Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om hur vänskap kan vara


Vänskap

I yrande kyla och isande vind
kommer du med värme och smeker min kind
I mörkaste tanke och stund i moll
finns du vid min sida och inget spelar nån roll

Med ljusaste hjärta du menar mig väl
ser in i dunklet i min sorgsna själ
Du vet inte en om det, du anar det nog
du väckte mig nu precis när jag dog

Igår krossades glas under ensamma tår
idag glädjen jag tillbaka äntligen får
Konstigt att sådant syns så väl
att någon utan vetskap ser in i en själ

Men människan är väl sådan skapad
att om inte själen på nåt vis är kapad
Om man riktiga känslor har
man ger i rätt ögonblick någon tar

Då kommer den vännen att dig också se
den dag du behöver få hon kommer att ge
Ge dig din värme du så väl behöver
tills ditt mörker, din storm blåser över

Munin 2006




Fri vers av MuninWolflady
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-08-26 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady