Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej jag vet aldrig om jag ska välja poesi eller bara ord som kategori. får singla slant


jag vill inte mer

(Här kommer solen
Oj nej fel
Det var en potatis)










Jag vill inte
Inget händer här
Jag vill ha mer















Regnet faller som stora elefanter
över din bara kropp på ängen
Men jag vill inte














(Kommer du ihåg hur det var förr
Innan alla började prata norska)
Jag är inte den jag är nu som jag var då men jag trodde att jag skulle vara som jag var då som jag är du







Är det jag eller
är det dom
Men nåt är hemskt fel
Jag vet det















(Allt kommer bli bra
Jag lovar)




Men jag vill inte mer




Fri vers av fannen
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-08-23 18:06



Bookmark and Share


  Samndra
Fannen! Va duktig du är! Klart de här e poesi, annars har jag hjärnfel :P
2006-08-26

    Sushi
haj fannis1 kan inte skicka mejl men det här går bra.
tack detsamma, den här texten är också jättebra!

ps. och ja, det handlar om samma person ;P kärleken gör ont!
2006-08-25

    majbarn
jag gillade dom två första styckena men resten kändes bara jobbigt.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum