Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Real Talk

Den enda som kan rädda oss är Gud. Det inser du med tiden och ju förr du gör det så blir livet lättare. Satan är denna världens härskare. All vishet kommer från Gud och visheten är bland det bästa du kan ha här i livet.
Det är sjukligt att gå runt och tänka om allt som har hänt under tiden som gått och älta sina beslut. Allt börjar med tacksamhet. Var tacksam för allt som hänt under dagen och fortsätt med det en längre tid. Innan du går och lägger dig. Ju mer du tänker på det du inte har så attraherar du inte det. Du attraherar endast mindre av det du lider brist på. Var tacksam för det du har och som har hänt och du säger till universum att du gillar det och du får mer av det.

Ta reda på vem du är. Vart du kommer ifrån (du kan komma från stjärnorna t.ex) och förstå vad du är connectad till. Är du inte det leder livet bara till förvirring, ångest och allt annat galet.
När du vet vem du är så skiter du i vad folk tycker och tänker om dig. Att dina cash är slut spelar ingen roll. Allt blir peace.

Real talk!
Bunden vers av LittleBozz
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-25 04:01Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleBozz
LittleBozz