Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min minnesbank

jag kan inte komma över dig
du ligger ivägen

som ett offantligt hinder
i min minnesbank

gator, dofter och filmer
alla innehåller de
spår av dig (och mig)

felaktiga kalkyler
och jag investerade
i ett högriskprojekt

bubblan sprack

ett lån med skyhög ränta
jag nu betalar av




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 862 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-08-25 02:10



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ja, så känns det. Minnen man ibland önskar att man inte hade.
2013-04-01

  Anna*
Suverän! Applåderar och bokmärker
2010-08-17

  swimsus@gmail.com
värd att vänta på ska sägas..välkommen tillbaka!! ;)
Öppningsraderna brilljerar och är så skickliga.."Jag kan inte komma över dig, du ligger i vägen"..ett charmant spel med ord som jag beundrar..du skriver så himla bra om förlorad kärlek, o titeln göre sig ypperligt i sammanhanget till texten...
2006-09-06

    Camillaa
den var bra ju :D
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker