Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan de tissla och tassla fast de vet att man hör.


Onormal. Eller?

Vad är det som är skrämmande med att man är sig själv. Det förstår inte jag. I skolan är det inte \"tillåtet\" för de som kallar sig \"normala\" att vara som man vill. Är inte de det viktigaste. Och att ha allt det imot sig är inte direkt en skön känsla. Men hur ska man gör. Bli en såndär falsk typ som springer om kring med sina \"bästisar\" och är ute nätter och dag för att verka cool. Men vad är det som är coolt med att vara ute hela nätterna och typ inte sova någon och dessutom rökt, druckit och allt va de kan hitta på. Jag blir så arg! Snälla, vilka mår bra av det? Ingen. Men varför fortsätter man att vara så...??? Och då, bara för att man själv inte vågar vara den man så måste man picka på de som är det. Jävla ungar! (förlåt för att jag svor) Vad är bäst egentligen, att vara en sån där cool pryl med alla sina falska kompisar eller vara själv som man är? Ska jag vara ärlig så är det nog ingen av båda parter som mår särskilt bra. Hur ska det sluta?




Övriga genrer av Carl
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-08-27 17:13



Bookmark and Share


  Lollan_
Fint, stämmer bra överens med verkligheten.
Jag förstår precis :)
2006-08-27

  Freya
den här är väldigt sann!!
Och, sådär känner jag med!!
SUCK!
Varför varför?
ska man vara på ett "visst sätt"
Grrr.
Aja, men iaf bra skrivet. :D

[och tack för kommentarena, det värmer. ;)]

/Freya
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl