Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min lil sys


Björk, solskens baby.

Björk
låt inte ditt hjärta vissna
tillåt inte att vuxna själar
Krossar ditt hopp


Väx med mig
och gråt mot min axel
Låt inte ditt skratt sluta
bubbla


Jag ska laga dig
med popcorn och
Kladdkaks-pussar

för allt vi lovat varandra
Ska jag bygga om till
en gemensam verklighet

Och det är beundransvärt
hur mycket styrka
Som får plats
i en nätt flickkropp


För även om det är
tusen och en natt
Så kommer jag aldrig
låta dina ögon
Slutas

Bump. Vackrare än solen.




Fri vers av unhappyvoices
Läst 1059 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-27 12:09



Bookmark and Share


  Aisha VIP
.....vackert....kärlek....tycker mycket om!...kram från Aisha
2007-08-27

    ej medlem längre
\"jag ska laga dig
med popcorn och
kladdkaks-pussar\"

me like!
2007-08-26

  Ola Rydberg
fin och härlig
gillade speciellt
fjärde stycket
2007-08-25

    bottle of pop
ååh var fin.
2007-04-23

  Bump
åh jag tänkte bara säja
tack
2006-11-14

  Freya
måste bara skriva att jag älskar den här dikten,
tänk å få en sån skriven till sig.
asså jag är inte alls på kommentarhumör,
men jag måste kommentera den här
så vackert!

/Freya

- <3 -
2006-09-20

  Bump
jag kan inte kritisera den här, julia. det går inte. nu har jag läst den säkert tjugo gånger om och slutat gråta till och med. tack. du är en av de finaste människorna jag vet.
ni gör att jag känner mig älskad. verkligen. tack.
2006-08-27

  Zara VIP
*snyft* björk, du är älskad!

/Z
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.