Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


De svenska ungdomsband började betala för skador de gjorde, dåtidens politiker gjorde dem dumma och okunniga Jag är inte alls förvånad över vad som händer i Sverige.


Svenska barn är ett Kazaksko (kassako) för bedragare.

Kom ihåg hur runt kungens barn bedragare tittar i telefonen för att ostraffade kvinnor ska komma fram till dem, hur kungen gav en medalj till en som våldtog en kvinna som kungen själv en gång beundrade men leverantörerna är listiga.

Nu när Madeleine tar hem sina barn till Sverige med samma taktik som de som springer runt drottning Silvias olämpliga sociala vänner.

 

Kom ihåg hur en norrsk  kvinna  på terrassen på Pataia-hotellet gav ett orakel till prinsessan Madeleine  i alla  världs direkorernas skaratt.

fy fan, efter 20 år var det som att hon blev manipulerad och hennes svenska vän med potensläkemedel som han blev ett benäget sjukdomsfall till otrohet, och servicen  vännen i nöd, som man säger till en av föregångarna vännina...


En smärtsam historia än idag gör det ont att vi poeter inte talade om det och varnade de svenska killarna och tjejerna för ämnena på kvadratfot på listigare sätt!


Precis som nu. Med gårdsförsäljning för de som har tillåtit kan kontrollen öka sina drycker med det som är mer förbjudet i Sverige, de sysslar med droger som man säger: samma Maria, fast i olika hattar!

****
Förskolebarns missriktade begäran om pengar.
artikeln från Expressen om ett dagis som felaktigt bett om extra pengar till ett barn. Här är en kort sammanfattning av läget: https://www.expressen.se/nyheter/sverige/forskolan-fick-pengar-efter-osanning-om-lucas-3/

 

Ett dagis på Lidingö har bett om extra pengar för treårige Lucas och hävdar att han har allvarliga problem som inte stämmer. Lucas mamma, Caroline Hedlund, blev chockad när hon upptäckte att förskolan hade ansökt om stipendium till hennes son utan hennes vetskap. Barnkammaren hade uppgett att Lucas inte kunde prata som en tvååring och inte fick ögonkontakt, vilket inte var sant. BVC slog också larm om att plantskolan sökte pengar med påståenden om problem med barn som inte passade. Caroline Hedlund kände att förskolan såg hennes barn som en "kassako" för att söka bidrag
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2024-06-12 08:41Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
JA till monarkin. NEJ till EU, NATO och FN.
2024-06-12

  Koloristen
Kungahuset må ha en ärorik historia i Sverige, men sedan länge är det en annan femma med dem. Idag är det inte av godo. Jag har i detta samma syn som kamraterna i Spanien: Nej till monarkin, EU och NATO!
2024-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Okej.
Beklagar.
Inte alltid lätt att förstå vad du menar.
2024-06-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag säger att ingen ska få bli rik och ha roligt på bekostnad av barnen från välfärdshuset, eller från kungahuset, jag förbannar dem banditer!
2024-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Ingen ska smutskasta Sveriges kungahus.
2024-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Värre är det med influencern som vill att alla förskolebarn ska involveras i aktiviteter för att stödja palestinierna.
Redan från förskoleåldern ska barnen hjärntvättas av PK-mobbens terroristsympatisörer!
Säg nej!
Krossa!
2024-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP