Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget konkret. Mest en känsla...


Svart

Jag är svart
som en sensommarnatt
Jag är tunn
som det krispiga chokladhöljet
på säsongens sista glass
(krossa mig
med dina läppar)
Jag är ogripbar
som dimman
och jag flyttar långt söderut
med fåglar i bagaget




Fri vers av Söndermarken
Läst 857 gånger
Publicerad 2006-08-28 16:13



Bookmark and Share


    L.I.E
grrr,.. you go boy =)
2006-09-11

  Josi
Den här är hur fin som helst! Gillar skarpt!
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken