Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsmagnetism


Den nyckelhålslösa nyckeln

Nyckel ligger
först stilla
sedan rör den sig
över bordet

Nyckel är lika förvånad
som de som ser på
Det är inte i nyckelns natur
att röra sig själv

Någon vrider den alltid
hit eller dit
stoppar den i ficka
eller stänger in den i ett skåp

I runda rörelser
gled den
över bordet
knyckte hit och dit

nyckeln njuter
och under bordet fortsätter
magneten hemlighetsfullt
att smeka




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:45



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Hi hi hi, vilken gullig text. Jag skulle vilja vara den där nykeln...
Tänk om man inte visste om, att det var magneten som fick den i gungning...
Jag dras med av attraktionen...
Kramiz
2006-08-26

  Sanningsägaren VIP
jag undrar om
polariseringskraften
har något med polare
att göra
men den här dragningen
är nog något annat...
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris