Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men någon saknas

jag visste ju inte

men jag visste ju inte förrän
bitarna föll på plats
då fattade jag ju

men

jag kunde ju inte förstå
men jag kunde inte det

jag visste ju inte, jag visste inte...
men
det enda jag visste
var det jag visste

någon saknades, någon var borta.

om man kunde köpa själsplåster i affären,
på ICA

då skulle jag köpa det till dig.

men jag fattade ju inte. nej, jag gjorde inte det.
men nu vet jag
nu vet många

men

någon försvann med flit.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-08-25 19:23



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Själplåster på ica, var får du allt ifrån, killar denhär skarpt!
:)
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag