Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är till dig, Cammo.


För att hon alltid finns där

När jag inte klarade mer
När smärtan blev för svår
När tårarna blev fler och fler
När inte ens tiden läkte mina sår

Ropade jag mot skyn
Jag svor och grät och skrek
Med knäna djupt begravda i dyn
Förbannade jag Hans svek

”Var är du nu, min Herre?
Du som älskar mig?
Allting blir ju bara värre
Är det bara ett spel för dig?”

”Du lovade mig av din frid
Men inget har ju hänt!
Ignorerar du mig, har du inte tid?
Var är den ängel du skulle sänt?”

Men när Gud hörde bara log han,
Suckade och strök mitt hår
”Jag sände dig den vackraste ängeln jag fann
Hon har inte lämnat din sida på flera år”

”Har du inte sett hur hon älskat dig?
Hur hon trots allt stannat kvar?
Hur hon tröstat dig för minsta lilla grej?
Förstår du inte att hon är det värdefullaste du har?”




Fri vers av Lithia
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-26 23:11



Bookmark and Share


    Cammo
JAg skulle bara berätta att vaje gång ajg känner mig obetydlig så går och läser ajg den här och den ger mig hopp om kärlek och att du älskar mig.
Jag älskar dig och ditt sätt att skriva. (L)
2007-02-08

  *Camilla*
Ah underbar!!!!!!! :')
2006-11-05

  Freya
Du är grymt bra på att rimma! Verkligen!
jag gillar oftast inte rim. för det blir ofta att man inte får med kännslan,
bara tänker på orden man ska lyckas rimma med..
men du lyckas verkligen!
kännslan finns,
och det är så vackert.

/Freya

- <3 -
2006-09-20

  Mareld
Oj! Den här fick mig att rysa av välbehag. Den vackraste kärleksförklaring en vän kan få. Rytmen och ordvalet är lysande vackert!

Lina
2006-08-28

    Cammo
Du vet att jag älskar den här dikten mest av alla :D det är rak och ärlig och fick mig att gråta. Jag ÄLSKAR dig
2006-08-27

  Mia Marcus
Din smärta känner jag. Förlåt...men Jag gillar den. Den är stark. Den är du. Underbart. Ur vreden börjar livet. Elände svek och mörka moln är en gåva... för att skaka loss vår inre styrka och ge liv åt skapandet inom oss. /mia marcus
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia