Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolorerad med crayonkritor och läppstift och på väg mot eld och återuppståndelse

 

och jag ska lysa som en rödlila tiger

måla mig i starkt läppstift

 

och få vad jag förtjänar

på olika sätt

 

för jag är trött på den här hinnan

som bäddat in min ryggrad

och mina dagar nu

 

och vill du mig något

får du faktiskt röra dig framåt

i min riktning och

röra dig sådär i takt med mig

 

för jag kan blotta varenda muskel

av min vilja, men sedan

finns det ingenting mer jag kan göra

 

för dig

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 654 gånger
Publicerad 2006-08-22 23:54



Bookmark and Share


    3_miles_high
Så vackert!
Så sprudlande!
så sprakande!

Väldigt levande skrivet.
2007-01-10

  Joakim P Udd
damn, du är helt klart och lattjar runt i toppskiktet här, men det visste du väl redan, allt du skriver tycks mig bra, jag vill stjäla dina ord...
2006-12-24

  Dilsewat
så försiktigt,
så känsligt,
så fint, :)
2006-08-23

  Propella
"för jag är trött på den här hinnan
som bäddat in min ryggrad
och mina dagar nu"

Det är rader som de här som får mig att tappa hakan. Även om du inte ser det, så ligger jag just nu på knä på kontorsstolen och dyrkar dig.
2006-08-23

  Daniel_78 VIP
sprakande!
vackert moij moij
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons