Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske skulle pröva att vara fattig?

Jaa, här sitter jag och ruttnar framför en LCD-TV och klagar på att mitt läppstift som kostade 75 inte håller vad den lovar, medan barn svälter av fattighet och vuxna druknar i sitt eget blod (som dom fick när dom jagade).

 

och jag såg att en man med kostym stod och pratade om att han ville ha ett Sverige, med högre lön och mindre arbetslöshet medan den hemlöse satt bredvid och försökte spela på sitt munspel med sina kläder från att han var liten och en hatt med 15 kronor i.

Det räcker inte ens till en dags mat.

 

Och jag läste om en kvinna som var allergisk mot p-piller och hade sex oskyddat och fick ett barn, ofrivilligt. Hoppas hon vet att det finns något som kallas kondom. Och medan så skulle andra göra vad som hälst för att skydda sigfrån aids.

 

Och närjagber dig hjälpa dom, Säger du bara att det inte går och stänger öronen

 

 

medan andra svälter.




Övriga genrer av Jinzan
Läst 880 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-26 17:33



Bookmark and Share


  Samndra
Jättebra! Håller me dej helt..
2006-08-26

  osynlig
en favorit . direkt. !
så udnerbart bra. jag skrev en text alldeles nyss (För ca 30 minuter sedan) som handlade om detta, fast inte så utförligt.
Allt detta har jag verkligen försökt skriav om, få andra att fatta, så skriver du en text som är helt underbar. Alla i hela sverige borde få läsa denna text. Alla ska ha det lika bra. du får gärna läsa min senaste text som jag tänker publicera nu när jag läst denna .
Men jag bokmärken den i alla fall och lägger till den som favorit :)
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan