Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utställning av livsinställning


Att plötsligt tappa ett ben, eller så...

Jag hörde frågan:
\"Allt bra med dig?\"

Det är en bra fråga
(som visserligen alla frågor är)
Jag brukar jämt svara
\"Jajamensan, prima liv\"

sen noterar jag
att det kommer folk springade
efter mig med saker
som lossnat, trillat av min själ

eller

så upptäcker jag
hur jag står stilla
för att jag plötsligt
tappat ett ben

Omtänksamt möter orden mig:
\"Men du..
det låter inge bra
att du helt plötsligt tappar ben och sånt...\"


Sånt
kan man
alltid
leva med

Finns jättebra protester, och sånt numera
man kan t.o.m. byta ett ben mot ett hjul,
Jösses, vilken fart man får i nerförsbackarna då!!
Wiiiiiiiii!!!




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-08-27 10:36



Bookmark and Share


    Nonsens
Fint. Din text ändrar tempo på lustiga sätt, som passar men ändå inte.
Snygg kontrast mellan innehållet och sättet du skriver det på.
2006-08-27

  Sanningsägaren VIP
*haltar in med en krycka*
2006-08-27

    Xena
*fnitter* ironi om lidande... du kan du...
En text som man bara måste läsa om ett par gånger, fylld av charm och igenkännande
(+ r i prima)
2006-08-27

    ellabella
ha ha, helt rätt syn på det enda livet vi får!
2006-08-27

  Mareld
Härlig inställning! Får mig att le. Att alltid se det ljusa är modigt!
Kramen
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris