Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att höra och se

Att se dig,
men inte höra.

Att höra dig,
men inte se.

Hur skulle man stå ut,
om gud ej skulle gett,
allting som gör att det inte går snett.

Att jag kan se dig genom mina ögon
och höra dig genom mina öron.

Att jag se dig där du står,
med ditt glänsande hår.
Som blåser i vinden på stranden,
och jag står brevid dig
och kan hålla handen.

Jag kan höra din röst nära
och sjungande,
när du står där gungande.
Rösten är så vacker.

Jag tar emot dig om du ramlar,
och bär upp dig i mina armar.

Jag håller om dig hårt.
Jag kommer aldrig släppa taget.

Ser jag dig inte, men hör din sång,
växer du upp i min tanke på en gång.

Hör jag dig inte, men ser ditt liv,
ljuder din sång genom min poesi.




Fri vers av Carl
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-08-27 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl