Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urdrucken butelj

 

 

med glimmande skelett

en angripen hjärna

ligger du kall

likt en hemkallad stjärna

 

din närvaro är vilsen

förlorad ur deras minnesbild

din enda vittnesbörd

är dyrkan sedan länge förspilld

 

ditt jag var en dikt

du var aldrig en person

ingen att räkna med

blott en svag reflexion

 

din själ blev skämd

en glimt av stinkande död

i en värld av vålnader

som all salighet förbjöd

 

vad gör du nu

när döden krupit fram ur dina vrår?

ser du ditt liv

som det du aldrig någonsin förstår?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 731 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-27 19:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den här blev jag sittande framför ett tag, -skitbra skrivet.
2007-08-08

    Xena
Tror jag läser in flera betydelser i dina ord. Kanske ett förrakt för rädslan?`Mycket fin dikt!
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa