Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Ensam till Någon

 

 

Ensam må vara stark här i livet

och klara sig bra på egen hand

Men Ensam tar aldrig

Någon för givet

och gör väl sina fel ibland

Om Någon ändå ville

hålla Ensam

Om Någon Ensam ville se

Och vara Ensam aktsam

och Ensam lite kärlek ge

Ge lite mera kraft

i Ensams modlöshet

och lite mera glädje

i Ensams medvetande

Ge Ensam

några sköna stunder

av varsamhet

I Någons nära närhet

Och i tvåsamhetens

ljuva lunder

njuta

av innerligen kärlihet

Från Ensam till Någon

Som kanske också längtar

Som kanske också känner

Som kanske också vet

Ensams längtan

och hemlighet




Fri vers av Mia Marcus
Läst 925 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-23 15:42



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättebra skrivet
2006-10-22

  Neal
Verkligen en fin dikt !
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus