Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog en annan väg


Gick längs en väg
Där mötte jag dig
Vi gick längs vägen, hand i hand

Men så kom det ett vägskäl
Det var där våra vägar skildes

Går nu ofta samma väg
men aldrig att jag möter dig igen




Fri vers av Therés
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-08-24 13:34



Bookmark and Share


  Therés
Tack för orden! Jo man kanske ses igen...på andra sidan?
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!