Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutspel & lutspel - limerick


En gitarronanist ifrån Flen
efter långdraget solo fick men
Strax innan refrängen
han töjde på strängen
och tjöt då han spräckte en ven




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1200 gånger
Publicerad 2006-08-27 20:08



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Stort skratt!!!Stackars stackars gitarronanist...blodigt var detta helt visst!!!
2006-08-29

  Ms Lovecraft
Är det inte skinnflöjt man spelar annars? Eller iofs: Ombyte förnöjer :P
2006-08-28

  Dan Linder
hej, vill inte vara den som pissar på paraden men ska det inte vara "strängen" och inte "stängen"? Annars kul
2006-08-27

  Åsa Gustavsson VIP
jag fattar inte hur han höll gitarren- men så är jag ju tjej...
tragikomiskt elände.
2006-08-27

  Bysmeden
Jag orkar inte läsa fler
och ej heller fundera mer
och vet ej om jag skall skratta eller gråta....!
2006-08-27

  Markattan
Gitarronanist låter avancerat ;o)
Fyndigt och kul som så ofta.
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP