Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puder på näsan

Så du går omkring därute igen?
Famlar i mörkret till ingen nytta
Driven av fan själv och det vita pudret
på näsan

Är jag avtrubbad eller död?
Kärleken verkar ha falnat till en
het sörja, som lava
mitt i magen

Levande död liksom du
Famlar i mörkret till ingen nytta
Driven av fan själv fast utan det vita pudret
på näsan

Klockan tickar år efter år
Världen snurrar vidare som om ingenting
någonsin hänt
Det kanske inte har det heller

Imorgon står du under gatlyktan
Månen och ljuset kommer att måla
mörka ringar i ditt bleka ansikte
Och dom där ögonen kommer att be

Och jag kommer att se
att vi återigen kommer att
famla i mörker till ingen nytta
Drivna av fan själv, med eller utan det vita pudret
på näsan




Prosa (Prosapoesi) av MuninWolflady
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-08-26 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady