Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA MIG!

ÄLSKA

jag sa....

ÄLSKA

Hör du inte, måste jag säga det om och om igen

ÄLSKA

Detta är vad jag säger tyst när jag går förbi dig!

ÄLSKA MIG!

Det lilla är det enda jag begär....





Men du har inte en enda aning...
jo..
Kanske lite...




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 665 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-26 19:31



Bookmark and Share


  Manal
vem känner inte igen sig, bra skrivet
2006-12-12

  Håkan Tendell
Tycker om det här att man inte blir riktigt säker på när texten är högljudd och när den är viskande...
2006-08-26

  The Third Poet
en 10 rakt av denna går direkt in i mina bokmärken, älskar att älska den antar jag :)
2006-08-26

  Neal
Jätte bra !
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka