungel av reflektioner och intryck
Spring förbi, tillbaka och sen iväg

Accelerera förbi allt som är värt att stanna för
Tills livet blir ett rutinmässigt handlande
Aktioner och reaktioner kräver inte tänkande

Och allt runtomkring blir blott schyssta kulisser
I en dramatiserad komedi om rätt och fel




Fri vers av crow_boppe
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-08-22 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe