Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid ett samtal kom minnet av en bortgången höst upp...


Året när hösten gick bort


Det var förfärligt faktiskt.

Löven gick från gröna,
och bara gick
de stannade inte ens
för rött




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-08-24 21:57



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
så var det
ett år
utan tid
ett liv
utan höst
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris