Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pusselbit för pusselbit lägger sig märkligt på plats...


Av regn och jord är du kommen


\"Hur känns det i hjärtat??\" frågade en vän från förr.

Hon skrev att hon såg kärleken och törsten i mina texter. Hon har alltid sett bra.

Jag svarade henne svävande, då vi inte setts på länge: \"jo, men den kanske bara finns där... Som livets skeppetsråttor, ut hoppar i det mörka blå havet innan båten gårunder?\". Även om jag själv inte riktigt trodde på det.

\"Njae. Kan hända men den kan ju blomstra och må bra i rätt jordmån\", blev hennes omtänksamma svar.

\"Fast ett skepp på jord???\" undrade jag bestört och fortsatte \"Då förlorar ju skeppet sin identitet som skepp?\".

Hon säger därefter något som får mig att stanna upp \"Nädå, det kan ju börja regna och jorden löses upp...\"

Genast föll saker på sin plats

Av regn och jord är du kommen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-08-28 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris