Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Fyrfärgade trafikljus visas: rött, gult, grönt och vitt.

"Fyrfärgade trafikljus visas: rött, gult, grönt och vitt". Forskare undersöker sätt att använda funktioner i moderna bilar, som GPS, för att göra trafiken säkrare och effektivare. Så småningom kunde uppgraderingarna göra sig av med dagens röda, gula och gröna lampor helt och hållet, och överlämna kontrollen till förarlösa bilar. Eller, som andra forskare föreslår, kommer trafikljus att ha fyra färger istället för tre: rött, gult, grönt och vitt.

Hälften av bilarna bör vara autonoma för permanent byte av trafikljus.
Även om det är bra i detta tidiga skede av AV-utveckling att människor funderar kreativt på hur man underlättar en säker distribution av säkra AV:er, bör beslutsfattare och infrastrukturägare vara försiktiga så att de inte rusar in i AV-specifika investeringar för tidigt som kan visa sig vara för tidigt eller till och med onödigt,"
Takten i framstegen inom artificiell intelligens är mycket snabb, och jag tror att det ögonblicket närmar sig,"Forskare fick nyligen ett anslag från det amerikanska transportdepartementet under den tvådelade infrastrukturlagen för att testa hur man gör förändringar i verkligheten tid.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-12 09:49Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP