Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnobröst & ögontröst - limerick


Ett litet kasino i Prag
har dealers med stora behag
Där gäster duperas
då korten kuperas
Men glädjen är god överlag




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1406 gånger
Publicerad 2006-08-28 23:54



Bookmark and Share


  Svante
Kul! Bra skrivet.
2006-09-11

  astranova
klockren, men det vet du ju förstås redan!
2006-09-10

  Queen_of_Rain
skriven med både leende och tanke.. bra
2006-09-03

  tom boreland
frächt fräckt värdigt
en varbergare
2006-09-02

  Ariane
herregud pojke lär mig rimma sådär ._.'
2006-08-29

  a h de v
ja det här är bra tycker jag! sista meningen är snygg och lagom likgiltig -god överlag- mm snyggt.
2006-08-29

  Ms Lovecraft
I Prag finns det massa kasinos, så åtminstone på några ställen lär det ju vara såhär. Snyggt komponerat! För en gångs skull har jag inget att peta på ;)
2006-08-29

    ej medlem längre
I want more!
2006-08-29

  Yvonne Vigstrand
Oj så kul...asgarvar!!!! Du är så bra Daniel!
Kram Yvonne
2006-08-29

  Ensamma mamman
HAHAHA!!! På tal om vår senaste diskussion... =D

Det är väl fint med såna dealers? =) Som får glädjen att flöda..
2006-08-29

    S. Johansson
Hahaha...helt underbar ju...

Så...
...att gå in på ett kasino i Prag
kan sägas att i korta drag
vara roligt som fasen
om man trampar på gasen
o inte e svag för behag..

...*ler brett*...nu var jag lustig...tror jag...men jag gillar väl inte boobs heller ju...men väl din limerick...
2006-08-29

    ej medlem längre
Ja. Man ska akta sig för fala fruntimmer från främmande land!
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP