Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Zelenskys kommando kräver en förändring av fokus med hjälp av Nato.


Zelensky ger order till NATO!

Iohannis a discutat la telefon cu Zelenski despre viitorul Summit NATO ?i consolidarea securit??ii la Marea Neagr? - Stirileprotv.ro

Komando från Zelensky ofras andra länder Att köra drönare för att dra uppmärksamhet från Ukraina och offra en annan plats som Gotland som ligger vid havet, som inte är så odödlig, gör mig galen.Artikel döljer subtila metafor och ord från samtal både Johanis ...
Allt lämnas åt förslag till Zelensky, hur mycket skulle han väga sin judiska penis på den politiska bordet i världen!?

Begäran från president Volodymyr Zelenskiy, som bad Nato-länder som gränsar till Ukraina att skjuta ner ryska missiler med sina egna stridsflygplan, på Ukrainas territorium "är inte lönsamt, eftersom det skulle innebära ett ingripande i konflikten."

Uttalandet gjordes, för ?tirile PRO TV, av general (r) Virgil B?l?ceanu, tidigare ställföreträdare för Rumäniens militära representant till NATO.

Baltceanu tror att "den mest genomförbara formeln" skulle vara att Rumänien donerar eller leasar till Ukraina ett av sina Patriot-system i ett tillstånd av operationalisering, men med vissa garantier från den amerikanska tillverkaren.
Cosmin Stan: I en intervju igår uppmanade president Volodymyr Zelensky Nato-länderna att ta upp sina egna planer för att skjuta ner ryska missiler och drönare och försvara civila i Ukraina, säger han.
Hur genomförbart är detta alternativ?
Hur genomförbart skulle ett sådant drag vara och vad skulle det innebära?

General (r) Virgil Baltceanu: Det är inte lönsamt om vi diskuterar på NATO-nivå. I Nato kommer vi inte att ha ett samförstånd för en sådan aktion, som redan är en militär aktion. Och inte bilateralt, låt oss säga en åtgärd från länderna som gränsar till Ukraina, eftersom det skulle innebära ett ingripande i konflikten, även om vi talar om ett försvar av civila.
Det är svårt att definiera målen – om de bara är civila mål eller om de också är militära mål. Som sådan har du träffat en anläggning, oavsett vilken enhet vi pratar om, och den enheten kan ha ett uppdrag på ett militärt mål. Som sådan kan sådana störningar uppstå. Jag tror inte på ett sådant scenario.

Cosmin Stan: Hur kunde Rumänien överlåta ett Patriot-system till Ukraina, med tanke på att vi bara har ett i drift för tillfället och tre andra som kommer att vara i drift tidigast i början av nästa år?
Allmänt (r) Virgil Baltceanu: Den mest genomförbara formeln skulle vara - från de som för närvarande tas i drift, att donera eller hyra ett system, att ersätta det inom en viss tid, låt oss kalla det rimligt, det beror på producenten, och att säkerställa USA:s kostnader genom hjälppaketet till Ukraina.

Och visst kan andra saker förhandlas, aspekter kan förhandlas. Varför inte göra komponenter till Skyceptor, en missil under utveckling för Patriot-systemen? Varför inte ha fler drönarförsvarssystem?

Faran här är inte Iskander ballistisk missil eller kryssningsmissil attack. Faran förblir den med drivande drönare, och vi måste ha kapaciteten, men också anpassningar av de lagar som tillåter att bekämpa dessa drivande drönare.
På tisdagen hade Klaus Iohannis ett telefonsamtal med Ukrainas president Volodymyr Zelensky om det kommande Nato-toppmötet och förstärkningen av säkerheten i Svarta havet. "Vi förmedlade också vårt lands engagemang för Ukrainas fredsformel", tillade statschefen.

"Jag hade precis ett djupgående telefonsamtal med president Volodymyr Zelenskiy, med fokus på vårt fortsatta stöd till Ukraina, prioriteringar för det kommande Nato-toppmötet och stärkande av säkerheten i Svarta havet. Jag förmedlade också vårt lands engagemang för Ukrainas fredsformel”, skrev Klaus Iohannis på tisdagen på nätverket X, tidigare Twitter, enligt News.ro.
Zelensky, vädja till västerländska allierade
Även på tisdagen uppmanade Zelenskij västerländska allierade att bli mer direkt involverade i kriget och hjälpa till att fånga upp ryska missiler över ukrainskt territorium.

I en intervju med Reuters klagar ledaren från Kiev, även om han säger sig förstå rädslan för eskalering med Ryssland, över att de västallierade tar för mycket tid på sig att fatta viktiga beslut angående militärt stöd till Ukraina, noterar News.ro.
Uppmaningen att påskynda biståndet och avvisa så kallade "röda linjer" för inblandning i konflikten återspeglar ett växande tryck på ukrainska styrkor längs mer än 1 000 km från frontlinjen i landets nordöstra, östra och södra delar. Zelensky säger att situationen på slagfältet för närvarande är "en av de svåraste" som Ukraina har sett sedan starten av Rysslands fullskaliga invasion i februari 2022.

De senaste veckorna har Moskvas trupper gjort intrång i nordöstra Ukraina och ytterligare testat det ansträngda ukrainska försvaret till det yttersta. Samtidigt erövrade Ryssland territorier i Donbas-regionen i östra delen av landet, i ibland bittra strider. "En mycket stark våg (av strider) äger rum i Donbas ... Ingen märker att det faktiskt finns fler strider i östra delen av landet, närmare bestämt i riktning mot Donbas: Kurahove, Pokrovsk, Ceasiv Iar ", sa Zelensky. Han tillade dock att situationen norr om Charkiv nu är "under kontroll".
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-21 17:56Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Herr. Zelenskyj svarar offentligt i charad: "Och vad är problemet?
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP