Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är som mörkast kan man hitta ljus


Regnsmekt


Han skrev något vackert om regn

så när regnet kommer


plötsligt

häftigt


reser jag mig stilla och går ut

låter honom vattna mig




Fri vers av Mareld
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-08-26 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld