Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kilo till


du mår bra nu

till hälften täckt av mig

jag vågar inte lägga på ett kilo till

delar av mig får bli över




Fri vers av emma
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 12:38



Bookmark and Share


  kärleksbarn
gillar denna :D
2006-10-30

  Veronika Lundqvist
Vet vad du menar...
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma