Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt att vara ensam när man är två



Går på promenaden
En kväll med regn och vind
Traskar gatan fram
Våt och kall om kind

Skönt att ensam vandra
Skönt att ensam gå
Men snart jag knallar hemmåt
För visst vill jag vá två




Fri vers av Therés
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-08-23 22:54



Bookmark and Share


  Madjori
Jag håller med till hundra procent. Underbart att få vara för sig själv ibland och ändå veta att någon väntar där hemma.
Gillar!!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!