Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint i livets mening

 

 

 

 

hittar inte in och vet inte hut

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-08-29 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa