Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet.

Det var ödet som slet oss isär.
Våra världar skiljdes åt.

Och det enda jag kan göra är att gråta min kind våt.
Aldrig mer, blir det vi.

Aldrig mer får jag känna mig lika fri.
fri från gråten, ensamheten och det.

Det som jag kallar evighet.




Fri vers av Linda^^
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-08-26 14:41



Bookmark and Share


    Psygirl-or not
vackert O__o
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^