Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om en annan tid, ett annat liv, från då när allting var annorlunda och ingenting var helt säkert och fastställt.


Olika liv



Hur kan han säga
att han inte vill
När hans ögon
säger något annat
och hans kropp
vibrerar av längtan
Hur kan han bara
låta tiden gå
och låtsas som om
ingenting har hänt
När jag alltid
känner hans tankar,
tänker hans känslor
Och allt som betyder
något i livet
är för mig han,
bara han
Men livet gjordes inte
för oss här och nu
och vi är bara fångar
i en värld utan hopp
Därför lutar han sig
tillbaka och ler
efter den sjunde orgasmen
-Jag älskar dig,
säger han ömt
och åker tillbaka,
tillbaka till livet
som jag inte
är en del av
och som inte
är min verklighet
Jag vilar i ögonblicket,
låter det ske
och ser efter bilen
tills den försvunnit
i förortens trafik
Livet är slut
tills nästa gång
Jag ler lyckligt
och åker hem




Fri vers av Aliah
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-08-24 09:28



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Hej!

Jättefint skrivet om något som tyvärr är alltför vanligt. Jag ser Sonja Åkessons ande sväva bredvid Dig medan Du skriver.

Hoppas att Damen i fråga spolade den här snubben i tid. Bättre kunde hon säkert hitta.

Kram! Rune.
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Aliah