Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Nu har jag blott liten erfarenhet av robotar och hur de är tänkta att fungera. Men även om vi, som mina döttrar plägar säga om mina söners val i livet, int precis riskfritt att leva det är, i dessa moderna tider. Som någon kan sagt det 310 f. kr.


Så som en robot


Jag är opersonligen säker på att om livet som Hugo ser på saken, det är som kaos och försök till ordning. Stundom på sin plats där det är lyckade dragningar och där det är mindre lyckade straffsparkar, sedda som 'stolpe ut'. I alla fall försök, om än som just stolpskott.

I dagsläget råder det en viss turbulens och mörka moln kan aningslöst som bäst tuggat om och om igen vid händelsehorisonten. När det kommer till att granska framtidens olika modeller och det bara inte finns på kartan en del som skall vara tänkt att mera ses som en parentes eller två.

När det kommer till att skapa rotation och även ombyte mellan de olika stationerna i såväl nuets som i det stora hela allmänhetens trädgård, brukade jordplättar som hur från satts att växa för morgondagens skördar, det finns matjord i ladorna att ta av.(Som du ser av bilden är den tagen med digital kamera
omkring 2010, på Prins Eugene's Waldemars udde,
utomhus på Kungliga Djurgården, någonstans i city
i huvudstaden. Den lilla vita pricken strax öster om en
grön soffa är en gråvit skrattmås och föremålet mera
norrut på bilden är troligen en trälåda till hälften fylld
med sand, för att inte människor skall halka vintertid)Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-06-21 13:08Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP