Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 2005-11-18 13:22:00 på helgon


ett andetag

..
tankebanors vindlande
ögonblickets fantasfär
ett andetag av ögonfärg
& hjärtats slag glittrar
ljusare ändå
..




Fri vers av Linnea Risinger
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Risinger
Linnea Risinger