Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bättre än guld och gröna skogar


Guld och gröna skogar
är ingenting för mig
kunde önska lite mer
men jag har ju dig

Det är det som gäller
det viktiga är du
Du och alla barnen
kärlek har jag nu

Guld och gröna skogar
kanske kan vá bra
men inte om man sitta
ensam varje dá




Fri vers av Therés
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-08-23 22:08



Bookmark and Share


  Therés
Tack Daniel. Jag ändrar och vet du,
jag skrev texten först som du men ändrade den sen...Varför?
Nu är den som från början igen :)
2006-08-23

  Daniel_78 VIP
klockrent bra, blir riktigt glad av denna

jag skulle kört på mer stycken
kanske som nedan.
blir för mig själv lättare att läsa
samt lite tydligare på upprepningen
i sista stycket.

Guld och gröna skogar
är ingenting för mig
kunde önska lite mer
men jag har ju dig

Det är det som gäller
det viktiga är du
Du och alla barnen
kärlek har jag nu

Guld och gröna skogar
kanske kan vá bra
men inte om man sitta
ensam varje dá
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!