Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är en av dom människor, jag skulle dö utan.


Emelie lagar hjärtan. Med ciggarettfimpar och sarkasm.

Jag undrar om hon vet
att hon är den som planterar
Äkta solsken i mitt hjärta

När hon spelar harpa
på trasiga
Fiolsträngar

Och Emelie, dina fotsteg räcker till
för att rädda
Trasiga barns hjärtan och
alla frågor jag aldrig förstått
Får svar i dina ögon


Det är nästintill omöjligt att förstå
hur så mycket skönhet
Får plats i en enda människa
och hur ett helt liv
Kan räddas av några miljoner
hudceller

Och allt som ligger under
himlen vi blickar mot i natt
Är så överflödigt i jämnförelse
med dina tankar och

Det finns tusen flickor
med piercings, smilgropar och
platinablondt hårstubb
Men det finns ingen som du




Fri vers av unhappyvoices
Läst 824 gånger
Publicerad 2006-08-26 19:51



Bookmark and Share


  carmie
JULIA ÄR BÄST.
2007-01-31

  andreawolf
den sista delen i denna dikten var ännu mer underbar än de andra!
2006-08-29

  CakeOrDeath
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :O Att jag inte såg den här förut, jag måste vara blind. Tacktacktacktack <3 Jag älskar dig så mycket Julia. Såklart jag ställer upp för dig i alla lägen, du är den bästa människa jag vet. Kan du inte fajtas själv så gör jag det åt dig! <3<3
2006-08-28

  kärleksbarn
fy fan vilken undebar dikt!
du har fångat allt det där jag känner för mina vänner i en och samma text
totalt
jävlas
underbart!
tack!
2006-08-26

  Bump
den bara skriker kärlek från titeln till sista raden och jag läser om och om igen och julia du är en lika underbar poet som vän.
2006-08-26

  Neal
Jätte bra !
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.