Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för dig jag lever

Alla hade redan hittat meningen


men jag såg inget annat än dina rörelser
som fick mina tankar att brista i luften


och jag blev utsuddad




Fri vers av ahwak
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-08-29 09:39



Bookmark and Share


  Manal
jag älskar slutet.. fint
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ahwak