Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara skrattar åt hösten i år


I dag såg jag bruna och gula löv
men jag blev inte alls ledsen

I dag kom det ett kallt regn
och jag blev inte ens dyster

I kväll var det mycket mörkare än i går
och jag känner ingen som helst panik

Det liv som jag nu lever, gör att jag
enkelt klarar av den här perioden

Den tid som brukar ge mig ångest
och sorg, den finns ej mer

Det mörka biter inte på mig längre
Och jag bara skrattar, skrattar och skrattar




Fri vers av Therés
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-08-25 22:35



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
*ler* fint känner din lycka i mitt hjärta
2006-08-26

  a h de v
härligt! jag bara skrattar och vill skriva själv -om lycka- det känns som du skriver om min första höst som förälder. tack för påminnelse om glädje.
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!