Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan

solen skiner på dom gula gardinerna,
jag ler

och dagen är varm
och man kan bada

och om man vill
kan man ta en båt till horisonten

eller till Kanarieöarna

man kan
gå en lång promenad
komma tillbaka
med blommor i håret

man kan ha en sommarfest
man kan resa bort en dag eller två

man kan göra det man aldrig brukar våga
som att hoppa från tian
som att ringa det där samtalet
som att skratta åt livet
och inte ta så allvarligt
på saker och ting

eller man kan ringa en vän
man kan köpa en glass
man kan fundera

på vad man kan göra imorrn




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-08-25 19:39



Bookmark and Share


  galjonsfigur
jättebra! fin känsla man får med dikten :) jag gillar och. :D (skitfin bild också, vem har tagit den? ^^)
2006-08-27

    Camillaa
texten är underbar =)
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag