Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

I en tomhet utan henne

Inte stort men det fanns där. Bygget

Hon kom, kände sig hemma, njöt kök, njöt lägenhet, njöt det avslappnade -här. Detta är också mitt hem hon sa och inköp gjordes. Den lyckan då, den jag kände, den kan ingen ta ifrån mig och vi packade upp och i kartonger efter kartong byggde vi något. En skobänk utan bänk, trasor utan väta, tvättmedel utan tvätt. åååå som jag älskade och jag vann i plump.. igen.
Hon njöt oss, ville oss och den glädjen, den åtrån, den lusten, den kärleken.. den igen och igen och igen. Det föll över mig igen -nu kanske medans jag tog henne över massagebänken och njöt hennes vackra rygg. Nu kanske hon äntligen är min.. min den hon alltid varit, varit före vi någonsin träffades.

arghål,sorghål, saknadshål, längtanshål

Hål så tomma kom där efter

Hon åkte. Allt då kändes bra tills familj visste, de som hatar mig, de som vänder alla och allt mot mig bara för att jag är den ende köstlige de kan hata för de svek hon gör mot mig då hon lämnar ute sanning, för det svek Satan gjorde mot henne.. och jag. Jag min idiot, jag ger mig inte Aldrig trots att hon aldrig väljer mig, trots att hon väljer Satans väg den väg hon också bjuder in sin familj och barn på, den väg som skapar detta fruktansvärda hat mot mig fasat jag är oskyldig.. eller: Jag är skyldig, Så skyldig då jag inte lyssnade på hon, hon den kloka från början och där är vi nu.

Vi byggde något hon och jag och jag bygger vidare på det.
Köpte för drygt en månad sedan den där skohyllan men nu som har bänk, köpte samtidigt vårt vardagsrumsbord, det hon har hemma.
Köpte nyss ett par stolar och bord för balkongendär hon och jag kan sitta.. allt det står fortfarande i sina kartonger och hindrar min väg in genom ytterdörren.
Köper lotter och planerar, hoppas att de går in så jag får skapa den frihet hon behöver.
Jag ska denna månad köpa den TV-bänk som står i hennes vardagsrum men vet, då jag väl köpt den kommer jag inte att komma in i vårt hem.. och kanske är det lika bra, för här i en tommhet utan henne känner jag mig mer fången än i rummet på Pallia, än i hus på jul som var mitt hem denna kalla vinter..

I en tomhet utan hon är jag

ingenting

hon som bara ville leva sitt 

liv

hon ville jag ge mer än

mig

 
Fri vers av Yang VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-19 18:11Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yang
Yang VIP