Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe hjärta

Jag kom till dig
Log ömt och
klappade dig på axeln
sådär lite försiktigt

Samtidigt lösgjorde sig
en droppe hjärta

Du och jag
Det vi någonsin var
är vi inte längre
Kanske vi aldrig ens var
om hoppet skulle rymt
ur sin fångenskap
lite tidigare

En droppe hjärta
väntandes på att falla

Du log mot mig
våra blickar talade
Ord är utan mening
när varje ögonkast sjunger
bitterljuva verser
ur en gången tid

Insikten knackade mig på axeln
ungefär samtidigt
som längtan drog mig framåt

Livet är för kort
för att leva i visioner,
viskade vi

i duett









Fri vers av TigerCia
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-08-24 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia