Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisfrukt


Han älskade mig
Han älskade mig

Himmelriket var att kyssa mina läppar
Paradiset att dra in min doft
och
Känna min kropp mot sin egen
Mina ögon var solen
och
Mina ord var syret i hans lungor

Jag var hans universum
och
Jag
Vände Bort
Gick iväg

Jag sade
\"jag vet inte\"
\"jag vet ingenting\"

Sista gången var min tunga vass
Jag sade
\"det finns inget himmelrike\"
och
Jag förvisade honom från Paradiset
Lät solen förmörkas
Lämnade honom i mörker och kyla

Han stod vid Pärleporten
Väntade
Dag och natt väntade han
Men ingen
ingen kom

Allt vin i världen drack han
Han älskade mig i tårar och vin
och
Låg där kvar
Som Paradisfrukten förblir liggande på marken

Jag satt välsignad i mitt Paradis
\"jag vet inte\"
\"jag vet ingenting\"
Stirrade ner på hans druckna kärleksbrev
Med förakt

Den dagen då änglarna hämtade honom
Gav honom mer än tomma löften
Tomma löften och heta kyssar
Vingar
Då stod jag vid porten
jag skrek men snart var han
Borta ur synhåll
Någonstans i fjärran
Förälskad
jag grät
och
Älskade honom




Fri vers av Julia Felicia
Läst 892 gånger
Publicerad 2006-08-24 22:52



Bookmark and Share


  kärleksbarn
vädligt vacker
och otroligt sorglig
du målar fina bilder i denna
tack!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia